Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Pixelowy Świat  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Wam si? serweR?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie podoba mi si? bo ... "" / Wstawiam to, chocia? nie sk?ada?em podania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie i Na Puchatego tez nalezy uważać.Co do solo2003 to jak narazie nic do niego nie mam.Zobaczymy jak wbije na serwer.

PS:Zapraszam Na Serwer

Wiesz że to nie tylko ja ci zniszczyłem dom? Szczerze nie róbmy z tego dyskusji, nie chce mi się kłócić.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:MrHardCorowy
Czy jesteś ogarnięty?:Może mam 13 lat , ale jestem bardzo ogarnięty.
Jak dobry jesteś z ortografii?:Czasami popełnię literówkę , ale to rzadko.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Około 4h dziennie.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Ponieważ lubię serwery typu "kwadratowa masakra".Jestem miły , przyjacielski i pomagający oraz chciałbym poznać nowych ludzi , zaprzyjaźnić się z nimi i mile spędzić czas.Nie griefuje i służę pomocą. :)

87d8.jpg

Opublikowano

Nick: McPetic
Czy jesteś ogarnięty?: raczej tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: 9/10 nikt nie jest idealny w niczym ;/
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: to zależy, teraz jest wolne to raczej dłużej.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Kamil. Grałem na wielu serwerach km. jestem skromnych chłopaczkiem ze śląska. Nie psuje domów innych graczy i nie utrudniam gry nikomu. (chyba że zajdzie mi za skóre wrr) Lubię pomagać innym graczom ;)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Mój nick : DZOKERSOL

Mam skype ts i gg

Nie grieffuję

Dodasz mnie ? :>

POMOŻE KTOŚ Z INSTALACJĄ TEJ PACZKI MODÓW ? BO JAK DEBIL JUŻ PÓŁ INTERNETU PRZESZUKAŁEM I JAK KUTAS W DRZEWO

Opublikowano

Nick: TheMrowkaPL
Czy jesteś ogarnięty?: tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2-3h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imie Krystian mieszkam w Szczecinie. Interesuje się informatyką, jestem dobry z bukkita.Od niedawna jestem Redaktorem minecraft. Chciałbym dojść na serwer bo grałem kiedyś u Was. Lubię serwery z Wl, mam pewność że administracja dodaje normalne osoby. :P

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Nick:Kamixes
Czy jesteś ogarnięty?: Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:2h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):ponieważ jestem ogarnięty,nie rozwalam komuś rzeczy które zrobił,potrafię się bawić,gram w minecrafta od 2 lat,grałem na wielu serwerach ale wiekszość padła czy coś

Opublikowano

Nick:
Jak dobry jesteś z ortografii?: 10/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: To akurat zależy, oczywiście będę, się starał jak najwięcej.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Ponieważ jestem osobą kreatywną i ambitną. Jako, że ostatnio doskwiera mnie nuda, postanowiłem wrócić do minecrafta. W raz z kuzynem mam zamiar świetnie się bawić (Bez skojarzeń).

Zgłaszam siebie i kuzyna, nicki:

KosiarzLive i Kefirus

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Nick:MikiCr7
Czy jesteś ogarnięty?:Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:Hmm.8-10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:2-4h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Ponieważ Jestem Ogarnięty,Podoba mi się wasz pomysł na serwer oraz chciałbym pograć właśnie na takim serwerze z modami,Lubie PVP!!!!!!!

Opublikowano

Nick: Empiress
Jak dobry jesteś z ortografii?: 8/9
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2,5h up.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):
Jestem ogarnięty.

Gram w MC od 2.5 lat.

Lubie kwadratową masakre.

Lubie grać w zespole.

Nie griefuje ;).

Opublikowano

Nick: adrianziko2
Czy jesteś ogarnięty?: Mysle ze tak, aczkolwiek nie mnie to oceniac ;)
Jak dobry jesteś z ortografii?: 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Mysle ze ok. 4h, moze wiecej ;)

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jestem Osoba doswiadczona, gram juz od ok. 2,5 roku. Mam nadzieje ze moj wiek mnie odrazu nie dyskfalifikuje, bo naprawde chcialbym pograc na tym serwerze, i porozmawiac z kims przez TeamSpeak. Ogolnie bardzo lubie tego typu rozgrywke, a pozatym ogarniam Orto. ;)Jak juz wspomnialem mam na imie Adrian i mam 14 lat. Jestem osoba bardzo dynamiczna i lubiaca Adrenaline. Jezdze na rowerze i czesto smigam na Desce. Gdy jestem gdzies na wycieczce w lato, i jest tam Klif a na dole woda gleboka, to odrazu skacze :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...