Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Pixelowy Świat  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Wam si? serweR?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie podoba mi si? bo ... "" / Wstawiam to, chocia? nie sk?ada?em podania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: KruszynX
Czy jesteś ogarnięty?: Raczej tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: Nie będę się chwalił więc po prostu powiem że nie mam dysleksji.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Zależy od dnia, w tygodniu (pn-pt) około 3h, a w weekend ponad 5h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Nazywam się Marcin. Mieszkam na Podkarpaciu. Gram w Minecraft'a od 3 lat. Poza tym mogę powiedzieć ,że lubię budować różne epickie budowle. Znam się na programowaniu, modyfikacjach, itp. , ogólnie jestem informatykiem ;p

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

KruszynX Dodany

Panie Alku - Ja nie spinam dupy, bo to nie 2 osoby potrzebują pomocy lecz wszyscy naraz. Cały czas płaczecie że nie pomagam, a pomagam innej osobie jak inna chce. Proszę Ciebie bardzo, ale jeżeli nie znasz sytuacji to spłyń.

Opublikowano

-Zacząłem pisać bo dostałem ban :)

-Tak niszczy domki, płotki same nie znikają a kolor drewna też się nie zmienia. Komenda /co i chyba nie kłamie? Czy to kolejny plugin który nie działa dobrze?

-Drewniana łopata? To jest niemożliwe. chyba że nie potrafisz poruszać myszką :'C

-Po śmierci nie znikają itemy tylko że w netherze już tak(w endzie jeszcze nie byłem)

-#nonono chodzi dokładnie o "Michała" koleś codziennie spina dubge, bo co? Ktoś go prosi o coś a potem 2 osoba i już ma jakieś problemy że za dużo osób potrzebuje pomocy. I jaki Rage Quit to tylko ban.. perm :x

- CO?! Obrazaleś adminów, przewoz napisał, że to ja ale to on cie banował, słusznie zresztą.

(nie było mnie o 23 na serwerze...) (ani na konsoli)

2013-12-24 23:09:44 [INFO] alek747: /zglos Michal to gejowskie imie 
2013-12-24 23:14:23 [INFO] [m[0;37;22malek747[m[0;37;22m:[m tak super Ci w dupe [m

- Gdzie, daj jakikolwiek dowód, bo napewno nie ja.

- Sorka, tak się rozpędziłem, SIEKIERA :P

-Po śmierci nie znikają itemki tylko w normalnym świecie, CZY KTOŚ DO JASNEJ CIASNEJ MÓWIŁ, ŻE W NETHERZE TEŻ .. ?!

- Michał już odpowiedział :)

Opublikowano

Nick:MrRichardPL
Czy jesteś ogarnięty?:Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:Bardzo dobry
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:około 5h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):mam na imię Konrad. Moje hobby to sport, muzyka, gry komputerowe. Grałem już na kilku serwerach typu kwadratowa masakra. Uwielbiam grać w mc, pomagać innym, odkrywać nowe rzeczy. Bardzo dobrze gram w piłkę ręczną jak i w siatkówkę.

Opublikowano

Po co wy sie kłócicie? Przeciez to tylko gra...

Napisałem tylko swoją opinie :C Nie moja wina że administracja nie przyjmuje krytyki :C

- CO?! Obrazaleś adminów, przewoz napisał, że to ja ale to on cie banował, słusznie zresztą.

(nie było mnie o 23 na serwerze...) (ani na konsoli)

2013-12-24 23:09:44 [INFO] alek747: /zglos Michal to gejowskie imie 
2013-12-24 23:14:23 [INFO] [m[0;37;22malek747[m[0;37;22m:[m tak super Ci w dupe [m

- Gdzie, daj jakikolwiek dowód, bo napewno nie ja.

- Sorka, tak się rozpędziłem, SIEKIERA :P

-Po śmierci nie znikają itemki tylko w normalnym świecie, CZY KTOŚ DO JASNEJ CIASNEJ MÓWIŁ, ŻE W NETHERZE TEŻ .. ?!

- Michał już odpowiedział :)

A więc obraza to powód do perm bana? /Pierwszy raz dostałem za to bana na tym serwerze

-Ciężko będzie teraz znaleźć jakiś dowód jak nie mogę wejść na serwer. Jednak dobrze pamiętam że Michał ingerował w dom który ja zbudowałem... Oczywiście pamiętam też że jak zmienialiście paczkę modów baza danych /co i też się zmieniał i dom powstał jakby znikąd...

-Tak powiedział po tym jak już straciłem eq :)

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Napisałem tylko swoją opinie :C Nie moja wina że administracja nie przyjmuje krytyki :C

A więc obraza to powód do perm bana? /Pierwszy raz dostałem za to bana na tym serwerze

-Ciężko będzie teraz znaleźć jakiś dowód jak nie mogę wejść na serwer. Jednak dobrze pamiętam że Michał ingerował w dom który ja zbudowałem... Oczywiście pamiętam też że jak zmienialiście paczkę modów baza danych /co i też się zmieniał i dom powstał jakby znikąd...

-Tak powiedział po tym jak już straciłem eq :)

Jakie eQ?

Chodzi mi o to:

Panie Alku - Ja nie spinam dupy, bo to nie 2 osoby potrzebują pomocy lecz wszyscy naraz. Cały czas płaczecie że nie pomagam, a pomagam innej osobie jak inna chce. Proszę Ciebie bardzo, ale jeżeli nie znasz sytuacji to spłyń.

Tak, obraza to powód permbana. /zasady cytuję:

1. Nie obrażaj Administracji i innych graczy.
Opublikowano

Jakie eQ?

Chodzi mi o to:

Tak, obraza to powód permbana. /zasady cytuję:

eQ które straciłem ginąc w netherze..

Tak... cały serwer... Wiem że nie 2 .. ale więcej niż 4 to ich nie było...

Na spawnie nie było żadnego info o /zasady.

Nie będę pisał dłużej w tym temacie bo to tylko podnosi wasz temat. I nadaje mu status "gorący"

Ogólnie: Nie Polecam :C

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Takie pytanie do administracji: Dlaczego rekrutacja do serwera jest dalej otwarta jeśli serwer jest cały czas 10/10? Jak mają wbić na serwer osoby "dodane" do wl ? Można było po prostu dać serwer otwarty bez wl i by było to samo...

Opublikowano

Nick:Kamkus
Czy jesteś ogarnięty?:Bardzo
Jak dobry jesteś z ortografii?:8/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:3/4 godziny
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Cześć jestem Kamil.Mam 12 lat i jestem ogarnięty.Dlaczego ja??Ponieważ chętnie pomagam i współgram z innymi graczami.Teraz dalej o mnie interesuję się informatyką i grami.Moje ulubione danie to..................Placki :D

dobryrycerz3.png
Opublikowano

Admin a jak zainstalowales Forga bo chce sobie z kumplami pograc na tej paczce i sobie kupilem serwer na bukkicie. Pomożesz ?

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

@UP

Bo nikt za Ciebie ich nie zainstaluje.. To jest 5min roboty..

Sciagasz forge i go odpalasz. Potem %appdata% w .minecraft masz folder mods i tam dajesz all mody. Odpalasz mc i tyle...

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...