Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Hack

kamilosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałem i AUTOMATICALLY i też nic ;/ a w y jak włączacie PERXA to gdzie go macie? ja w folderze z grą i tam go włączam

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ten hack jest troche dziwny bo latania nie da sie zbytnio ustawić.

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

mi nie dziala moze juz go zblokowali??? skopiowalem do folderu z combatem pozniej postepoalem zgodnie z instrukcja, wloczylem combata i wciskam insert i nic sie nie pokazuje :( Moze cos zle zrobilem niech ktos doladnie napisze co trzeba zrobic.

Opublikowano

Boże ... Co teraz się za dzieci rodzą-.-

Kilka razy jest napisane co i jak a tu dalej piszą żeby napisać wszystko co i jak ; /

OGAR ! - tak jednym słowem .

s1ng5f.jpg
Opublikowano

chyba nie ogar :)

@ major666

on niema być w folderze CA... może nie wyłączasz PerX'a zaraz po zniknięciu Hack Shielda i dlatego Ci nie działa, w grze musisz kliknąć insert (chyba, nie jestem pewien bo nie hackuje :P )

@btw

888 post xD

Opublikowano

chyba nie ogar :)

@ major666

on niema być w folderze CA... może nie wyłączasz PerX'a zaraz po zniknięciu Hack Shielda i dlatego Ci nie działa, w grze musisz kliknąć insert (chyba, nie jestem pewien bo nie hackuje :P )

@btw

888 post xD

Najlepiej niech ustawia automatically i po sprawie .

PerX.exe , PerX.ini NIE MAJĄ BYĆ W FOLDERZE Z GRĄ!

w folderze z Combatem ma byc tylko d3dx9_42 i CAEUD3DHack.dll !

s1ng5f.jpg
Opublikowano

A chuj.. robie wszystko zgodnie z instrukcją.. daje AUTOMATICLY, miałem wszystko w folderze z grą lub tylko te 2 pliki .dll, i nic.. jak przejdzie HackShield PerX sie wyłącza bo niby jest "quit when finished" wyłączyłem to i też sie wyłącza.. nic w combacie nie wyświetla sie że jest uruchomiony hack.. a w dupie to mam nie wiem czemu u mnie żaden hack nie działa ;/ jedynie to GCA działał

Opublikowano

Może nie masz net frameworka 3,5 ? albo Service pack 3-2.

Jak masz sie tak wkurzac ze ci haxy nie dzialaja to graj bez nich i problem rozwiazany

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

czasem zadaja takie pytania ze popsrostu siasc i plakac...lol...:D

Dokładnie . I ciągle jakiś ku*as mnie minusuje ; /

s1ng5f.jpg
Opublikowano

fridric to moj kumpel z bloku byłem u niego ;d próbowałęm wszystkiego i nic zamknelismy vira , faithem probowalismy nawet jakiegos innego injectora sciagnełem (też się zamykał) .

s1ng5f.jpg
Opublikowano

mi tak samo sie zamyka.. antyvir wyłączony.. ale śmigam bez haków i zaje**ście mi idzie :P

Opublikowano

Tez mam taki problem wszystko robie tak jak trzeba a co do czego nie dziala mi ten hack wogole nic sie nie pojawia jak klikne INS pomoze ktos?? znacie jakies inne jezeli nic z tego?? mam Viste jak cos 1751146 moj nr gg pisac z gory dziekuje ;)

Opublikowano

wczesniej mialem tego hacka i nie musialem kopiowac go do folderu z gra. Pozniej przestal dzialac, siagnelem nowego robie wszystko co piszecie i dupa nie dziala. Wkur..... mnie to ze zwracasz sie o pomoc a K U T A S Y wyzywaja ie od dzieci czy podobnie. Kazdy wany za kompem w rzeczywistosci srali by w portki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...