Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Pixelowy Świat  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Wam si? serweR?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie podoba mi si? bo ... "" / Wstawiam to, chocia? nie sk?ada?em podania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pzOYNSJ.png
zPFKY7R.png
mrmDLaS.jpg
IP - pixelowy.maxc.pl
ModPack: mody.pixelowy.c0.pl
Podanie:
Nick:
Jak dobry jesteś z ortografii?:
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Revolta
Czy jesteś ogarnięty?: Oczywiście że tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: Nie mam dysleksji więc raczej odpowiedni.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Zależnie od dnia, kilka godzin
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jak narazie pierwszy składam podanie. Gram w tą gre dość długo. Nie jestem 11 latkiem używającym "omg" "noob" itp. Uważam się za odpowiednią osobe. Chcę pograć na jakimś ciekawym serverze z modami.

Opublikowano

Nick: Szeli

Czy jesteś ogarnięty?: Pewnie że tak.

Jak dobry jesteś z ortografii?: hmm z dyktand zazwyczaj mam 4+ więc raczej tak.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Około 2-3h.

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Na pewno nie będę nic niszczył innym graczom bo nie jestem żadnym 10-latkiem. Może mam 13 lat, ale moim zdaniem jestem doświadczonym graczem. Gram od bety 1.3.2. Z chęcią zagrałbym sobie na takim serwerze typu kwadratowa masakra. No i jak kolega który pierwszy napisał podanie chciałbym zagrać sobie na serwerze z modami.

Opublikowano

Nick:Czeli
Czy jesteś ogarnięty?:Ta..
Jak dobry jesteś z ortografii?:Zalezy, bo od 5lat nie mieszkam w Polsce.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Jest wolne, wiec sporo :)
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Nazywam sie Pawel W wolnym czasie lubie ogladac anime, gracz w osu, minecraft'a oraz LoL'a. Dlaczego ja? Szczerze to nie wiem. Chce tylko milo czas spedzic i tyle, elo.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nick:PuchatyPolaczeKX
Czy jesteś ogarnięty?: Oczywiście.
Jak dobry jesteś z ortografii?:Z ortografii jestem dobry, ale z gramatyki... To 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Zależy od dnia i czasu.

Jestem Aleksander, gram w sylwestra Tomb Raidera mam 13 lat jak pisałem, interesuję się grami, komputerami i wiele tam innymi duperelami. Moje ulubionę danie to ciasta. A dlaczego ja? Zawsze chciałem zobaczyć jak się gra na takich al'a KM'ach.

Ale dobrze nie owijając w bawełnę, chciałbym trochę pograć w minecrafta ponieważ, dawno nie grałem(Jedynie to gry typu strzelanki, itp) Myślę że przyjmie cię mnie dobrze. Z góry dziękuje. ;)

Opublikowano

Nick: captainval38 (premium)
Czy jesteś ogarnięty?: Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: 8/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 1-3h.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): A dlaczego nie? a tak na serio nie chcę mi się pisać w każdym wzorze na km to jest i już nie raz pisałem.

Opublikowano

Nick:alek747
Czy jesteś ogarnięty?: Tak.
Jak dobry jesteś z ortografii?:Mniej więcej 8/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Średnio 3h :s

Jestem Aleksander tak jak kolega wyżej :s( Nikt się nie domyślił po nicku >:|. Interesuje się wodą, ziemią, hemoglobiną ogólnie taka sytuacja i mistyfikacja.A tak serio to robię teraz certyfikat Cisco :>(Coś z komputerami). Dlaczego ja :)? Odpowiedz jest prosta... będzie dobra zabawa :D. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie :P

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Nick:TheKajzera
Czy jesteś ogarnięty?:Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:8/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Zalezy czy mam czas jak tak do dosc duzo moge spedzac po pare h dziennie jak bedzie opłacało się grac.
Chodzę do technikum do 4 klasy na mechanika. Jestem dosyc sumienny i konsekwentny. W minecraftcie nie lubie dzieci które trolluja i psują coś a pużniej się do tego nie przyznają. Gram na takich serwerach odkąd pamietam i lubie je, dogaduje się z innymi graczami dosyć łatwo i szybko co też skutkuje tym że pomagam innym dosyc dużo.

Opublikowano

Nick: ReQus
Czy jesteś ogarnięty?: Taaa.
Jak dobry jesteś z ortografii?: Raczej tak.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: około 3-5 godz. Czasami się nocki zarwie c;
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Pięć pełnych zdań ? Wszystko co ważne można zawrzeć w jednym rozbudowanym zdaniu.

Wracając do tematu po prostu ten tryb należy do jednego z moich ulubionych, jednak na ten typ potrzeba tylko i wyłącznie ogarniętych ludzi.

Opublikowano

Nick: BobuD2
Czy jesteś ogarnięty?: Jak na dorosłego gościa przystało ziomeczku.
Jak dobry jesteś z ortografii?: 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 3-6h może więcej.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Tobiasz, mam 21 lat. Swoją przygodę w minecraft rozpocząłem 3 lata temu (nie pamiętam dokładnie). Jestem przyjaźnie nastawiony na nowe znajomości lecz nie nawidzę szczeniackiego zachowania ze strony młodszych graczy. Więcej grzechów nie pamiętam xD

Opublikowano

Nick:bartik246
Czy jesteś ogarnięty?:Oczywiście, że tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: Pozwolę, że odpowiem tak: 9/10 (nikt nie jest doskonały)
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2-3h
Jeśli chodzi o Minecrafta to gram już dwa lata. Opróćz tego lubię oglądać skoki narciarskie szczególnie, że teraz trwa sezon. Kiedy jest lato, to lubię jeździć na rowerze. Grałem już na paru serwerach typu KM, ale nigdy nie miałem okazji grać na takim serwerze na modach. Jestem fajnym graczem, nie griefuję i kocham dobrą zabawę.

Opublikowano

Nick: Hauku
Czy jesteś ogarnięty?: W tym wieku nie mogę sobie pozwolić na bycie nieogarniętym.
Jak dobry jesteś z ortografii?: Poziom ekspert, nie lubię jak ktoś popełnia błędy ortograficzne.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Mam masę wolnego czasu, ale ciężko mi powiedzieć na ile będę miał ochotę grać. Zależy z kim, zależy od innych graczy na serwerze.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Krystian, mam 19 lat. Zajmuję się produkcją muzyki, a hobbystycznie couchingiem i rozwojem osobistym. Mam masę wolnego czasu który staram się wypełnić. Myslę, że mogę się dobrze bawić na serwerze z modami. Dodatkowo interesujący jest fakt, że serwer będzie na bazie kwadratowej masakry, a to świetna informacja dla mnie, ponieważ jestem fanem KM.

Opublikowano

Nick:Menter
Czy jesteś ogarnięty?:sądze że tak, raczej nie będę stwarzał problemów :)
Jak dobry jesteś z ortografii?:Tak jestem dobry z ortografii.Tak 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Dziennie od 3 do nawet 10 godz.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):W Minecrafta gram już ok. 2 lata, oczywiście moje życie nie polega tylko na ciągłym graniu.Interesuje się piłką nożną, i należę do klubu.Lubie jezdzić na rolkach.Nie wiem dlaczego ale nie lubię słowa troll :).O mnie to tyle czekam na zatwierdzenie mojego podania :).

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...