Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBot - Bot działający w tle

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ha doszlem do bazy musicie miec na internet explorer adobe zainstalowane bo ja gralem ciagle na chrome i zalogowalem sie na explorer i tam cala gre przekonwertowalem

jak pomoglem DAJCIE LIKE :)

A co ja napisałem w pierwszym poście?

Co do zbiorów to naprawdę bywa różnie, widziałem jak pisali, ze nawet wyciągali po 5k/h.

Dodatkowo dowiedziałem się, że w następnej wersji prawdopodobnie bot będzie miał licznik ile gówien pozbierał :D

Opublikowano

dużo omija , szkoda że nie zbiera świątecznych prezentów, i nie można użyć peta, bo nie ma zbieracza

Zbiera świąteczne prezenty, jakość skrzynek musisz ustawić na niską

Nie działa na kontach powiązanych z wp.pl ? ;/

Jeżeli ciebie nie zalogowało to pewnie nie. Napiszę takową sugestię autorowi ;)
Opublikowano

Nie działa na kontach powiązanych z wp.pl ? ;/

Działa :) Przynajmniej u mnie.

Opublikowano

u mnie się dzieje tak że ładuje się dochodzi do końca i nie pojawia się <start> i jest ładowanie bez końca -_- i nie odpala
się mapa ani nic tylko nadal pozostaje okno ładowania -_-

Opublikowano

u mnie się dzieje tak że ładuje się dochodzi do końca i nie pojawia się <start> i jest ładowanie bez końca -_- i nie odpala

się mapa ani nic tylko nadal pozostaje okno ładowania -_-

Bo musisz ustawić, żeby automatycznie logował na mapę (pisałem o tym w pierwszym poście)

Opublikowano

Bardzo dużo skrzynek jest na 4-x. W 1.5 godziny ponad 3k uri i jakieś 50 energii no gg. Na x-8 też jest całkiem sporo. I mniejsza szansa na deda. ;)

Opublikowano

Update 0.1.1.9

Poprawiono zbieranie (Bot powinien zbierać wszystkie skrzynki blisko niego)
Poprawiono inne błędy
Opublikowano

Bardzo dużo skrzynek jest na 4-x. W 1.5 godziny ponad 3k uri i jakieś 50 energii no gg. Na x-8 też jest całkiem sporo. I mniejsza szansa na deda. ;)

ja na niewidkach jade, 0 dedów

Opublikowano

Bo musisz ustawić, żeby automatycznie logował na mapę (pisałem o tym w pierwszym poście)

zrobiłem tak i nadal to samo

Opublikowano

i za tego bota teoretycznie nie można bana dostać bo jednak jest zalogowany na mapę chyba że się go puszcza na 12 godzin :P

chyba zacznę bocić na głównym koncie jednak będę latał na rombie bo nie wiadomo co się może zdarzyć ale jeszcze kilka dni testów

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

A mam problem otóż klikam login i mam potem klikam na MAP wykakuje to logowanie za bonus i po kilku minutach pare razy tak i bot przestaje działac o co chodzi ? Pomożesz dam like

Sorki za błędy***

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...