Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Pixelowy Świat  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Wam si? serweR?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie podoba mi si? bo ... "" / Wstawiam to, chocia? nie sk?ada?em podania.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Xelias93

Czy jesteś ogarnięty?:Pytanie retoryczne :P Oczywiście że tak :P

Jak dobry jesteś z ortografii?:To jest mój priorytet,oczywiście zdarzą się błędy ,nikt idealny nie jest.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę? :Zależy od dnia ale 2/3 i więcej.

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Na sam początek. Nazywam się Łukasz i tak jak wspomniałem mam 20 lat. (Tak wiem,trudno w to uwierzyć ale znam starszych ode mnie grajacych w minecrafta )Potrafię zbudować coś co ucieszy nie tylko moje oko. W Minecrafta gram od 1.2.3 więc nie za mało. Co odo serwera opartego na modach,grałem na wielu lecz tylko technicznych,chciałbym spróbować sowich sił na serwerze takim jak ten. Dlaczego ja? Szybko nawiązuję znajomości,jestem pomocny (Nie lubię się chwalić :D )

Pozdrawiam Xelias93.

Opublikowano

Nick : MonsterQ

Czy jesteś ogarnięty : Raczej nie inaczej

Jak dobry jesteś z ortografii : z tego można być dobrym ? ... to się po prostu wie ...

Ile czasu dziennie na grę ? : no grać będę często ale będą na pewno dni kiedy po prostu mnie nie będzie

Coś o sobie i dlaczego ty : Ponieważ widzę ze to nie jest kolejny tego typu serwer . Doceniam to że ktoś się napracował nad tym serwerem.Lecz wiem ze zrobił to ktoś dla graczy i mam nadzieje ze mogę z tego skorzystać.Oczywiście będę się starał pomagać na wszelkie sposoby.Jestem graczem spokojnym i raczej cichym, lecz otwartym na propozycje i współprace. Liczę na szybkie i pozytywne rozpatrzenie podania. dziękuję

Opublikowano

Nick: Hominidae

Czy jesteś ogarnięty?: Tak

Jak dobry jesteś z ortografii?: Brak dysleksji, ale nie jestem nieomylny.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: od 1h do nawet 4h

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Uwielbiam gry typu survival, trochę się tym interesuje. Niestety nie mam póki co żadnej na oku, dlatego postanowiłem pograć trochę w mc. Po podaniach widzę, że grają tutaj dojrzali gracze co mi odpowiada. W mc gram od wersji 1.7.2 także już sporo czasu. Ogarniam większość modów, a i z serwerami tego typu miałem do czynienia.

Liczę na dobrą zabawę w jeszcze lepszym gronie.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Nick: DamoN
Czy jesteś ogarnięty?: Tak, jestem miły i pomocny.
Jak dobry jesteś z ortografii?: Jestem dobry, nie jestem dyslektykiem czy innym takim.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2-3h.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):
Chcę grać na tym serwerze ponieważ dużo oglądałem Kwadratowej Masakry i podoba mi się. Uwielbiam serwery tego typu. Chcę grać z ludźmi ogarniętymi i przyjaznymi. Mam nadzieję że dodacie mnie na serwer, pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

Nick: R3dMouse

Czy jesteś ogarnięty: Sam nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, lecz wszyscy z którymi grałem na serwerach nie narzekali.

Jak dobry jesteś z ortografii?: W skali 1-10 to 10 :)

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę: 3 godziny.

Coś o sobie: Jestem Maciek, mieszkam na śląsku, lubię grać w minecrafta. Na serwerach typu kwadratowej masakry, nie grałem za często. Jestem ogarnięty, przynajmniej

tak twierdzą ludzie z którymi współpracowałem na serwerach. Nie jestem typowym trollem i nie grifuje. Byłem na wielu serwerach budowniczym, więc dobrze buduję. Nie jestem skromnym człowiekiem. I to w sumie wszystko :-)

r04p.jpg

Opublikowano

Ej ale co jaki grief ja nic nie rozwalałem. Razem z kefirusem chodzilismy po kopalniach

Ej ale jaki grief? Ja nic nie rozwalałem. Jak wbiłem to poszedłem szukac miejsca na chate i potem gadałem z kefirusem i łazilismy bez przerwy po kopalni. Potem ja sie tp na spawn bo moby na mnie biegły i miałem mało hp. I wtedy zobaczyłem ze spawn rozwalony. Jak nie potraficie zainstalowac world edita i guarda i ustawić flagi to sie nie zabierajcie za serwery. Ja proszę o unbana z powodu niewinności.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Chciałem wam dać super mapke bo zrobiłem na singlu i wygląda epicko. Ale póki nie dostane unbana to nie ma mapki. Dodatkowo moge wam ustawic te flagi żeby wam creperami nie rozwalili ale pierw unban

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

A wiec jak dostane unbana ? moj nick to DZOKERSOL

Opublikowano

Nie polecam.

-Admini mają po 13,14 lat...

-Niszczą domki

-Pluginy/Skrypty/Mody nie działają poprawnie.

-Organizują event PvP, sami biorą w nim udział i oszukują<3

-Jeden z adminów ma wieczny "okres"

Powodów jest więcej, ale nie chce mi się pisać :s

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

1.Nick:RabbitTM
Czy jesteś ogarnięty?:No jasssne.
Jak dobry jesteś z ortografii?:No pewnie, rze tak.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 16-24 godzin
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Gram w Minecrafta już od ponad 10 lat. Oprócz tego lubie również stawiać klocki lego, to moja pasja i Minecraft mi pomaga realizowac moje marzenia. Jak byłem mały zawsze robiłem sobie miecze z desek i latałem za moim psem Benkiem. Lubie również pływać ponieważ w Minecrafcie jest dużo wód i musze trenować. W przyszłosci bede jak Korzeniowski bo dużo i szybko chodze-w Minecrafcie-.

2. (kolega) Nick:ZielkuZielku

Czy jesteś ogarnięty?:TAK.
Jak dobry jesteś z ortografii?:z matematyki mam 4.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:zależy od dnia ok 23 godziny

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Moja pasja to ujeżdżanie prosiaków. Lubie czytać czasopisma erotyczne. Moim idolem jest Paweł Trybson, jest tak szeroki w barach, że jak na niego patrze to mi sie przypomina Steve z Minecrafta.Smierć konfidentom. Ulica to mój dom. HG HWDP JP te sprawy. Minecraft ogólnie fajna gra polecam.

Opublikowano

Nick:Krakuss110

Czy jesteś ogarnięty?: Tak

Jak dobry jesteś z ortografii?: 9-10

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: W miarę swoich możliwości ,myślę ,że duzo.

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Witam ,mam na imię Kacper , Gram z Minecrafta od hmm bety prawdopodobnie z małymi przerwami , swój wolny czas poświęcam najbardziej na trenowaniu i sporo czasu siedzę na kompie,trenuje sztuki walki . Nie lubię trudno kumających i natrętnych dzieci .

Opublikowano

Nie polecam.

-Niszczą domki

-Organizują event PvP, sami biorą w nim udział i oszukują <3

Bo co? Przegrałeś w evencie PvP i teraz tu musisz pisać?

- Niszczą domki - Chyba cie poje*ało i to nieźle... Kuźwa kiedy i gdzie?! Ja jebie, my nawet jak ci creeper rozwali dom to cofamy, a ty mówisz, że niszczymy... -.-

- Organizują event PvP, sami biorą w nim udział i oszukują - Bo przegrałeś z adminem, który na czas eventu miał deop'a i rangę gracz?! PS. Tracił życie, raz miał nawet 15 HP, ale umiejętnie zjadał jabłka, on jest poprostu dobry w pvp... mnie ojechał drewnianą łopatą vs kamienny miecz...

-Pluginy/Skrypty/Mody nie działają poprawnie - Może kutwa powiesz tak które miszczu?!

-Jeden z adminów ma wieczny "okres" - Ty to kutwa miałeś okres jak przegrałeś, ja jebie ale mieliśmy ubaw z twojego RAGE QUIT xD

Więc jeżeli masz jeszcze wątpliwości to zapraszam do przewoza ;)

Opublikowano

Nie polecam.

-Niszczą domki

-Organizują event PvP, sami biorą w nim udział i oszukują <3

Alek, powiem ci jedno. Po tym jak się odnosiłeś do mnie, widać było że sam masz maksymalnie 13 lat. Ja nikomu domku nie griefowałem, a co do eventu PvP - Ja go nie organizowałem, tylko brałem udział... A to że jestem chory na chorobę noszącą nazwę "Nerwica", to już nie moja wina. Mam to wrodzone niestety. I pozdrawiam cię, po twojej "kurwicy macicy" maluszku ;3

P.S:

Ssij Mój Majestat

Opublikowano

@2up Dodany

@3up Obaj dodani ;)

Nick: Liukaner

Czy jesteś ogarnięty?: tak

Jak dobry jesteś z ortografii?: tak

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: dużo

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam 18 lat. Jestem uczniem technikum gastronomicznego. Lubię grać w minecrafta. Dobrze znam całego minecrafta. Lubię serwery Km i survival.

Opublikowano

Nick:MineQuattro
Czy jesteś ogarnięty?:Zależy jak kto na to spojrzy. Z mojego punktu widzenia raczej tak.
Jak dobry jesteś z ortografii?: Nie najgorszy nie najlepszy taki w sam raz, aby pisać poprawną polszczyzną.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Tego nie wiem ale raczej sporo.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Nazywam się Piotrek mam 16 lat jak już wyżej napisałem. Interesuje się elektroniką i dlatego właśnie poszedłem do szkoły elektronicznej do klasy o profilu elektronik. Przygodę z minecraft'em zacząłem naprawdę dawno jeszcze za czasów alphy 1.2.6 czyli pierwszy Halloween update lub jak to nic nie mówi to update dodający dynie. Dlaczego ja? Odpowiedź jest prosta więc ją napisze. Jak już pisałem gram w mc dość dawno przez te lata nauczyłem się co nie co budować co upiększy serwer moimi budowlami. Staram się szanować graczy w każdym wieku, jak ktoś jest młody zawszę chętnie pomogę jak czegoś nie wie bądź ma z czymś problemy. A przy okazji Kondi, Quattro wraca na twoje KM.... znowu. :D

Opublikowano

Nick: ProsZ3K ...Sorry :D
Czy jesteś ogarnięty?: To zależy co macie konkretnie na myśli aczkolwiek jeśli chodzi o zachowywanie się przyzwoicie na serwerze to tak.
Jak dobry jesteś z ortografii?: 100%
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: To zależy od szkoły :P
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Chyba nie muszę się tutaj już rozpisywać dlaczego ja bo to bez sensu :P Mam 16 lat , gram w MC 2 lata bodajże i szukam tego typu serwera :P

Opublikowano

Bo co? Przegrałeś w evencie PvP i teraz tu musisz pisać?

- Niszczą domki - Chyba cie poje*ało i to nieźle... Kuźwa kiedy i gdzie?! Ja jebie, my nawet jak ci creeper rozwali dom to cofamy, a ty mówisz, że niszczymy... -.-

- Organizują event PvP, sami biorą w nim udział i oszukują - Bo przegrałeś z adminem, który na czas eventu miał deop'a i rangę gracz?! PS. Tracił życie, raz miał nawet 15 HP, ale umiejętnie zjadał jabłka, on jest poprostu dobry w pvp... mnie ojechał drewnianą łopatą vs kamienny miecz...

-Pluginy/Skrypty/Mody nie działają poprawnie - Może kutwa powiesz tak które miszczu?!

-Jeden z adminów ma wieczny "okres" - Ty to kutwa miałeś okres jak przegrałeś, ja jebie ale mieliśmy ubaw z twojego RAGE QUIT xD

Więc jeżeli masz jeszcze wątpliwości to zapraszam do przewoza ;)

-Zacząłem pisać bo dostałem ban :)

-Tak niszczy domki, płotki same nie znikają a kolor drewna też się nie zmienia. Komenda /co i chyba nie kłamie? Czy to kolejny plugin który nie działa dobrze?

-Drewniana łopata? To jest niemożliwe. chyba że nie potrafisz poruszać myszką :'C

-Po śmierci nie znikają itemy tylko że w netherze już tak(w endzie jeszcze nie byłem)

-#nonono chodzi dokładnie o "Michała" koleś codziennie spina dubge, bo co? Ktoś go prosi o coś a potem 2 osoba i już ma jakieś problemy że za dużo osób potrzebuje pomocy. I jaki Rage Quit to tylko ban.. perm :x

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...