Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Hack

kamilosu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie dziala ;/ ... wylacza sie i blad mam moze reinstala combata Zrobie i zadziala ;] 

PanBiker.png

Opublikowano

Mi tez nie działa może jest nowa wersja hacka jak tak to prosił bym o link

Opublikowano

Dobra Oficjalnie hack działa close topic bo wszyscy mówią treści działa masz plusa i jest z tego 6 stron:(

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

Działa nadal pieknie i podziała przez najblizesze 3 tygodnie. Wielkie :lol: dzienkie

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

czesc mam fajnego haka ale nie umiem go sciognoc http://www.youtube.com/watch?v=CoPROxtYx8o jak bys cie go umieli sciognoc to dace na megauploada albo na Zshere

i oczywiscie na stronke z gury dzięki za pomoc dam +++++

koles ty podales link do youtube a nie do sciagniecia haka,jak chcesz sciagnac haczka to podaj konkretna strone-wtedy ci go sciagne.

Opublikowano

@UP x 2

Co do tego hacka to on dawno nie działa , ponieważ on jest jeszcze nagrywany na starym combacie ale data filmiku jest wczorajsza od dzisiaj.

A pozatym rob osobny temat bo robi sie spam.

(Radzę przypiąć ale zablokowac posty)

Ps. Mi tez nadal działa hack ale nie uzywam zaczesto ;)

Aż zal mi tego gościa ... Kilka osob wstawia jeden filmik Ten jeden z ta samą długoscia itp...

Opublikowano

Czytajac to chcialem nic nie pisac ale sie nie da . Ludzie hack dziala . Jak nie bedzie dzialal to dam edita a kazdy post taki jak UP bedzie reportowany przezemnie jako SPAM !!!!! B)

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Zgodze sie z kolegą UP NIEDZIALA :angry: robie all co mowiliscie i iedziala wchodze i daje insert i nic

:angry:

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

Sora ale się nie zgadzam ! Ponieważ dziś byłem u kumpla i jemu działa ten hak śmiga jak nie wiem o.O a jak chcieliśmy zainstalować u mnie to się nie dało nie wiadomo czemu a zrobiliśmy to samo co u niego i u niego dziala a u mnie dupa :(

Opublikowano

jjj

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

DAJ MINUSA (-) BO JAK NIE... ??

Opublikowano

Ej działa jeszcze dziś?? i mogłby kto wsadzić go na inna stronke megaupload czy cos bo ze speedyshare nie moge nie chce sie otworzyc a net framework 3.5 cos nie dziala mi i nie moge go naprawic ani nowego sciagnac wiec pliska wstawcie na inna stronke dam +++++++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...