Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Hack

kamilosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisz ci instrukcje:

1.sciagnij cheata

2.wypakuj na pulpit

3.skopiuj plik "d3dx9_42.dll" do folderu z grą (nie do game tylko głównego)

4.włacz perx jako administrator

5.wpisz w procesach Engine.exe(jesli trzeba bo moze sie ustawic automatycznie)

6.kliknij browse i dodaj plik "CAEUD3DHack.dll" który wypakowałes na pulpit

7.jesli jest ustawione na manual to daj automaticly

8.włacz jeszcce raz perx,nastepnie ca i start,w grze inject i powinno działac...

PS: wazne zebys znalazł ten plik który wypakowałes na pulpit

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super haczek naprawde działa.....

EJ a jest jakis chaczek do combat arms co sam celuje w głowe????

jak jest to prosze powiedzcie jak sie nazywa......

Opublikowano

Mi Hack nie dziala... ?

zrobilem tak jak radzil hogan . Na początku właczalo mi sie CA do wybrania Serwera Alpha dalem alpha i wyskoczylo ze full .Zawiesilo sie ca... nic nie moglem zrobic.. zminimalizowalem ca dalem zamknij... właczam za minute to samo ale nie nawet nie kliknolem na alpha .

Chcialem zobczyc czy bedzie dzialac bez hacka jak doszlo do hasła to wylaczylo sie :((

To znow odpalilem haka i i tak samo jak bez hacka .....

Pomocy !! ;;]]

Sry za pisownię ;] :rolleyes:

Jak Pomogłem Daj +usa , Nie Krępuj Się ;)!

x3.!

Combat Arms <33 xD

Opublikowano

prosze was powiecie jak go wlaczyc dam 5x2 jak wlanczam tym injectorem co jest w hacku ale nie dziala wpisauje Engine.exe i daje hacka wczytuje ale jak wlanczam ca to nie ma hacka czemu

robię wszytko tak jak piszą a jak włączam i insert daje nie działa

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

O....................... o takie coś mi właśnie chodziło ;) Piękny hack, no ale nie podobny do GCA 1.2.7

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

do głównego folderu z grom, wstaw tam pliki CAEUD3DHack.dll oraz d3dx9_42.dll wyłonczasz główny folder z grom następnie klikasz na PerX.exe gdy wyjdziesz w plik PerX.exe wyszukaj tam BROWSE wyszukaj tam plik CAEUD3DHack.dll dodany wcześniej do głównego foderu z gram. Potem włonczasz gre.

UWAGA!!!! Gdy pokarze sie komunikat klikamy ok.

NIE PONOSZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA USZKODZENIE GRY :rolleyes:

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

no szkoda robie wszystko tak jak piszecie i nie chasa:( ma manualy moge wcisnac inject ale gra sie wylancz a na automatic wylacza sie perX. Odpalalem combata wciskam insert i nic

Opublikowano

wszystko robisz chyba zle jeszcze raz

1. Wypakuj zawartośc foldeu NEW HAK ( najlepiej na pulpit )

2. Do głównego foldery z grom kopiujesz pliki CAEUD3DHack.dll oraz d3dx9_42.dll DOMYŚLNIE E:\Nexon\Combat Arms EU

3. Następnie otwiersz plik / folder PerX.exe

4. Gdy go otworzysz wyszukaj BROWSE w nim wyszukaj CAEUD3DHack.dll skopiowany wcześniej do folderu z grom.

5. Włącz gre Combat Arms ( wersja polska jakby co ) :lol:

6. Gdy pojawi się komunikat wciśnij OK.

7. W lewym górnym rogu powinien pojawić się napis co świadczy o działaniu haku.

8. Wciśnij INSERT ( na klawiaturze ) :rolleyes:

9. Ciesz się haczkiem.

Myśle że poradnik jest dobry i dacie mi chociarz + please

Pisał skromny PLAYERONY

Nik w grze PLAYERONY1

MIŁEGO DNIA

B) B) B) B) B) B) B) B)

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

ja mam taki problem wszsytko z instrukcją robie i wogule działą mi ca itp ale hacka nie mam albo nie wiem jak go wlonczyc obstawiam 2 opcje pomoze ktos daje +

Opublikowano

Triple post report leci.

nacisnij insert wybierz opcje i znowu insert to hack sie schowa i nie bedzie mulilo

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

nie stety playerony nie idzie , szkoda moze to cos u mnie w kopie, moze czegos nie ma , ale i tak daje plusa za pomoc. Mam prozbe moze ktos ma jakiegos innedo linka do jakiegos haka??? z gory dziekuje za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pamiętajcie aby zaznaczyć w haku Automatically a nie Manualy :rolleyes: jak ja to wyłonczyłem to hak mi działa :lol:

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

tak działa ale nie piszcie nowych postów jak widzicie hacka po raz pierwszy tylko poczytajcie wczesniejsze strony...

Opublikowano

Więc tak ^^ miałem problem taki jak niektórzy, "ci którzy wyzywacie ich od noobów xD i dzieci" i wystarczy sciagnonc .Net Framework 3.5 i będzie działać :D pozdr

Opublikowano

To prosze cie powiedz mi krok po krok jak robisz ja mam viste

Wyloncz fly hacka bo on źle działa na tym hacku bo lecisz nawet nie podskakując leci do góry super jump se wloncz tylko spadasz wolno

Opublikowano

dzieki dalem wszystkim plusy kto mi pomogl. Hak dziala brakowalo tego programu. Dzieki wielkie. A moze wiecie dlaczego tak przycina gre??

Opublikowano

Wszystko robię zgodnie z instrukcja, włączam CA i jak jest to czarne okienko gdzie pisze Loading... to po chwili CA mi się wyłącza i wyskakuje błąd Program Combat Arms Eu przestał działać. Posiadam Windows Vista Perx' a uruchamiam jako Administrator.

Proszę o Pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...