Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBot - Bot działający w tle

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nie mogę kliknąć Login ;/ , jak klikam start wyskakuje że program przestał działać . Pomoże ktoś?

@Edit dziła uruchomiłem jako admin i zrobiłem update

A on zbiera na niewidce tak wogóle?

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh ciekawet za ile mass bany poleca z pixele bo widzialem ze u mnie na serverze duzo osob na czyms takim lata po kazdych mapkach . Tak czy siak to bede testowal go ;dd

Opublikowano

A ja nie mogę kliknąć Login ;/ , jak klikam start wyskakuje że program przestał działać . Pomoże ktoś?

@Edit dziła uruchomiłem jako admin i zrobiłem update

A on zbiera na niewidce tak wogóle?

zbiera

Działa na palce ?

Opublikowano

Nie wiecie czy na Palladium już działa?

A co ja napisałem wyżej?

Aktualnie autor pracuje nad możliwością podglądu bota na stronie internetowej ;D

Opublikowano

A co ja napisałem wyżej?

Aktualnie autor pracuje nad możliwością podglądu bota na stronie internetowej ;D

To naj mniej ważne ... lepsze żeby palke zrobili

Opublikowano

To naj mniej ważne ... lepsze żeby palke zrobili

a wiesz co ja ci powiem ? ważne że jest za darmo i dobrze zbiera boxy i event boxy :) :) :)

Opublikowano

b3607d96a2b0.jpg

a ja jak sie probuje zalogowac to mi staje w tym momencie. ustawilem juz wszystko: ustawilem grafike w grze, zainstalowalem net frame work i ten drugi, ustawilem zgodnosc, ustawiem automatyczne wejście na mapę po załadowaniu. Nie wiem, o czyms zapomnialem?? Jestem starym zgredem :( moglby mi ktos wytlumaczyc jak to cudo uruchomic??

Opublikowano

b3607d96a2b0.jpg

a ja jak sie probuje zalogowac to mi staje w tym momencie. ustawilem juz wszystko: ustawilem grafike w grze, zainstalowalem net frame work i ten drugi, ustawilem zgodnosc, ustawiem automatyczne wejście na mapę po załadowaniu. Nie wiem, o czyms zapomnialem?? Jestem starym zgredem :( moglby mi ktos wytlumaczyc jak to cudo uruchomic??

To jest bardziej problem po stronie przeglądarki (Internet Explorer), ja podobnie mam na mozilli. Jaką masz wersje explorera? Próbuj kilka razy w końcu powinno załączyć

Opublikowano

nigdy nie uzywalem pixel bota jedynie ibota przez chwile. Normalnie uruchamiam Tbot'a i wciskam login wciskam na map i patrze jak sie laduje pasek. (nie musze miec zadnej przegladarki uruchomionej?) Sorry ze jestem takim laikiem:(

Opublikowano

nigdy nie uzywalem pixel bota jedynie ibota przez chwile. Normalnie uruchamiam Tbot'a i wciskam login wciskam na map i patrze jak sie laduje pasek. (nie musze miec zadnej przegladarki uruchomionej?) Sorry ze jestem takim laikiem:(

Możesz. Powiedz mi jaką masz wersje explorera

Opublikowano

Witam. Bot jak na razie się bardzo dobrze sprawuje (3 noce po full afk i w dniu po 4h )... POLECAM !!!

Mam Jedno pytanko w dzisiejszym up-date jest nowa karta TB plus... o cho w niej chodzi ??? ...

- Jedynym minusem jest to że wolno zbiera, omija i częsta zastanawia się pare s gdzie ma lecieć xD w 3 full noce i 3x po 4h uzbieral mi 30k urki

Opublikowano

Wie ktoś może co nowego od tej aktualizacji w nim jest?

TBot Plus Daje możliwość przeglądania pracy bota na swoim smartphone. Aczkolwiek jakiego bym ID w ClientID nie wpisal to nie łączy się z

http://plus.devblognet.de

Wiecie o co chodzi?

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Nowe wersje

Wersja 0.1.2.6
- Naprawiono logowanie do int8
- Dodano Tbot Plus
- Naprawiono bug z naprawianiem
- Naprawiono bug z minimapą
Wersja 0.1.2.7
- Naprawiono bug z zamykaniem/otwieraniem minimapy
- Dodano opcje wyłączenia czyszczenia pamięci cache

Link do Tbot Plus

http://plus.devblognet.de/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...