Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][Survival][Frakcje][250Slotów][Eventy][MC.IGUNA.PL][PARKOUR]

Poziokat42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie lagi że się nie da grać nie polecam!

Kup sobie lepszy internet, serwer nie ma lagow.

Poziokat, przez 30 minut na serwerze naliczyłem 35 osób, które mówią że jesteś przydupasem i nie powinieneś mieć nawet modka. Przypadek? Nie sądzę. :)

Ciekawe, bo jak Ja wbijam na serwer wszyscy sie ze mna witaja i jakos nikt mnie nie wyzywa, jesli naprawde tak jest to zrob ss'y i przekonamy sie. :)

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są oni tacy sami jak ja? Jakoś baksia bardzo lubiłeś i chciałeś go na moderatora, więc sobie sam zaprzeczasz. Po drugie to nie jest rozmowa, to są moje argumenty, przeciwko Twoim domysłom i wyssanym z palca bajeczkom. Po trzecie zastanowiłem się co piszę i w przeciwieństwie do Ciebie piszę prawdę. Ja przynajmniej nie donosiłem na kogoś żeby zdobyć jakąkolwiek rangę na serwerze, a tym bardziej na kolegów (patrz. Twój donos na cennego). Rozmowa z Tobą rzeczywiście nie ma sensu, bo zachowujesz się jak dziecko, któremu Tomaszek wyprał mózg (do niemców byś się nadawał im w '33 też tak łatwo wyprano mózgi) masz jakieś tam swoje zdanie, które wmówił Ci Tomaszek, nie rozumiesz co się do Ciebie mówi, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc po co w sumie się męczę żeby to napisać? Skoro i tak pewnie nie rozumiesz 50ciu procent tekstu, bo jest to dla Ciebie zbyt ciężka polszczyzna. (Żebyś rozumiał to bym musiał używać form podstawowych - 'Kali kochać, kali zjeść'). Cóż w sumie to na tyle, liczę na kolejne perełki w postaci Twojej składni zdań, błędów ortograficznych i na nowe bajeczki. Myślałeś o napisaniu książki? "Poziokat dzieciom" czy coś.

Moze Ty tez zaczniesz cos rozumiec, poniewaz dalej brniesz w zaprate. Pisalem Ci juz, ze Cenny sam na siebie donosl.

Moje argumenty nie sa wyssane z palca.

I w swoich "wypowiedziach" zaczynasz sie powtarzac, ciagle tylko "doniosles na Cennego", "Dawales itemy" co ty sobie myslisz, ze TYM RAZEM uda Ci sie zniczczyc Igune i Mnie? Nie, myslisz sie, nic Ci to nie da.

Opublikowano

Zastanów się co piszesz - nie mam zamiaru niszczyć iguny, po prostu denewuje mnie Twoja osoba, bo ciągle kłamiesz, wmawiasz połowie administracji jaki to zły nie byłem, oczerniasz mnie na serwerze. Wmawiaj sobie dalej że KIEDYKOLWIEK chciałem zniszczyć igunę. Sądząc po Twoich postach jesteś zamknięty w swoim wyidealizowanym świecie, w którym jesteś wspaniałym adminem, próbuję tylko przebić Twoją bańkę mydlaną. Może w końcu zrozumiesz, że jesteś nikim? Że masz admina przez przypadek, za donoszenie na kolegów? Próbuję Cię tylko uświadomić, żebyś nie miał twardego zderzenia z rzeczywistością, jak już wylecisz z iguny.

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Czy w koncu dotrze cos to twojego pustego umyslu, ze nikomi nie mowilem jaki to to Ty nie jestes, sami Mi o tobie takie rzeczy mowili.

I ile razy bym nie pisal, ze Cenny sam na siebie doniosl, to Ty i tak bedzies dalej brnal w zaparte...

Napisze jescze raz, OBECNA adminstracja mnie lubi i uwaza, ze dobrze sie spisuje w roli admina. Oczywisie Ty i tak napiszesz pewnie cos innego.

Opublikowano

Tak, napiszę co innego, bo wmawiać sobie możesz nawet że Cię kochają, a tak nie jest. Z obecnej administracji lubi Cię może Tomaszek i Vist, NIKT poza tym. Nie rozumiesz że zachowujesz się jak dziecko? Nie potrafisz rozstrzygnąć żadnego problemu inaczej, niż używając /mute, /ban albo /kick. Co do Cennego, wmawiaj dalej takie bzdury, TOMASZ sam mi powiedział dokładnie jak było, poza tym rozmawiałem z Cennym. Co do lubienia przez administrację. Poprzednia (o wiele bardziej ogarnięta) administracja także mnie lubiła i to w 100% składzie, nie jak Ciebie. :) Co do zniszczenia iguny, gdybym chciał, to iguna by padła w 10 minut (patrz nocka 2-3 dni temu, kiedy została wyłączona na 2h).

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Opublikowano

Moze powiesz mi jescze, ze Dawids mnie nie lubi?

Z toba "rozmowa" nie ma sensu, poniewaz caly czas klamiesz.

Gdy Cenny rozdawal itemy bylem z nim na ts'ie i wiedzialem co sie dzialo, wiec nie wmawiaj mi glupot.

Opublikowano

Twoje dupolizy na pewno Cię lubią, jednak osoby wiele więcej znaczące w administracji mają Cię za nikogo. Jesteś chłopczykiem na posyłki, może w końcu to zrozumiesz.

Opublikowano

Twoje dupolizy na pewno Cię lubią, jednak osoby wiele więcej znaczące w administracji mają Cię za nikogo. Jesteś chłopczykiem na posyłki, może w końcu to zrozumiesz.

"Wiele wiecej znaczace" Czyli Driler i Jachop?...

Obaj nie wbijaja praktycznie na serwer i ts'a, wiec raczej nie "znaczą" wiecej ode mnie, choc Ty i tak napiszesz cos innego.

Opublikowano

Ty się w ogóle zastanowiłeś co napisałeś? Driler i jachop mniej znaczący bo mniej siedzą na serwerze? Powiedz mi, co Cię w głowę walnęło i czy przypadkiem obok Ciebie nie stoi różowy słoń? Jesteś zapatrzonym w siebie egoistą, który myśli że jeśli dużo siedzi na serwerze to coś znaczy. Wybacz, ale mylisz się.

@@Edit po rozmowie z drilerem. Driler nie wbija na serwer bo nie może na Ciebie patrzeć. "Ego to pozio ma wysokie. Jakby z niego spadł to by się zabił" :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Ty się w ogóle zastanowiłeś co napisałeś? Driler i jachop mniej znaczący bo mniej siedzą na serwerze? Powiedz mi, co Cię w głowę walnęło i czy przypadkiem obok Ciebie nie stoi różowy słoń? Jesteś zapatrzonym w siebie egoistą, który myśli że jeśli dużo siedzi na serwerze to coś znaczy. Wybacz, ale mylisz się.

@@Edit po rozmowie z drilerem. Driler nie wbija na serwer bo nie może na Ciebie patrzeć. "Ego to pozio ma wysokie. Jakby z niego spadł to by się zabił" :). Pozdrawiam.

Nie masz żadnej wiedzy na temat Administracji. Z właścicielem, headadminem czyli Tomaszwinnerem mam znakomitą relację. Z najbardziej wpływowym Adminem (prócz Tomasza) Veasstem, który jest także programista. Również z nim mam znakomitą relację.

Chcesz mi udowodnić, że jestem bezwartościowy i beznadziejny, co świadczy, że masz zaniżone ego i musisz 'pojechać' kogoś innego :)

Opublikowano

Najbardziej wpływowy admin - Vist - leżę pod stołem ze śmiechu. Człowieku głowa Cię chyba lekko boli (albo raczej bardzo).

Nie chcę Ci udowodnić niczego, mówię po prostu jakie zdanie o Tobie mają admini, którzy znaczą na tym serwerze więcej niż Ty i Vist razem wzięci. Co do Tomasza - mówiłem Ci że jest dwóch w gronie administracji, którzy mają o Tobie dobre zdanie - właśnie vist i Tomasz (dupolizów nie liczę), a reszta ma Cię za idiotę. Cóż, taka prawda.

Opublikowano

Nie polecam serwera, powodów można multum podać, jak chcecie mieć serwer bez korupcji i mieć stu procentową pewność to musicie założyć swój drodzy gracze, innej opcji nie ma :)

Opublikowano

Najbardziej wpływowy admin - Vist - leżę pod stołem ze śmiechu. Człowieku głowa Cię chyba lekko boli (albo raczej bardzo).

Nie chcę Ci udowodnić niczego, mówię po prostu jakie zdanie o Tobie mają admini, którzy znaczą na tym serwerze więcej niż Ty i Vist razem wzięci. Co do Tomasza - mówiłem Ci że jest dwóch w gronie administracji, którzy mają o Tobie dobre zdanie - właśnie vist i Tomasz (dupolizów nie liczę), a reszta ma Cię za idiotę. Cóż, taka prawda.

Lochu, w takim razie sądzisz, że skoro Ja i Veasst jesteśmy nic nie znaczący (a driler i jachop mało się udzielają z racji nauki do matury) to, że Tomasz jest wszechogarniający. No akurat z tym się zgodzę, bo gdyby on mógł 8 godzin dziennie poświęcić na serwer to nie potrzebowałby żadnego Administratora.

Ale na Igunie są obowiązki podzielone.

Veasst zajmuje się pisaniem pluginów (teraz kończy autorski pvp), a ja reklamą i cheaterami. Dawids podobnie jak ja.

Driler i Jachop głównie pomagają i rozwiązują problemy graczy, przez co trzyma się lepsza frekwencja.

Jedynym zbędnym elementem byłbyś tutaj Ty.

Opublikowano

Kolejny raz zmieniasz zdanie. Zdecyduj się.
Jeszcze miesiąc temu byłeś za KNP, teraz Ruch Narodowy, bo co? Dzisiaj
we wiadomościach pokazali i od razu lochu zjadł szybko to co mu
pokazali?

Jak możesz twierdzić, że MTK nie zrobił żadnego multikonta skoro już

dostał bany kolejno na konta:
MTK , Emteka , Epep, Pepe , LightPhenom , a wczoraj na Malorog. Nawet
NiebieskiPr0 stracił rangę na własne życzenie (bo odbanował swojego
kolegę MTK).

Albo jesteś tak głupi i nadal nie rozumiesz, że jedyną osobą przez
którą
odchodzą gracze to Ty, lub jesteś nieźle oszukiwany przez swoich
kolegów :)

Poziokat, umiejętność czytania ze zrozumieniem się kłania. Czy Ty potrafisz przeczytać post i ustosunkować się do tego co piszę zamiast wylewać swoje żale? Totalnie z dupy wyskoczyłeś z tym stwierdzeniem, bo wychodzi że zbędny jesteś Ty i Dawids, bo Veasst, Tomasz, Driler i Jachop to ogarną bez problemu. Jesteś jak wrzód na dupie iguny, przez którego odchodzą gracze, bo nie mogą patrzeć jak wprowadzasz jakieś swoje przepisy na serwer. Dotrze to do Ciebie w końcu? Wmawiasz sobie że Mtk atakował Cię na serwerze, teraz przebiję tą bańkę - to nie on, rozmawiałem z nim i się zarzekał że nawet jednego multi nie założył, ale oczywiście skoro ktoś Cię wyzywa to musi być na pewno on - więc trzeba wpierd*lić bana. Jesteś osobą tak przykrą i ograniczoną intelektualnie że dziwie się tym, którzy jeszcze z Tobą wytrzymują że mają siłę na rozmowy z takim tępakiem. Polecam zacząć czytać książki, bo zasób słów też masz strasznie ograniczony. Bez poważania moderator, któremu możesz czyścić buty - Lochu. :)

Opublikowano

Kolejny raz zmieniasz zdanie. Zdecyduj się.

Jeszcze miesiąc temu byłeś za KNP, teraz Ruch Narodowy, bo co? Dzisiaj

we wiadomościach pokazali i od razu lochu zjadł szybko to co mu

pokazali?

Jak możesz twierdzić, że MTK nie zrobił żadnego multikonta skoro już

dostał bany kolejno na konta:

MTK , Emteka , Epep, Pepe , LightPhenom , a wczoraj na Malorog. Nawet

NiebieskiPr0 stracił rangę na własne życzenie (bo odbanował swojego

kolegę MTK).

Albo jesteś tak głupi i nadal nie rozumiesz, że jedyną osobą przez

którą

odchodzą gracze to Ty, lub jesteś nieźle oszukiwany przez swoich

kolegów :)

Zaraz nie wytrzymam, bo albo udajesz tępaka albo jesteś na prawdę taki tępy.

Co do ruchu narodowego, tak, zmieniłem zdanie, ale nie wczoraj tylko już dość dawno temu, bo to oni walczą o pamięć Polskich bohaterów mordowanych zarówno przez nazistów jak i czerwone bydło ze wschodu (np. Generał Fieldorf). Emteka zaczął zakładać konta 2-3 dni temu, chodziło mi o poprzednią akcję, którą już skwitowałeś banem dla niego, a Tomasz mu go nie chciał zdjąć (pomimo że był niesłuszny, ale poziokatek musi wmawiać że był wyzywany akurat przez niego).

"Albo jesteś tak głupi i nadal nie rozumiesz, że jedyną osobą przez

którą

odchodzą gracze to Ty" To zdanie jest tak pięknie napisane, naprawdę polecam słownik. Powiem jeszcze raz, nie będę powtarzał, mam nadzieje że dotrze to do Twojego pustego łba - gracze odchodzą przez Twoje lizodupstwo, przeze mnie raczej nikt nie odszedł, bo tak jak napisał Tomasz "ja się trzymałem bliżej administracji typu Driler, Dreamer, Fanq i normalnych graczy, niż jego samego" więc nie pier*ol głupot, poza tym mam pełen wgląd na serwer przez pewne osoby, o dość wysokich rangach i wiem jakie jest zdanie na Twój temat.

@@Edit:Ruch Narodowy:

To wczoraj pokazywali we wiadomościach coś na temat Ruchu? Nawet nie wiedziałem. Jak widać w przeciwieństwie do Ciebie nie oglądam propagandowych programów, które wpaja w nas rząd Tuska. Przypominam Ci, że to tego typu programy piorą mózg, więc w sumie się nie dziwie że tak ciężko jest Ci coś wpoić to tego pustego łba.

Opublikowano

Chłopaki, prowadząc dalej ta bezsensowna kłótnie, w temacie który ma reklamować serwer, robicie mu super ANTYreklame. Kto bedzie mądrzejszy i odpuści? :)

Opublikowano

@fungi - gdyby nie kłamstwa poziokata już dawno bym odpuścił. Co do ANTYreklamy - serwer, a właściwie precyzując poziokat zrobił mi taką antyreklamę na serwerze, że chyba mogę mu się odwdzięczyć tym samym. Z resztą 10 razy więcej ludzi odeszło przez jego zachowanie, niż przez tą reklamę tutaj. :)

Opublikowano

Zaraz nie wytrzymam, bo albo udajesz tępaka albo jesteś na prawdę taki tępy.

Co do ruchu narodowego, tak, zmieniłem zdanie, ale nie wczoraj tylko już dość dawno temu, bo to oni walczą o pamięć Polskich bohaterów mordowanych zarówno przez nazistów jak i czerwone bydło ze wschodu (np. Generał Fieldorf). Emteka zaczął zakładać konta 2-3 dni temu, chodziło mi o poprzednią akcję, którą już skwitowałeś banem dla niego, a Tomasz mu go nie chciał zdjąć (pomimo że był niesłuszny, ale poziokatek musi wmawiać że był wyzywany akurat przez niego).

"Albo jesteś tak głupi i nadal nie rozumiesz, że jedyną osobą przez

którą

odchodzą gracze to Ty" To zdanie jest tak pięknie napisane, naprawdę polecam słownik. Powiem jeszcze raz, nie będę powtarzał, mam nadzieje że dotrze to do Twojego pustego łba - gracze odchodzą przez Twoje lizodupstwo, przeze mnie raczej nikt nie odszedł, bo tak jak napisał Tomasz "ja się trzymałem bliżej administracji typu Driler, Dreamer, Fanq i normalnych graczy, niż jego samego" więc nie pier*ol głupot, poza tym mam pełen wgląd na serwer przez pewne osoby, o dość wysokich rangach i wiem jakie jest zdanie na Twój temat.

@@Edit:Ruch Narodowy:

To wczoraj pokazywali we wiadomościach coś na temat Ruchu? Nawet nie wiedziałem. Jak widać w przeciwieństwie do Ciebie nie oglądam propagandowych programów, które wpaja w nas rząd Tuska. Przypominam Ci, że to tego typu programy piorą mózg, więc w sumie się nie dziwie że tak ciężko jest Ci coś wpoić to tego pustego łba.

"poza tym mam pełen wgląd na serwer przez pewne osoby, o dość wysokich rangach i wiem jakie jest zdanie na Twój temat." - Piszesz tu o Drilerze i Jachopie? :)

Wedlug Ciebie gracze odchodza, tak? otóż nie, gracze nie ochodza, graczy jest duzo w poprzedni weekend bylo 150 graczy, a 2 tygodnie temu 120, takze liczba graczy sie zwieksza.

"gdyby nie kłamstwa poziokata już dawno bym odpuścił" - Klamstwa? To nie ja tutaj zmieniam rozmowy i oklamuje graczy. MTK'a nawet powiedzial, ze zmieniles ta rozmowe.

Twierdzisz, ze MTK'a zaczal robic multikonta dopiero teraz? Nie, mylisz sie. MTK'a mial juz multikonto od paru edycji, a mianowicie: Emteka, MTK, Pepe i epeP.

Chłopaki, prowadząc dalej ta bezsensowna kłótnie, w temacie który ma reklamować serwer, robicie mu super ANTYreklame. Kto bedzie mądrzejszy i odpuści? :)

Fungi, pisalem juz, ze pora odpuscic, lecz on dalej ma zamiar isc w zaparte.

1389811539-U283563.png

Opublikowano

Nie odpuszczę Ci bo ciągle zmyślasz, ciekawe dlaczego na 10 linijek moich argumentów Twoja odpowiedź wynosi 3-4? Nie masz co powiedzieć, tylko zmyślasz. W kłamstwach można Cię obecnie porównać do Tuska. Jeżeli obliczasz frekwencje na podstawie ludzi, którzy wejdą na serwer, tylko po to żeby go zobaczyć, a następnie wychodzą, bo widzą że poziokat ma admina przy takim zachowaniu, to gratuluje, awansowałeś z debila na totalnego idiotę. ;)

1389811539-U283563.png

Opublikowano

Jak ktoś gra dla administracji a nie dla swojej przyjemności, to żaden z niego gracz. Np. Mnie wisi kto jest w administracji, zasady są jasno napisane i dopóki sie ich stosuje doputy nic mi nie grozi ze strony adminów. Ale...... Mało ostatnio gram (w Igune) wiec nie mnie sie wcinać w Wasza kłótnie, powtarzam tylko ze robicie antyreklame. Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...