Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam uzależniającej gry (Daje LIKE)

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę fan WT. Po jutrze wychodzi że tak go nazwę graphics update i grafika w Wocie będzie o niebo lepsza :) Między WT a WoWp zgadzam się jest różnica, ale nawet mniejsza niż między WoTem, a tymi ich podróbkami czołgów. WoT świetnie się rozwija i jak w ostatnich patchach dużo się nie zmieniało, tak teraz, gdy czują presję gadzin, starają się i jak sam zauważyłeś grafikę trzeba polepszyć ;)

Co do realizmu celowania, nie jest źle i nie wiem jak to ma wyglądać w tej taniej podróbce.

Jeśli dalej chcesz się spierać (i ośmieszać) to zapraszam na pw ;)

WT jest lepszy i elo. Po tym "graphics update" i tak WoT będzie słaby, gra przed tym jak WT wyszedł była spoko, ale jeżeli są lepsze tytuły to po co grać w coś takiego? Każdy ma inne gusty... I poza tym zawszę mnie denewujesz, dziecko minecrafta (i tak zawsze będziesz kojarzony ze starym kontem c:) gówno wiesz znasz się tylko na Wocie a jak byś zagrał w WT byś się obsrał (że twoja ukochana gra nie może być taka sama) gra świetna polecam każdemu, nie ma także dużych wymagań a grafika wprost piękna :)

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

The Binding of Isaac

Obadam

curvefever.com

Nie w moim typie.

Umawiaj się na mecze z użytkownikami forum w grze przeglądarkowej Haxball.

Dużo osób w to gra.

Nie lubie Haxballa :D

GTA: SA :D

Całe dzieciństwo w to przegrałem.

Word Of Tanks.

Było

NFS World? ;) Zbieranie archivmentow na.bugatti wciąga ;)

Było

Opublikowano

@up Jest NoN-Premium, ale nie wszystkie serwery działają. Ja osobiście mam Premium, ale przez 2 lata nie miałem.

Opublikowano

Mare gierek, moge polecić, mianowicie -
Anno Online ( wciąga, co prawda gra jest troszeczke dziwna)
Plemiona (Wiadome wszystkim, jezeli codziennie bedziesz wchodził i kurował tzw. miasto, potrafi wciągnąc )
Shakes & Fidget / Soccer Star ( gra tego samego twórcy - 1. jest o wojownikach, druga natomiast o piłce noznej, obie wciągają )
Dark Orbit ( gra pewnie znana, jak sie podoba - wciaga. Lecz nie kazdemu ona przypada do gustu )
SKILL ( strzelanka, wciaga - krótko na temat )
NosTale (gra animowana, troche nudna z początku, ale potem wciąga dosyć )

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

Mare gierek, moge polecić, mianowicie -

Anno Online ( wciąga, co prawda gra jest troszeczke dziwna)

Plemiona (Wiadome wszystkim, jezeli codziennie bedziesz wchodził i kurował tzw. miasto, potrafi wciągnąc )

Shakes & Fidget / Soccer Star ( gra tego samego twórcy - 1. jest o wojownikach, druga natomiast o piłce noznej, obie wciągają )

Dark Orbit ( gra pewnie znana, jak sie podoba - wciaga. Lecz nie kazdemu ona przypada do gustu )

SKILL ( strzelanka, wciaga - krótko na temat )

NosTale (gra animowana, troche nudna z początku, ale potem wciąga dosyć )

Anno Online - było

Plemiona - znam

Shakes & Fidget - bylo

Dark Orbit - Znam, nie spodobało mi się

SKILL - było

NosTale - obczaje

hapaj lajka

Opublikowano

-Warrock (praktycznie wszystko da się zdobyć bez kasy, przynajmniej było tak jak grałem z 2 lata temu)

-CS wersja bez Steama

Opublikowano

-Warrock (praktycznie wszystko da się zdobyć bez kasy, przynajmniej było tak jak grałem z 2 lata temu)

-CS wersja bez Steama

Warrock , powiadasz? Obczaję i to zaraz :D

nie lubię cs'a ;p

metin2, warofdragons

Napisałem żebyście metina nie pisali.

Lineage II

Płatny jest przecież?

Opublikowano

War Thunder, nfs world, smite

A ja nadal czekam na Starożytne zwoje i inne gry twojej roboty...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...