Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszytko ładnie zrobione, coś w tym jest ^ ^.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

ale jesli chodzi o forum to jakie forum?;p

nick na forum

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

aha dobra :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

teraz to od siagania cos szwankuje

c:/user/komputer/deskop.silkroadonlinechinaoffcialv1.148.exe mozna powiedziec o co cmon?

sorki

Zbieram Minusy ;)

Pomocnik
Opublikowano

Mozna downloanda na inny hosting?

3 razy sciagalem i za kazdym razem zle działa pierwszy raz 619kb sie sciagnelo, drugi 820, trzeci 776

Proszę:)

Opublikowano

@2xup

o co ci chodzi z tym sciaganiem? co ci wyskakuje.

btw masz przypomnienie ze nie piszemy post pod postem, bo jak jeszcze raz sie z tym spotkamy bedzie warn.

sygna1o.jpg

Opublikowano

A mi chyba coś nie działa..;/ Mam problem z włączeniem klienta ponieważ gry go odpalam ikoną tak jak to się robi nie wyskakuje mi przycisk do włączenia ;/ klienta spatchowałem do 1.159. Proszę o pomoc!;|

Opublikowano

A mi chyba coś nie działa..;/ Mam problem z włączeniem klienta ponieważ gry go odpalam ikoną tak jak to się robi nie wyskakuje mi przycisk do włączenia ;/ klienta spatchowałem do 1.159. Proszę o pomoc!;|

System operacyjny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...