Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][Survival][Frakcje][250Slotów][Eventy][MC.IGUNA.PL][PARKOUR]

Poziokat42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nieźle mi się czytało wasze wypociny , a tak na serio to już duża anty reklama powstała jak to powiedział fungi .
Mogli byście rozwiązać to na skypie lub ts .
A co do fugiego to ja się nie zgodzę odnośnie twojej wypowiedzi ponieważ zarówno gracze co admini są ważną częścią serwera .

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Pograłbym , lecz mnie zawsze odstrasza /f claim ;/ Może zrobicie nowy sezon i zamienicie factions na /gildie z cubem?

Napewno bym zagrał ze swoją ekipą =)

Opublikowano

Pograłbym , lecz mnie zawsze odstrasza /f claim ;/ Może zrobicie nowy sezon i zamienicie factions na /gildie z cubem?

Napewno bym zagrał ze swoją ekipą =)

Myslelismy juz o czym takim, lecz byla ankieta, ktora wykazala, ze gracze wolą factions. :/

Nie odpuszczę Ci bo ciągle zmyślasz, ciekawe dlaczego na 10 linijek moich argumentów Twoja odpowiedź wynosi 3-4? Nie masz co powiedzieć, tylko zmyślasz. W kłamstwach można Cię obecnie porównać do Tuska. Jeżeli obliczasz frekwencje na podstawie ludzi, którzy wejdą na serwer, tylko po to żeby go zobaczyć, a następnie wychodzą, bo widzą że poziokat ma admina przy takim zachowaniu, to gratuluje, awansowałeś z debila na totalnego idiotę. ;)

1389811539-U283563.png

Lochu, mysle, ze pora zakonczyc tą kłotnie internetowa, poniewaz zaden z nas nie zamierza odstapic od swojego zdania, takze mysle, ze lepiej bedzie rozwiazac to na ts'ie lub na skeyp'ie.

Mam nadzieje, ze zrozumiesz i pogodzimy sie lub przynajmniej odpuscimy sobie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Już dostaje padaczki jak widze te serwery survival+frakcje z wersji na wersje sa co raz nudniejsze nikt już nie ma pomysłów na inne tryby np.rpg lub serwer gothic albo star wars można by było zrobić milniony serwerów opartych na bardzo dobrych grach ....a nie survival+frakcje w tym jest wszytsko zabezpieczone i nie da się grać to już nie jest czysty survival jak za dawnych czasów ... tylko zwykłe gowno na którym się już grać nie chce jeśli ktoś się zgadza z moją decyzją daje łąpke to cie nie kosztuje a mnie motywuje :)

Opublikowano

Michu, mylisz sie, na Igunie da wylewac sie wode, lawe i otwierac skrzynki na cudzych claimach, wiec nie pisz glupot. Iguna to najlepszy serwer surv + frakcje.

I to wlasnie serwery RPG znudzily sie gracz graczom.

Iguna jest popularnym serwerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...