Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][EU] GHBsys - Public Hack

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I to nie są resztki po hackach tylko cos od Nexona?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

I to nie są resztki po hackach tylko cos od Nexona?

To nie są resztki, to jest brak adobe activex.

Opublikowano

dzięki ;) nie mogłem wcześniej obczaić co to jest i nie wiedzialem wlasnie jak to wyszukac na mpc ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

u mnie ten hack sie ładuje do połowy i stoi w miejscu co moge zrobić ?

Do połowy? Pisze coś tam na przykład: waiting for engine.exe?

Uruchom jako administrator, ściągnij jeszcze raz hacka ale wyłącz antywirus.

Opublikowano

pisze że prosze czekać i nic dalej nie idzie uruchomilem jako admin i wylaczylem antywirusa mam win8

To włącz CA.

Opublikowano

Najpierw trzeba włączyć loader, wybrać hacka i dopiero włączyć grę.

Opublikowano

1.Włącz Hacka

2.Masz do wyboru parę tam serwerów wybierasz combat eu

3.Naciskasz na Load i gdy ci się załaduję będzie ci pisało coś tam o Engine..

4.Po tym odpalasz Ca

5.Otwierasz menu za pomocą Insert

6.Cieszysz się ziomeczku :)

Opublikowano

Niestety ale detected. po okolo 1-3 minutach grania zawsze wyrzuca mnie i jest napisane "ERROR: Connection to the server has failed"

Bez hacka też ci się to pojawia? Ostatnio na forum zobaczyłem że ktoś się skarżył na ten bug i podał swoje IGN. FM odpowiedział mu że ma blokadę komputera na 1 miesiąc ponieważ ma dużo kont zbanowanych za hackowanie i jeszcze dodał że jak jeszcze jedno konto zostanie zbanowane za hacki to jego wszystkie konta dostaną ban na zawsze. Jak znajdę to wstawię tutaj ten temat.

Opublikowano

Bez hacka też ci się to pojawia? Ostatnio na forum zobaczyłem że ktoś się skarżył na ten bug i podał swoje IGN. FM odpowiedział mu że ma blokadę komputera na 1 miesiąc ponieważ ma dużo kont zbanowanych za hackowanie i jeszcze dodał że jak jeszcze jedno konto zostanie zbanowane za hacki to jego wszystkie konta dostaną ban na zawsze. Jak znajdę to wstawię tutaj ten temat.

POjawia mi się to tylko z Hackiem :) bez hacka gralem ciagle ladnie równo :)

Opublikowano

Hack jest Wykrywalny czy jak będę go używał z głową to dostane bana ?

Jak hack jest detected to znaczy że nie działa. A jak działa to na 98% dostaniesz bana za serwer logi.

Nawet jakbyś z głową używał (np.: tylko chamsy) niewykrywalnego hacka to i tak możesz dostać bana za serwer logi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

e74062a560cc8abec2014d4e1f85aa1b108.162.

Funkcje:

dw-isacuoxebgpbewwnhvop.jpgbc-bdgmeezudnoqocxctksx.jpg

Instrukcja:

1. Zarejestruj się na tym forum:

http://forum.ghbsys.net/index.php?/index

2. Pobierz loader:

DL:

http://www.speedyshare.com/GN5tH/ghbsys.net-Public-Client.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/0e6e94ec08ca6bb27b8dca7e060e0757165ad03f61b020d3e280f863a90391c3/analysis/

3. Wypakuj loader - hasło "readcarefulltoknowthispassword", zaloguj się do loadera:

5mEGI.png

Wybierz Combat Arms i naciśnij load:

YxhKp.png

Po chwili powinien włączyć się CA z hackiem. Jeśli menu się nie pokazało to naciskamy F12.

#Screena nie mam, bo nie mam jak sprawdzić tego hacka, jakby ktoś mógł go podrzucić, z góry dzięki.

Siema prosiłeś o screena a ja mam tu filmik z tym chackiem jutro będzie działał bo sie aktualizuje ogólnie chaczek spoko zamieszczam linka pozdro :D

http://www.youtube.com/watch?v=AJIB7wGsZeg

Opublikowano

Mam wymieniony już kilka odpowiedzi wstecz następujący błąd : Program "P(_)P - L0ad3r" przestał działać. Próbowałem wyłączać antywirusa, ale nie pomogło. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje

Opublikowano

Mam wymieniony już kilka odpowiedzi wstecz następujący błąd : Program "P(_)P - L0ad3r" przestał działać. Próbowałem wyłączać antywirusa, ale nie pomogło. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje

Odpalasz wg. instrukcji? Najpierw loader, potem gra?

Opublikowano

Odpalasz wg. instrukcji? Najpierw loader, potem gra?

Nie bo loader mi się nie chce włączyć :D. Jak próbuje włączyć loader to wyświetla się ten błąd ( uruchamiam jako Admin )

Opublikowano

Nie bo loader mi się nie chce włączyć :D. Jak próbuje włączyć loader to wyświetla się ten błąd ( uruchamiam jako Admin )

.Net Frameworki zainstalowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...