Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][EU] GHBsys - Public Hack

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to dzięki :) to ten hack po tym dalej jest undetect , wgl wczoraj go tylko włączyłem na 1min bo oczywiscie Crash , a juz dzisiaj ban ;/

Za każdy hack prędzej czy później dostaniesz bana, więc nie ma sensu grać na nich.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam problem z hackiem , a problem jest taki gdy klikam load to zaladuje sie do 100% i gra sie nie włącza tylko pisze " waiting for engine.exe". W takim razie włączam gre i wtedy wyskakuje ze brakuje jakiegos pliku.Probowalem takze z wyłączonym Antyvirusem ale wtedy wyskakuje napis Injection Failed.

Opublikowano

Witam. Mam problem z hackiem , a problem jest taki gdy klikam load to zaladuje sie do 100% i gra sie nie włącza tylko pisze " waiting for engine.exe". W takim razie włączam gre i wtedy wyskakuje ze brakuje jakiegos pliku.Probowalem takze z wyłączonym Antyvirusem ale wtedy wyskakuje napis Injection Failed.

Bez hacka CA ci normalnie chodzi?

Opublikowano

jakiegoś? podaj jakiego

Opublikowano

Teraz gdy próbowalem to nic nie pisze juz o brakującym pliku tylko jak na launcherze daje start game to wtedy wyskakuje injection failed i gra sie normalnie włącza ale bez cheata.

Opublikowano

Nie radzę używać w ogóle public hacków na jakimkolwiek koncie, chyba, że dla zabawy bo maksymalnie 3 dni i ban za logi. Ale do zabawy na noobcharze się nada;p

Opublikowano

d3dx9_43.dll

Teraz juz mam ten plik i dalej to samo co wczesniej. Czyli jak włączam CA to pisze Injection Failed

Najpierw włącz loader, wybierz grę i daj load, CA powinno się automatycznie włączyć.

Opublikowano

No i właśnie w tym problem , że CA nie chce się samo włączyć. Pisze cały czas "Status: Loaded Module [CombatArms EU], waiting for Engine.exe" i tak czekam już 5 min i nic.

Wygląda to tak:http://www.sendspace.pl/file/pic/c47b975bc3e447e8b200ffa/view

Nie wiem jak to sie stało , ale hack już działa. Nie włącza sie jednak automatycznie ale dobrze ze dziala :)

Jak pisze "waiting for Engine.exe" to znaczy że masz sam włączyć Combata, a nie czekać aż samo się włączy xD

Opublikowano

Nie chce zakladac new topica ale chce zapytac jak mam usunac pozostalosci po hacku ktorego kiedys uzywalem. Wlaczam ca i tam gdzie sie wlacza combata to wyskakuje mi okno ktore ewidentnie wskazuje na pozostalosci hacka. Uzywalem ccleanera ale to raczej nie pomoglo bo dalej mam to okno. I stad pisze w tym temacie bo chce uzyc ghbsys ktory jest teraz undetected a kiedy go zalaczam to dziala ale kiedy juz jestem w roomie i juz gram to bawie sie nim tak z 10 sekund, po czym wyskakuje mi combatanckie okienko w ktorym jest napisane ze cos tam failed login i connection lost, wylacza mi combata i wchodze np na 2 dzien i tu ban perm. Czy jest to mozliwe ze teraz nexon wykryl ta pozostalosc po dawnym hacku i przez niego dostalem "banana"? Jesli tak to jak mam ta pozostalosc doglebnie usunac? POMOCY!

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Crash, czyli zostawia logi, pozdro...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

To to ja tez wiem ze crash ale JAK MAM USUNAC POZOSTALOSCI?!

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Usuń wszystkie pliki związane z hackiem, zrób formata CA.

Opublikowano

Tylko nie wiem gdzie znajduja sie pliki od tego hacka. To byl chyba hack NFuze. Jeszcze zrobie formata CA to napisze czy cos pomoglo.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Tylko nie wiem gdzie znajduja sie pliki od tego hacka. To byl chyba hack NFuze. Jeszcze zrobie formata CA to napisze czy cos pomoglo.

Start -> "Wyszukaj pliki i foldery"

Wpisz NFuze to może folder ci wyskoczy i usuń całość.

Opublikowano

Jeszcze użyj CCleanera, on też często pomaga przy takich problemach ;)

Opublikowano

Witam

Mam problem wczoraj hack działał a dzisiaj

34998024179823817982_thumb.jpg

Jak to obejść usuwałem haca i nic ccliner tez dzisiaj działał i dalej nic

Z błędu wynika że musisz zalogować się na stronie.

Opublikowano

Grałem na ich hackow bardzo dlugo ale trzeba "umiec" hackowac czego wiekszosc tutaj nie umie. Jezeli ktos dostanie bana to niech ma pretensje do siebie. Na forum Nexona juz jest duzo takich tematow ze zbanowali im glowne konta chociaz hacksy byly na low kontach

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...