Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][Survival][Frakcje][250Slotów][Eventy][MC.IGUNA.PL][PARKOUR]

Poziokat42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kochany Lochu powiedz mi, a kto w lutym będąc moderatorem uknuł spisek przeciwko igunie wraz z dwoma innymi członkami administracji?
Kto chciał rozwalić igunę?
No toż to przecież nasz kochany Lochu.
Ty niby coś zrobiłeś dla serwera? Jak byłeś modem to nawet nie umiałeś dobrze wytropić cheatera, a banowałes niewinnych, którzy wg. Cb byli zbyt dobrzy. Taki to Twój de-skill.

Jak widzisz od kiedy ja jestem administratorem z serwera uciekli cheaterzy. Warto dodać, że teraz napuszczasz swoich koleżków, żeby wbijali na serwer i mnie hejtowali.

Poziokat42.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poziokat ale Ty masz małe pojęcie o tym co się wydarzyło(albo mózg). Napuszczam swoich kolegów? Zacznijmy od tego że każdy ma własny mózg i wolę i nie mogę im zabronić wbijać i Cię hejtować, nie moja wina że Cię nie lubią. Lecimy dalej - spisek. Ponownie wiesz tylko tyle co się domyśliłeś, albo co Tomaszek Ci powiedział, który sam nie potrafi zrozumieć jak na prawdę było i próbuje skojarzyć fakty na podstawie swoich obserwacji. Chcesz wiedzieć jak z tym było - proszę bardzo. Wszedłem na igunę i zobaczyłem że po spawnie lata WItcher, myślałem że to Tomasz robi jakiś event, ale po zabiciu jednego pojawił się drugi, ludzie na chacie zbulwersowani, więc wchodzę na TS. Dowiaduję się od wyżej wymienionych ludzi, z którymi "spiskowałem", że Witchery spawnuje jeden z administratorów, więc trzymałem się tej wersji, no bo jakiej innej? Jeżeli nazywasz to spiskiem, to chyba jednak masz małe to, co opisałem w nawiasie na początku postu. Idąc dalej - banowanie cheaterów... To już wyssałeś totalnie nie wiem skąd, bo po pierwsze, kiedy byłem modem na tym serwerze, to Ty na chleb mówiłeś beb i nie wiedziałeś co to iguna. A po drugie, do każdego bana, którego chciałem dać wołałem członka administracji o nicku fanq, żeby sprawdził jeszcze raz tą osobę, albo prosiłem któregoś z administracji, aby wszedł na innym nicku i spróbował z podejrzaną osobą pvp. Dopiero po tym szły jakiekolwiek bany. To, że teraz będziecie wmawiać, że było inaczej, tylko po to, żeby mnie oczernić i zrobić ze mnie "najgorszego" moderatora mam gdzieś, ale jeżeli wypisujesz o sprawach, o których nie masz pojęcia, to muszę skomentować. Swoją drogą nie odpowiedziałeś na ani jeden z moich zarzutów, co po prostu pokazuje że napisałem prawdę o Tobie, na którą nie masz odpowiedzi. ;)

Aha i jeszcze jedno - cytując Tomaszka "gdyby nie tamten 'spisek' to w tej chwili miałbyś admina, bo byłeś najlepszym modem z nich wszystkich". A wiesz dlaczego Ty masz admina? Dostałeś go jak Vist odszedł(czy tam wyleciał) na parę dni i Tomaszowi ludzi brakowało, bo dwóch innych członków administracji jest rzadko widocznych na serwerze, więc dostałeś admina, bo jesteś noł lajfem i Tomasz znalazł sobie przydupasa, który na wszystko będzie donosił. ;)

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Klamiesz, klamiesz, ciagle klamiesz...

Nie odpowiedzalem sie na zaden z zarzutow, poniewaz powyzsza rozmowa zostala zmieniona, nigdy nie rozdawalem itemkow.

"A co do dawania itemów przeze mnie - najpierw zrób tyle dla tego serwera co ja, a potem się wypowiadaj." - Nic DOBREGO dla serwera nie zrobiles.

Dostalem Admina, pozniwaz Veasst go stracil? Nie, myslisz sie, dostalem Admina za dluga "sluzbe" i za najwieksza efektywnosc pracy Moderatora, a Veasst i tak mial byc przywrocony na range Administratora.

A co do Twojego spisku, to jakim cudem dostales Moderatora na TS'ie? Tomasz na to nie zezwolil.

Gdy Ty byles Moderatorem ja wtedy z Dawidsem21 bylismy KidModami, wiec widzielismy wszystko co robisz. Ponadto zbanowales Dawids'a za "Cheaty", ktorych nie posiadal, nawet go nie sprawdziles...

Opublikowano

Człowieku, jak ja byłem moderatorem, to Ty rangi gracz nawet nie miałeś to po pierwsze. Po drugie - na jednej z późniejszych edycji na mój nick był nadany moderator i każdy kto sobie wszedł mógł się zarejestrować i grać na koncie z moderatorem, więc masz błędne informacje. Nie dawałeś itemów - po raz kolejny Ci mówię że dawałeś itemy, a potwierdza to wiele osób, nie tylko w gronie tych, którzy przez Twoje donoszenie ciągłe Tomaszowi odeszło. Rozmowa nie została zmieniona i dobrze o tym wiesz. Jeżeli została zmieniona proszę o ss oryginału. :) Nic dobrego dla serwera nie zrobiłem - leżę pod stołem i turlam się ze śmiechu, skąd Ty masz takie informacje chłopcze? Dostałeś admina za długą służbę? Może jeszcze powiesz że się dobrze sprawujesz i cały serwer Cię kocha, skoro już takie informacje z palca wyssane wrzucasz. Modka na TS miałem nadanego żebyś mnie nie banował, ale oczywiście Twój mały mózg nie ogarnia rozmowy, wszystko nazywa 'prowokacją' (ponownie leżę i się turlam) i banuje. Dodatkowo małe info, Wasz TS jest tak świetnie skonfigurowany że mogę na niego wejść, zrobić parę myczków i mam admina na nim, więc radziłbym ogarnąć to, zanim jakaś osoba ogarniająca TS się tym zajmie. Czekam na Twoje kolejne wyssane z palca argumenty. :)

Edit: Odkąd jesteś adminem z serwera nie uciekli cheaterzy, tylko normalni gracze, którzy Ciebie nie trawią. Dlaczego? Jedno słowo złe przy Tobie i piszesz donos. Donosisz nawet na swoich dobrych kolegów, takich jak cenny, z którym rozdawałeś itemki dla Kogzów. :)

Edit2: A co do Dawidsa - nie mieszaj w to "modka", który nie ogarnia /tp i myśli że jak wpisze /ban <nick> <1300> to zbanuje ten nick na 1300 sekund. Proszę Cię, opinia takich ludzi mnie nie interesuje. Tym bardziej że to gimbus Twojego pokroju.

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Opublikowano

Taaaak, taaak lochu, Ty niby byłeś dobrym modem?
Nie pamiętasz jak dreamer i fanq zniszczyli mi, dawidsowi i lensiu naszą bazę w lutym za pomocą tnt? A przecież Ty byłeś ich największym przyjacielem więc pewnie na vanishu robiłeś to także i Ty.
Ty jak byłeś modem to banowałeś kto był zbyt dobry, strach było się wyłaniać przed szereg.
Poziokat42.

I co do Dawids'a - Ogarnia on komendy, i jest lepszym Moderatorem niz Ty byles.

Opublikowano

Boże człowieku, pierwsze co, to polecam słownik poprawnej polszczyzny. "Patrzcie na mnie, jestem admin Poziokat, nie umiem poprawnie pisać po Polsku". Nie było mnie wtedy na vanishu, przynajmniej nie kojarzę. Co do Dreamera, na jego temat to nawet nie powinieneś zaczynać tu pisać, bo jemu to co najwyżej buty czyścić możesz, tego co on przez 2 miesiące dla iguny zrobił, Ty przez 2 lata nie dasz rady, więc się nie wypowiadaj. Byłem takim złym modem, banowałem tych co byli lepsi, to ciekawe jakim cudem sore nie ma bana(najlepszy na dwóch edycjach w pvp)? Jakim cudem Baksiu nie ma bana? Tak w ogóle to czemu Baksiu, NAJBARDZIEJ ogarnięty kidmod z tamtego okresu ma zdanie wprost odwrotne do Twojego na mój temat, mimo że na noob koncie non stop miałem z nim wojnę? Hę? Sam mi na TS przyznałeś, że o tamtej sytuacji wiesz nie wiele, bo Cię wtedy nie było, a modkiem byłem dobrym, no tak, teraz trzeba zmienić zdanie żeby nie wylecieć, bo Tomasz patrzy. Jesteś na prawdę przykrą osobą, bo siedzisz tylko i wymyślasz na mnie, wiedząc tyle co nic, bo jedynym cmodem, z jakim w miare rozmawialem na pierwszych edycjach był Baksiu. Co do Dawidsa - ogarnia komendy? Hahahaha. Chyba komendy "siad", "turlaj się", "daj głos" i "przynieś" :)

Edit: Jeszcze jedno, także parę osób z obecnej administracji uważa że to co tu wypisujesz to są kłamstwa. Polecam wetrzeć w okolice odbytu maść na ból dupy, pomoże, przysięgam. :)

Opublikowano

Ale spina adminów :D

Serva nie polecam ze względu na adminów.

Nie adminów, tylko pseudo "admina" i byłego modka. Zgadzam się z Tobą w 98 procentach, bo Driler jest jednym z ogarnietych adminów. Co do pseudo admina: [Admin]Poziokat42 pokazuje tu właśnie swoją piękną polszczyznę i składnię zdań, a potem mówi że serwera nie prowadzą dzieci. No cóż...

Opublikowano

No proste, że baksiu i sore nie mieli bana skoro to Twoi ulubieńcy. Świadczy nawet o tym, że dodałeś, że miałeś z Nim wojnę, żeby oczyścić się z ewentualnych zarzutów.

Co do Dreamera to jakim cudem może być zasłużonym dla Iguny skoro niszczył w lutym bazy oraz chciał potem zniszczyć serwer?

Wracając do Cb to udostępniałeś swoim znajomym koordy do ataku, aby mogli zaatakować.

Osobami, którym ja się nie podobam jesteś Ty i armia Twoich przydupasów, których na mnie napuszczasz. Koledzy z osiedla, tak?

Co do pisania w języku ojczystym to Ty masz z nim ewidentny problem zamieszczając wiele argumentów oraz uzasadnień w jednym zdaniu.

Myślę, że rozmowa z Tb to jak walenie grochem o ścianę - co bym nie napisal to Ty kluczowo będziesz się trzymać tego samego.

Pozdrawiam, Poziokat.

Opublikowano

Ty nadal na swoim.

Co do Dreamera - cały skrypt sklepu na stronie iguny jest napisany przez niego. Strony dwóch pierwszych edycji(albo trzech) były w całości stworzone przez niego. Serwer TS, na którym przesiadujesz i donosisz Tomaszkowi jest w 100% stworzony przez Dreamera, oraz na jego licencji.

Co do mnie - tak jak pisałem wcześniej, nikogo nie napuszczam, mtk sam mi napisał że będzie atakował Cię na serwerze, bo mówiąc delikatnie go denerwujesz. Nie mogę mu tego zakazać, bo to jest jego wola. Jak widzę umiejętność czytania ze zrozumieniem kuleje.

Co do Baksia i sore - nie trawili mnie na pierwszej i połowie drugiej edycji, a jakoś potem z nimi rozmawiałem normalnie. Z Tobą było na odwrót bo wymyśliłeś sobie spinę do mnie z niczego, potem jeden dzień było normalnie (normalna rozmowa na TS), a następnie nakablowałeś Tomaszowi.

Karmienie trolla - Nie trolluję, po prostu chcę żeby gracze, którzy się zdecydują grać na tym serwerze wiedzieli na czym stoją. Jest to moja subiektywna ocena, z którą nie musisz się zgadzać. Jednak podejrzewam, że wielu nowych, niezdecydowanych graczy widząc moją opinię o administracji i widząc że jest ona poparta innymi postami, podczas gdy kontrargumentujesz tylko Ty, przemyśli z 10 razy czy grać na igunie.

Co do zrobienia dobrych rzeczy na serwerze (wymieniam parę tylko, żebyś się nie czepiał że to wszystko):

1) Uczestnictwo w filmiku promującym pierwszą edycję serwera.

2) Pomoc Tomaszowi w noc przed otwarciem serwera w ustawieniu % na drop ze stone

3) Założenie wraz z Drilerem CountDelta

4) Stworzenie pierwszej wersji serwera TeamSpeak3 dla iguny.

5) Uczestnictwo w tworzeniu /warp swieta na pierwszej edycji serwera

6) Budowa spawnu 2 edycji serwera

7) Tworzenie sv arena

8) Tworzenie parkour i labiryntów

9) Wygenerowanie 50% mapy na najnowszej edycji.

10) Tworzenie forum dla serwera na polecenie Tomaszka, które jednak nie powstało niestety.

A pamiętaj że to tylko parę. :)

Opublikowano

11. Zorganizowanie akcji w celu zniszczenia serwera.
12. Niszczenie baz graczy za pomocą tnt.

Btw. Te Twoje osiągnięcia to się da zrobić w cztery dni.

Warto także zauważyć, że jak Ty byłeś modem (do lutego) to na serwerze było średnio 30-40 graczy w weekendy. Od kiedy Cię nie ma to 100-160. Z tego co pamiętam to rekord jest koło 240 graczy z wakacji.

Jak widzisz ilość graczy na igunie jest odwrotnie proporcjonalna do aktywności Locha na serwerze.

Poziokat42.

Opublikowano

Warto także zauważyć, że jak Ty byłeś modem (do lutego) to na serwerze było średnio 30-40 graczy w weekendy. Od kiedy Cię nie ma to 100-160. Z tego co pamiętam to rekord jest koło 240 graczy z wakacji.

Jak widzisz ilość graczy na igunie jest odwrotnie proporcjonalna do aktywności Locha na serwerze.

Poziokat42.

Po co lamko się podpisujesz jak widać nick :O ?

Po tej spinie widać problem CAŁEJ administracji składających się z pixelowych dzieci.

Normalny admin ,by zgłosił post / Z ignorował kogoś ,ale widać ,że wy znacie kilka komend : ./ban ./mute ./op ./deop

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Po co lamko się podpisujesz jak widać nick :O ?

Po tej spinie widać problem CAŁEJ administracji składających się z pixelowych dzieci.

Normalny admin ,by zgłosił post / Z ignorował kogoś ,ale widać ,że wy znacie kilka komend : ./ban ./mute ./op ./deop

Widac kto tu jest dzieckiem, Ty.

Jego posty zostaly zgloszone.

Podpisuje tak, o po prostu nikt Mi tego nie zabroni.

Opublikowano

Przepraszam, że wtrącam się w "interesującą" dyskusję, ale uważam, że mam coś do powiedzenia.

Po pierwsze, chcę przeprosić za zaistniałą, trochę nieprzyjemną sytuację.

Co więcej, uważam, że zarówno Poziokat, jak i mati (Lochu), mają rację. Obecny Administrator przysłużył się do zmniejszenia liczby cheater'ów, jak również wywiązuje się należycie ze swoich obowiązków, za co go w pewien sposób podziwiam, gdyż sam czasem nie daję rady :)

Zaś o Lochu mam dobre zdanie, gdyż grałem z nim od początku i w miarę upływu czasu awansował wyżej. Lecz był pewien nieprzyjemny incydent, który nieco zmienił stosunek Headadmina i zaprzepaścił możliwość wspięcia się wyżej w hierarchii. Lecz jak wcześniej wspomniał, przyczynił się w dużym stopniu do istnienia tego serwera, czasem nawet większym niż ja :)

Co do wypowiedzi użytkownika TheLanser, nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że Administracja to "pixelowe dzieci". Będąc jej członkiem, mam całkiem inne zdanie. Ale jak to mówią, pozory mylą :) Gdybyś miał jeszcze jakieś wątpliwości, zapraszam na serwerowego Team Speak'a :)

Mam nadzieję, że wymiana poglądów będzie miała szczęśliwe zakończenie.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy :)

Opublikowano

Pozwolę sobie zabrać udział w tej miłej dyskusji :)

Idealna administracja to taka, której nie ma - albo raczej jest niewidoczna, a ciągle działa. Jeśli gracze nic nie wiedzą o adminach, nie wiedzą kiedy oni są, a kiedy ich nie ma, nie będą oszukiwali, bo się będą bali kary. Idealna administracja to taka, która sama na serwerze nie gra. Administrator nie powinien mieć ludzi, których lubi mniej lub bardziej, administrator powinien być obiektywny i oceniać graczy po ich postępowaniu, nie powinno się go dać sprowokować i wyprowadzić z równowagi. Jeśli administrator nie ma tych cech to po prostu się na niego nie nadaje. (Administrator - ktoś kto ma większe uprawnienia jak gracz, w naszym przypadku od chatmoda w gore).

Zanim zacząłem grać na Igunie, szukałem idealnego dla siebie serwera dość długo - padło właśnie na nasz serwer - nie znałem administratorów - nie znałem nikogo, jednak zacząłem tu grać bo mi to sprawia przyjemność. Jednego będzie cieszyło PVP innego budowanie, jeszcze innego uprawa roślin czy hodowla zwierząt - w żadnym z tych przypadków admini nie powinni pomagać. Gracz powinien sam dojść do wszystkiego (ew. z pomocą innych graczy). Pomagając innym np. dając im itemy niszczycie tą grę - taki gracz zakończy zabawę, bo nie będzie miał do czego dążyć bo albo już osiągnie wszystko, albo nie będzie miał kogo zabijać, bo normalni gracze widząc oszustwa zmienią serwer. I nie oskarżam tu absolutnie nikogo, bo nie znam sprawy (znaczy właśnie się o niej dowiedziałem - do tej pory żyłem w błogiej nieświadomości, że każdy gracz i każda gildia ma takie same szanse i zdobywa wszystko swoją pracą), jest to tylko wyrażenie mojej opini.

Pomimo tego wszystkiego serwer jest ciągle najlepszym serwerem jaki znam, choć muszę przyznać szczerze, że rośnie mu BARDZO poważna konkurencja.

Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego grania.

"Make peace no fight"

F.

Opublikowano

Poziokat42.

Poziokat, czy Ty na prawdę masz taki mały mózg czy po prostu nie ogarniasz? Kiedy ja byłem modem serwer był nowy, miał chyba 3 edycję, kiedy straciłem modka. Jakim cudem, skoro był nie rozreklamowany miało grać na nim wtedy do 160 osób? Poza tym serwer miał chyba wtedy max 80 slotów, bo była słaba maszyna i przy większej ilości graczy były lagi.

Mały dodatek, gdyby poprzednia administracja w składzie Ja, Driler, Fanq, Dreamer, Tomaszek, Squter i jachop się utrzymała to byś NIGDY nie dostał moda, ponieważ pod koniec naszej współpracy z serwerem Tomasz pytał nas co o Tobie sądzimy, gdzie chyba tylko on i squter mieli o Tobie pozytywne zdanie, reszta Cię nie trawiła i stawiała ultimatum, że jeżeli Ty dostaniesz moda, to Tomasz traci 5 osób z administracji. Pewnie teraz się dowiedziałeś jaką opinię o Tobie wyraziłem i masz wielką spinę jak dzieciak. :)

11. Dotrze w końcu do Twojego aparatu myślowego, że nie brałem udziału w tym, tylko znalazłem się w złym miejscu o niewłaściwej godzinie?

12. Oooo pięknie, ja niszczyłem bazy, skoro to zachowanie dreamera i fanqa mnie denerwowało i zgłaszałem je Tomaszowi żeby to ogarnął. Jedyny raz jak zniszczyłem coś na tym serwerze, to było z Tobą, na początku tej edycji, co wysadziliśmy coś pod bazą kogzów. :)

Fungi, myślę że masz sporo racji, no ale cóż, jeżeli moderator dostaje awans na admina bo doniósł na kolegę(cennego) że daje itemy, podczas gdy sam w tym uczestniczył to jest coś poniżej poziomu....

Btw. Pozio - masz potwierdzenie w poście Kiśla (Drilera ;*) że mam więcej zasług dla tego serwera niż Ty, a to że zniknęło z serwera 5ciu cheaterów, a reszta to normalni gracze, którzy na Ciebie patrzeć nie może, to się chyba nie liczy.

Opublikowano

Poziokat, czy Ty na prawdę masz taki mały mózg czy po prostu nie ogarniasz? Kiedy ja byłem modem serwer był nowy, miał chyba 3 edycję, kiedy straciłem modka. Jakim cudem, skoro był nie rozreklamowany miało grać na nim wtedy do 160 osób? Poza tym serwer miał chyba wtedy max 80 slotów, bo była słaba maszyna i przy większej ilości graczy były lagi.

Mały dodatek, gdyby poprzednia administracja w składzie Ja, Driler, Fanq, Dreamer, Tomaszek, Squter i jachop się utrzymała to byś NIGDY nie dostał moda, ponieważ pod koniec naszej współpracy z serwerem Tomasz pytał nas co o Tobie sądzimy, gdzie chyba tylko on i squter mieli o Tobie pozytywne zdanie, reszta Cię nie trawiła i stawiała ultimatum, że jeżeli Ty dostaniesz moda, to Tomasz traci 5 osób z administracji. Pewnie teraz się dowiedziałeś jaką opinię o Tobie wyraziłem i masz wielką spinę jak dzieciak. :)

11. Dotrze w końcu do Twojego aparatu myślowego, że nie brałem udziału w tym, tylko znalazłem się w złym miejscu o niewłaściwej godzinie?

12. Oooo pięknie, ja niszczyłem bazy, skoro to zachowanie dreamera i fanqa mnie denerwowało i zgłaszałem je Tomaszowi żeby to ogarnął. Jedyny raz jak zniszczyłem coś na tym serwerze, to było z Tobą, na początku tej edycji, co wysadziliśmy coś pod bazą kogzów. :)

Fungi, myślę że masz sporo racji, no ale cóż, jeżeli moderator dostaje awans na admina bo doniósł na kolegę(cennego) że daje itemy, podczas gdy sam w tym uczestniczył to jest coś poniżej poziomu....

Btw. Pozio - masz potwierdzenie w poście Kiśla (Drilera ;*) że mam więcej zasług dla tego serwera niż Ty, a to że zniknęło z serwera 5ciu cheaterów, a reszta to normalni gracze, którzy na Ciebie patrzeć nie może, to się chyba nie liczy.

Skonczmy juz pisac kto cos zrobil dla serwera.

I jesli chodzi o cennego, powtorze. Gdy Cenny zaczal rozdawac itemki na spawnie przyznaje napisalem do Tomasza, by wszedl na serwer i ogarnal go, lecz jak sie okazalo spoznilem sie, gdyz Cenny sam napisal do Tomasza, ze rozdaje itemy.

Co do pkt. 11 wedlug tego co napisales zawsze znajdujesz sie w zlym miejscu o niewlasciwej godzinie, poniewaz gdy pojawiles sie na ts'ie ten "horror" sie zaczal - Pisze tu o zmianie rozmowy i ciaglym wbijaniu na serwer gracza/graczy, ktorzy pisza zle o Administracji.

A do 12, to dalej zamierzasz klamac, tak jak z rozmowa?

A teraz najlepsze, oprocz Ciebie z Administracji wylecial tylko Fanq i Dreamer, reszta zostala, a i wiedzialem jaka opinie o mnie masz juz na 5 edycji.

I tak btw, dogaduje sie teraz z Drilerem i Jachopem jak i reszta Administracji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Teraz się dogadujesz, a sam czepiałeś się mnie że wymieniłem osoby w stylu Baksia albo Sore, co do Ciebie polecam rzucić narkotyki, bo mózgu to Ty już nie masz. :)

Opublikowano

Teraz się dogadujesz, a sam czepiałeś się mnie że wymieniłem osoby w stylu Baksia albo Sore, co do Ciebie polecam rzucić narkotyki, bo mózgu to Ty już nie masz. :)

Sluchaj, zastanow sie co Ty do mnie piszesz.

Primo - Nie biore narkotykow, w przeciwienstwie do ciebie.

Secundo - Mam dosc "rozmowy" z toba.

I tertio - Czepialem sie, poniewaz sa Oni tacy sami jak Ty.

Opublikowano

Są oni tacy sami jak ja? Jakoś baksia bardzo lubiłeś i chciałeś go na moderatora, więc sobie sam zaprzeczasz. Po drugie to nie jest rozmowa, to są moje argumenty, przeciwko Twoim domysłom i wyssanym z palca bajeczkom. Po trzecie zastanowiłem się co piszę i w przeciwieństwie do Ciebie piszę prawdę. Ja przynajmniej nie donosiłem na kogoś żeby zdobyć jakąkolwiek rangę na serwerze, a tym bardziej na kolegów (patrz. Twój donos na cennego). Rozmowa z Tobą rzeczywiście nie ma sensu, bo zachowujesz się jak dziecko, któremu Tomaszek wyprał mózg (do niemców byś się nadawał im w '33 też tak łatwo wyprano mózgi) masz jakieś tam swoje zdanie, które wmówił Ci Tomaszek, nie rozumiesz co się do Ciebie mówi, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc po co w sumie się męczę żeby to napisać? Skoro i tak pewnie nie rozumiesz 50ciu procent tekstu, bo jest to dla Ciebie zbyt ciężka polszczyzna. (Żebyś rozumiał to bym musiał używać form podstawowych - 'Kali kochać, kali zjeść'). Cóż w sumie to na tyle, liczę na kolejne perełki w postaci Twojej składni zdań, błędów ortograficznych i na nowe bajeczki. Myślałeś o napisaniu książki? "Poziokat dzieciom" czy coś.

Opublikowano

Poziokat, przez 30 minut na serwerze naliczyłem 35 osób, które mówią że jesteś przydupasem i nie powinieneś mieć nawet modka. Przypadek? Nie sądzę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...