Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Pixelowy Świat  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Wam si? serweR?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie podoba mi si? bo ... "" / Wstawiam to, chocia? nie sk?ada?em podania.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisze za mojego brata, bo nie ma tu konta...

Nick: Dawcio96

Czy jesteś ogarnięty?: Tak, gram dla przyjemności, nie dla trollu.

Jak dobry jesteś z ortografii?: tak.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:1-2h, ze względu na prace

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Cześć, nazywam się Dawid. Mam 17 lat. W minecraft gram od bety 1.3.x wiec trochę już czasu minęło. W minecraft jestem obeznany, gdyż byłem administratorem technicznym wielu serwerów. Uwielbiam mody, które znajdują się w paczce na tym serwerze. Na serwerze chciałbym zacząć grać, ponieważ chce się odprężyć, oraz pograć z bratem...

Opublikowano

Nick:
Czy jesteś ogarnięty?:Ehh... Raczej TAK
Jak dobry jesteś z ortografii?: tak 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:2-3h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Chcę zagrać na tym serwerze, ponieważ bardzo ogarniam mody. Jestem nastawiony na przyjaźń, nie lubię griefu. Chciałbym na serwerze zbudować domek i dodać akcenty modów. Lubię grać w różne gry (np. WoW, MC, Skyrim, BF4, COD G, itd.), ale również jestem dobry z piłki nożnej i koszykówki. Proszę administracje o szybki rozpatrzenie mojego podania. Chcę zagrać i się wybudować.

Podobny obraz

Opublikowano

Podanie:
Nick:Arti
Czy jesteś ogarnięty?:Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:Bardzo dobry
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Sporo
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań): Bo tak

Opublikowano

Nick: Cezarus
Czy jesteś ogarnięty?: Tak, jestem ogarnięty.
Jak dobry jesteś z ortografii?: Z ortografią jest dobrze tak samo z interpunkcją.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2-5h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mhm, nazywam się Damian i jak już wyżej pisałem liczę sobie 15 lat. Pochodzę z okolicy Wrocławia. Jestem osobą szczerą, tolerancyjną i cierpliwą. Interesuję się na ogół grami i bronią białą.

Na serwer mógłbym wnieść odrobinę humoru i dobrej atmosfery, więc myślę, że to ja powinienem być osobą która dostanie się na ten serwer.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No ja chciałbym napisać, że niestety nie zagram na serwerze z powodu problemu z instalacją modów.

Opublikowano

Podanie:
Nick:Arti
Czy jesteś ogarnięty?:Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:Bardzo dobry
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Sporo
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań): Mam na imie artur i 17 lat.Chce miec 55 w bicepsie.Chodze na silownie 3x w tygodniu Poniedzialek, środa i piątek . Jestem uzalezniony od pepsi. Lubie słuchac rapu :D

Opublikowano

Nick: rychuPL
Czy jesteś ogarnięty?: Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:Tak
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 1/2h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Ryszard. Interesuję się sportem i informatyką. Lubie grać w League of Legends, lecz dla odskoczni gram w Minecrafta aby pobudzić swą wyobraźnie i kreatywność. Kocham grać w sandboxy. Jestem towarzyski,pomocny oraz pracuję zespołowo przy np. jakichś wojnach lub podczas grania w LoLa.

graphic.png

Opublikowano
Nick: DZOKERSOL

Czy jesteś ogarnięty?: Tak

Jak dobry jesteś z ortografii?: tak

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Jak mam wolne to cały dzień

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam premium . Interesuję się grafiką i robieniem inter. Lubię serwery minecraft o tematyce Kwadratowa Masakra ponieważ jest tam większa swoboda działań i znasz się z innymi graczami niż na takich serwerach po 1000 slotów. Mam nadzieję że mnie dodasz. Mam skype i ts i gg. Życzę wesołych świąt.

Kuba

Opublikowano

Można -_- a przecież nie proszę o last login tylko o version z plikiami i modami. Chyba ze ktos ma nonpremium to mi podesle

Opublikowano

Nick:ShazO
Czy jesteś ogarnięty?:Bardzo
Jak dobry jesteś z ortografii?:Mam Dys.Ortografie :'C
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:3/10H
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Hmm Gram W MC od PólRoku i Lubie Tą Gre I Nowe Przeżycia oraz Wyzwania

a Także Chęć Poznania Znajomych :D

Nagrywam Równierz na YT :D

I Chce Coś Nowego Wprowadzić Na Kanał

Bedzie to moje pierwsze przeżycie z KM :D

To Na TYle Dziękuje :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nick: ExerithPL
Czy jesteś ogarnięty?: Oczywiście .
Jak dobry jesteś z ortografii?: 99% ;>
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: od 3 do 5 godzin :)
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Mam na imię Rafał. Gdy stracę "eq" nie wyzywam od razu, a daję mi to nawet chęci do dalszej gry ;). Mam mikrofon i nie jestem "typowym spinaczem" . Lubię pomagać komuś w budowie czy w robieniu ekwipunku, poza tym jak już było wspomniane jestem ogarnięty :>. Gdy dostane szansę dołączenia na serwer mam nadzieję, że będę się tam wspaniale bawił !

Opublikowano

Siema!

Coś się dzieje z serwerem ? Nie mogę się z nim połączyć. Proszę o szybką odpowiedź . :)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Na serwerze następuje zmiana niektórych modów, prawopodobnie po godzinie 15 serwer będzie aktywny. Tymczasem chciałbym przestrzec graczy przed solo2003 (nie wiem czy dobrze piszę nick), oraz Savras. Tych dwóch graczy griffuje mapę i niszczą domy. Dodatkowo zostałem przez nich okradziony z enchanting table'a i biblioteczek. Jeśli grasz, i już wiesz jakimi są graczami, niszcz ich na każdym kroku jak ja. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na serwerze następuje zmiana niektórych modów, prawopodobnie po godzinie 15 serwer będzie aktywny. Tymczasem chciałbym przestrzec graczy przed solo2003 (nie wiem czy dobrze piszę nick), oraz Savras. Tych dwóch graczy griffuje mapę i niszczą domy. Dodatkowo zostałem przez nich okradziony z enchanting table'a i biblioteczek. Jeśli grasz, i już wiesz jakimi są graczami, niszcz ich na każdym kroku jak ja. :)

Pozdrawiam.

Cóż jedynie cie nie zabijam na serwerze... Sam nie wiem czemu, a wszystkich dookoła zabijam(Nawet wkur*onego Michałka).

Co do nicku dobrze piszesz też jest on moim wrogiem. Savras? Widziałem dzisiaj go na serwie ale nie znam go... Choć i tak nigdy go nie spotkałem.

Pozdrawiam, Puchaty.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Wlasnie i Na Puchatego tez nalezy uważać.Co do solo2003 to jak narazie nic do niego nie mam.Zobaczymy jak wbije na serwer.

PS:Zapraszam Na Serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...