Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBot - Bot działający w tle

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dopatrzylem sie pewnej prawidlowosci, bo jak probuje sie normalnie zalogowac do gry przez przegladarke to tak samo nie za kazdym razem sie zaloguje, o ile mam wyswietlona strony startowej i nie skacze po innych kartach to mi sie zaloguje a jak gdzies ogladam inne strony to staje mi logowanie na zaladowanym pelnym pasku i koniec dalej nie idzie...

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up a zrobiłeś tak jak na pierwszej stronie jest napisane w instrukcji? Wyłącz tło itd.?

tak wszystko zostalo zrobione jak na pierwszej stronie. dokladnie to wychaczylem co bylo na filmiku

MA KTOS JAKIES SENSOWNE POMYSLY...

Opublikowano

Ok, od 0.1.2.7 dziala u mnie tez (powiazanie z WP)...

Boxy zbiera jak widzii...

livemod dziala plynnie...

niestety jak nie widzi zadnych boxow to plata sie po mapie co zbyt wydajne nie jest...

szybko lata od 1 do 2 boxa jak widzi conjmniej 2 naraz

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

podobno przeszła kolejna fala banów za boty głównie za pixele , ktos dostał bana za tbota ? , bo nie wiem czy odpalać czy nie

Jakieś potwierdzone info?

Opublikowano

popatrz po mpc to zobaczysz

Nigdzie nic nie widzę...

Przez następne 7 dni nie będzie żadnego update...

Opublikowano

radziłbym nie korzystać z botów bo dziś niektórzy perma wychaczyli w tym ja ;) ~ Arwanii

hmmm :... Latam od 4 dni na full afk ( robiąc małe przerwy na dniu ) lecz wszystko jest w porządku :)

Opublikowano

Nie było żadnej fali banów. Arwanii mógł dostać bana za wiele innych rzeczy :)

W następnym update ma być poprawiony bot pod kątem klikania (coś tam z minimapą). Autor bota zajmę się jednak tym dopiero po 3.01.2014r

Opublikowano

Bot nie działa czy tylko ja mam taki problem? Zainstalowałem wtyczkę z Adzika linku a i tak gdy odpalam wyskakuje error, że nie mam flashplayera. No dafuq.

jp8p35.png
Opublikowano

Drogi adzik mistrzu moj drogi czemu jak urufchamiam to wchodzi mi autamtycznie przez admina wchodze wpisuje haslo login klikam zaloguj i mi pokazuje ze program przestal dzialac

Opublikowano

czekam aż naprawi autor ten bug z logowaniem że nadal nie da się zalogować -_-
i mógł by dodać też to że zapisuje ustawienia z poprzedniego uruchomienia :)

Opublikowano

Bot nie działa czy tylko ja mam taki problem? Zainstalowałem wtyczkę z Adzika linku a i tak gdy odpalam wyskakuje error, że nie mam flashplayera. No dafuq.

@Poszedł reinstall adobe, explorera i samego Bota. Efektów brak.

jp8p35.png
Opublikowano

Ja na waszym miejscu bym nie włanczał opcji z Plusem. Mozna tam patrzyć na wszystkich ;D Dzieki czemu admini darka wchodzą wpisuja numerki i banuja po kolei ;D Ja właśnie znalazłem kilku graczy.

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

Opublikowano

Ja na waszym miejscu bym nie włanczał opcji z Plusem. Mozna tam patrzyć na wszystkich ;D Dzieki czemu admini darka wchodzą wpisuja numerki i banuja po kolei ;D Ja właśnie znalazłem kilku graczy.

Oni w ten sposób nie będą banować... Za dużo roboty...

Opublikowano

@UP

I tak oni beda banowac kazda mozliwą formą nawet jak im to zajmie kupe czasu

Takowy sposób mogę cię zapewnić, że nie ;)

Opublikowano

Takowy sposób mogę cię zapewnić, że nie ;)

No jezeli tak to napraw buga z logowaniem.. i czemu ten ulom co robi bota niemoze zrobic zeby dzialal na niewidce na pl3 ciagle dedaja bez niewidki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...