Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam uzależniającej gry (Daje LIKE)

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

War Thunder, nfs world, smite

A ja nadal czekam na Starożytne zwoje i inne gry twojej roboty...

Po co powtarzasz wszystko co już było w temacie?

Podawajcie jeszcze inne propozycje.

btw: poczekasz sobie ;>

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Starożytne Zwoje

Przeszedłem 2 razy i rzygnąłem tęczą.

Counter Strike: Global Offensive. Gra nie jest darmowa, ale kosztuje teraz w okresie świąt około 7 złotych, na steami'e.

Nie chce konter strajków

Ogółem chyba nikt nie może podać idealnej gry dla mnie. Chyba pora wrócić do lola ;p

Opublikowano

A może zagrasz w Elsword? Gra jest w takim trójwymiarowym 2D xD naprawdę wciąga... Jeszcze polecę ci AIONA i HeartStone niestety jest jeszcze zamknięta beta, ale alternatywa tej gry to Duel of champions

• 5 tygodni później...
Opublikowano

A ja ci polecam dote 2. Jest to moba podobna do lola. Jeszcze polece ci prywatne serwery wowa, dc universe online. dzialy sa tutaj na forum.

dc universe online to gra osadzona w uniwersum dc (batman, zielona latarnia). mozna tam latac, super szybko biegac, i tam chyba robic akrobacje. masz do wyboru bohaterow i przestepcow.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Team Fortress 2, zajebista strzelanka online ;) zupelnie darmowa, masz tylko ograniczony plecak i brak handlu ale mozesz se kupic premium kupujac dowolny przedmiot w store (nawet za zlotowke!) :D 7 klas, taktyczne, do rżnięcia, do akcji, snajper, inzynier ktory buduje lonstrukce... Dla kazdego cos dobrego, ja np. kocham budowac inzynierem koedys 6 osob az mialo ta klase zrobilismy mega bariere z 6 zasobnikami i 6 dzialkami jedno rozwalilo od razu cala ferajna przybiega naprawiac stawiasz dzialko 3 osoby przylatuja i po dwoch sekundach ma poziom 3 xD Super giera

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Splinter Cell - jest płatne, ale kosztuje grosze (kupiłem w tesco trylogię za 17 zł więc warto). Mnie wciągnęło na tyle, że każdy poziom trudności przeszedłem dobre 15 razy :P

@EDIT

Możesz spróbować "Tony Hawk: American Wastedland" (ostatnio grałem w to jakieś 3 lata temu i nazwę mówię z pamięci, więc mogą być błędy). Na necie na pewno znajdziesz darmową wersję (chociaż gra jest tak stara, że nie wiadomo :P)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

WT? Przecie to w 2014 upadnie...

Zapraszam do WoT'a :) 25h/dobę będzie normą po 2 miesiącach gry, a to można uznać za uzależnienie

WT UPADNIE? Człowieku pogrzało cie? O wielee lepsza optymalizacja od WoT'a (mam 6 letniego laptopa WoT się ścinał a WT nie), O wiele lepszy gameplay (jak w WoT padniesz to wynocha do garażu a w WT możesz grać dopóki masz maszyny więc jak masz serwer i jesteś z kimś fajnym to dłużej pogadasz). Także gadasz głupoty. Jeszcze czołgi dochodzą (dokładnie takie jak WoT przed wprowadzeniem update fizycznego który wyjdzie za niedługo) i dojdą statki. Także WT przebija WoT'a a nawet jeśli nie to na pewno nie upadnie i będzie z WoT'em konkurować do końca. A co do gry to polecam Dota LoL CS no i jak cię stać Diablo III (po patchu 2.0.1 gra miażdzy a z Reaperem jeszcze bardziej :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...