Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][EU] GHBsys - Public Hack

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w hacku od m.v.hacks mam tak samo że mam crasha. Wystarczy wyłączyć wszystkie programy typu GG, skype. Wyłączasz wszystko, zostaje tylko Combat Arms. Mi to pomaga i nie ma żadnych crashów.

Opublikowano

Ja w hacku od m.v.hacks mam tak samo że mam crasha. Wystarczy wyłączyć wszystkie programy typu GG, skype. Wyłączasz wszystko, zostaje tylko Combat Arms. Mi to pomaga i nie ma żadnych crashów.

U mnie niestety to też nie działa :/ , ale m.v.hacks mi normalnie działa bez przeszkód

Opublikowano

Dalej nie pomaga :C ten sam błąd takie coś mi się wyświetlać: 0wqh.png

Zrób nowe konto użytkownika, i tam przekopiuj ten injector i odpal, tamto konto chwilowo wyloguj :3

Opublikowano

Mozna tylko pobierac premium? Zal

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Hej mam Problem. Robię wszystko co trzeba lecz gdy dochodzę do rooma i wybieram hacki. I jak wyłączam Esc aby już grać Zacina mi się i piszę w Menadżerze "Brak Odp." Proszę Pomóż !!

Opublikowano

Hej mam Problem. Robię wszystko co trzeba lecz gdy dochodzę do rooma i wybieram hacki. I jak wyłączam Esc aby już grać Zacina mi się i piszę w Menadżerze "Brak Odp." Proszę Pomóż !!

Funkcje uruchamiaj jak jesteś już na mapie, i wyłączaj przed jej końcem.

Opublikowano

Mam taki problem, gdy włączę loadera i odpalam w nim CA EU to na dole jest napisane

"Loaded Module [CombatArms EU], waiting for Engine.exe . . . " i nic się więcej nie dzieje tak cały czas ;/

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Mam taki problem, gdy włączę loadera i odpalam w nim CA EU to na dole jest napisane

"Loaded Module [CombatArms EU], waiting for Engine.exe . . . " i nic się więcej nie dzieje tak cały czas ;/

Przeinstaluj CA.

Opublikowano

Bzdura, jezeli Ci to wyskoczylo poprostu wlacz CA..

Przecież napisał że włączył CA i nic się nie stało, czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

Najpierw włączasz hack i jak wszystko ustawisz i pisze "waiting for Engine.exe" to dopiero teraz klikasz na ikonkę CA i włączasz go normalnie.

Jak robisz tak jak napisałem to odpal hack oraz CA jako administrator (oczywiście z dobrą kolejnością tak jak napisałem)

Opublikowano

Nie polecam !!!

Po 1 dniu dostałem perma na końcie na którym miałem 10k NX + kolorowy nick i 6 permów...

Po każdym hacku jest ban, więc nic nowego nie odkryłeś.

Opublikowano

Gram na tym hacku od poczatku NIGDY nie dostalem za niego zadnego bana.

MAJOR 2 pozdrawia ;-)

Nie ma cudów, a Ty jesteś znany z obłudy.

Powtarzam, każde uruchomienie hacka = ban permamentny.

Opublikowano

Jezus,to jeszcze działa... Hacka polecam ludziom,którzy "umieją grać z hackami"

Jakby kto nie grał to i tak będzie ban za game/server logi, za samo podczepienie hacka pod proces.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...