Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Pixelowy Świat  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Wam si? serweR?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie podoba mi si? bo ... "" / Wstawiam to, chocia? nie sk?ada?em podania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Cebula
Czy jesteś ogarnięty?:Oczywiście że tak :)
Jak dobry jesteś z ortografii?: Myślę że bardzo dobry.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Zależy od klimatu i ludzi.Myślę że około 2-5 godz :)
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Mam na imię Wiktor. Interesuję się sportem głównie siatkówką i piłką nożną. W minecraft'a gram już około 3.5 roku. Umiem ładnie budować .Jestem przyjacielski i świetnie dogaduje się z innymi
.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi, za chwilkę wbije tylko mam problemy z instalacją modów :P.

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

INFORMACJA :

MODYFIKACJA APP. ENERGETICS ZOSTAŁA USUNIĘTA PRZEZ CRASHE SERWERA ! ZOSTANIE ONA ZASTĄPIONA INNĄ BĄDŹ INNYMI MODYFIKACJAMI W NAJBLIŻSZYM CZASIE !

Opublikowano

Nick: PolskaPapryka

Czy jesteś ogarnięty? : Myślę ,że tak :)

Jak dobry jesteś z ortografii ?: 9/10

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę ?: 1-2h

Coś o sobie i dlaczego ty ? :

Mam na imię Patryk i mam 16 lat .Mieszkam w Kole i chodzę tam do miejscowego klubu piłkarskiego .Moim hobby oprócz piłki jest także mc . Od dawna szukałem takiego serwera jak ten :)

Myślę ,że powinienem się dostać ,bo jestem ogarnięty ,kreatywny i pomocny .

giphy.gif ­

Opublikowano

Nick:solo2003 ( nie zwracaj na te '2003' po prostu to nie moje premium. )
Czy jesteś ogarnięty?:Owszem
Jak dobry jesteś z ortografii?:8/10 :3
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 3/4 Godz. W weekendach nawet 8 godz.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Witajcie,nazywam się Jakub lubię siatkówkę , mam 12 lat.Chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ urozmaicę 'Kwadratowa Masakrę' swoimi budowlami ,jestem też ogarnięty nawet nieźle ogarniam ort. :) PS . Mam nadzieje że zrozumiecie że to nie moje premium:P

Opublikowano
Nick: BaZyl218
Czy jesteś ogarnięty?: Powiem tak, szanuje czyjeś budowle oraz innych pracę...
Jak dobry jesteś z ortografii?: Tak, staram się nie robić błędów.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Teraz mam wolne, więc będę sporo grać...
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Lubie pograć sobie na takich serwerach. W przeszłości miałem podobny. Uwielbiam współpracować, tak jak wcześniej napisałem, szanuję innych pracę. Mam nadzieję że nie będzie na tym serwerze żadnych tak zwanych "gimbusów".
Będzie jakiś ts ?

Opublikowano

Nick: MineDayderPL
Czy jesteś ogarnięty?: Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: 9/10 (czasami zdarzają mi się błędy)
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Jeżeli na serwerze będzie miła atmosfera, to dość dużo :)
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Na imię mi Sebastian i mam 13 lat. Lubię grać na serwerach typu kwadratowa masakra. Nie jestem trollem, nie lubię griferować. Gram w minecraft'a od 2 lat. Grałem już kiedyś na pixelowym (przez 3 ostatnie sezony), może mnie pamiętasz.

Liczę, że mnie dodasz i pozdrawiam.

Opublikowano

@kondi/wujcio

Czemu mi paczka nie działa, chociaż robię wszystko jak na filmiku?

Gdy włączam minecraft'a to zamiast mieć go z forge'em i modami mam czystego.

@edit

Ok, problem rozwiązany... trzeba było usunąć optifine'a!

@edit2

Podczas wchodzenia na serwer wyskoczyło mi takie coś:

Forge Mod Loader has found ID mismatches
Complete details are in the log file
ID 21269 from Mod BiomesOPlenty is missing
ID 21262 from Mod BiomesOPlenty is missing
ID 21334 from Mod BiomesOPlenty is missing
ID 21335 from Mod BiomesOPlenty is missing

I tak dalej wszystko z BiomesOPlenty....

Opublikowano

Nick:Amateratsu
Czy jesteś ogarnięty?:Tak owszem
Jak dobry jesteś z ortografii?:Można powiedzieć ,że 8/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:3-4 godz. teraz są świeta więc o godzine dłużej
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Mam na imię Grzegorz.Jestem uczniem kl.IIIB.Lubie grać w MC,LOL,Smite.Moje hobby to zostanie mistrzem lola :P.Lubie się bić

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Dlaczego kiedy odpalam minecraft launcher i klikam play, to nie chce mi się włączyć minecraft. (Mam taki problem tylko z minecraft forge) inne wersje minecraft włączają się bez problemu. Posiadam minecraft nonpremium.

Opublikowano

@up Ja juz nie odpowiadam za Wasze launchery no premium. Jest ich milion, a każdy jest inny. Ja pokazalem jeden z lepszych (simpleMC), mi działa większości graczom też. Ja mam premkę i wszystko działa! To już wina Twojego sprzętu :)

Opublikowano

Podanie:
Nick:Savras
Czy jesteś ogarnięty?:Moim zdaniem tak!Staram się
Jak dobry jesteś z ortografii?:Chodzę do szkoły, uczę się, także myślę, że tak!
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Jest bardzo długi weekend, wiec sporo.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Mam na imię Tobiasz.W wolnym czasie lubie sobie pograć w Minecraft'a, BF3.Nie jestem dzieckiem "neo".Jeżeli dostanę się na server to będę starał się pomagać innym graczą, jeżeli będą czegoś potrzebowali.W minecrafta gram od roku 2011, także z minecraft'em jestem na bieżąco.Dziękuje i narka!

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...