Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR s2 [Dedyk][EASY]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dark odbugował byś na DivineWorld mapkę 180 lvl bo na ch1 zabiera halucynki i nie tepa a na reszcie ch wywala metka i buguje postac

Opublikowano

Z tego co pamiętam to kiedyś był już S2, który chyba upadł. Nie wiem po co Wy wprowadzacie ten serwer, toż on wygląda tak samo jak S1 identyko. Mogliście się postarać i dodać parę nowości, ale tu nic. Na serwer nie zawitam. Powodzenia.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to kiedyś był już S2, który chyba upadł. Nie wiem po co Wy wprowadzacie ten serwer, toż on wygląda tak samo jak S1 identyko. Mogliście się postarać i dodać parę nowości, ale tu nic. Na serwer nie zawitam. Powodzenia.

Jak to po co? Dla hajsu

Aw;Sa tutaj autopoty?

Opublikowano

Jak nie widzisz różnicy pomiędzy serwerami to załóż okulary przy czytaniu prezentacji może ? A potem się wypowiadaj bo jesteś najwyraźniej niepoinformowany .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Chcecie znac prawde odnoscie DARKSINCE??? Prawda jest taka ze S2 byla jak kazdy wie posiedzila moze z 3,4 miesiace upadla a on tylko wypil smietanke z s2 (oczywiscie is) i zamkneli serwer..

Niestety teraz znow ta sama historia... okres swiateczny dzieciaczkom troche narobi szumu zeby w is ladowaly i poczatek lutego i zaloze sie ze znow bedzie powtorka z tamtego roku,,,

Te same metody wszedzie... sami widzicie co jest na divine?

DarkSince poprostu zalosne

odradzam chociaż facet potrafi zrobic dobrze serwer.. tylko zeby sie nim INTERESOWAL !!

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

DarkSince kiedy zostanie wykupiona rzekoma reklama ? serwer świeci pustkami

oraz zostanie wprowadzony event świąteczny jakiś ?!

Pisałem już do paru youtuberów i czekam na odpowiedź, nie mam kontaktów ani znajomości z żadnymi z nich to ciężko mi się z nimi ugadać .

Event świąteczny jest aktywowany .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

DarkSince odpowiesz na moją odp ....

co z reklamą i kiedy event świąteczny bo nudą wieje

Przeciez dropia skarpetki ;x

Tylko lipa, ze z metinow :/

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Oj Darku, coś z tym startem Ci nie wyszło, i powiem Ci bardzo dobrze. Było się zajmować Gladorem S1 i divine a nie znikać na pół roku, to by tam do dziś grało 1k +, ponieważ większość tam pokończyła z twojego powodu. Pozdrawiam.

xD 

Opublikowano

Naprawcie clienta .... wywala praktycznie na każdej spotkanej oponie, przy zmianie kanału i teleporcie ... serwer długo z takim clientem nie postoi

Opublikowano

To jest temat serwera Glador S2 , wiec z waszymi pytaniami o divine won stad.

Mapke 180 by sie przydalo naprawic bo 0 expa leci ale tak to git , jedyny minus to malo ludzi i klient co chwila pada ;P

je0o.png

Opublikowano

Wszystko spox tylko bonów na potwory w 6/7 brakuje bo te oponki i metki się wieczność bije,

Za monet slares dostajesz dużo 6/7, za skarpetki też..

Opublikowano

Dark , musisz naprawic Zniszczone pole i ww , bo juz ma 5 osob 250 ale nie da sie eq robic bo ww i pole jest zbugowane , w ww na 4 pietrze nie respi sie metek , a na polu jak ubijemy pierwszego metka to dalej sie nic nie respi ;(

je0o.png

Opublikowano

To jest temat serwera Glador S2 , wiec z waszymi pytaniami o divine won stad.

Mapke 180 by sie przydalo naprawic bo 0 expa leci ale tak to git , jedyny minus to malo ludzi i klient co chwila pada ;P

Piszę na ten temat tutaj bo na dyskusje divineworld dark wogóle nie wchodzi i nie odpisuje na pw a forum serwera divineworld nie działa

Opublikowano

Czym się różnią te serwery ? niczym poza expem

Gdzie jest update S1 jak to Dark obiecał ? brak

Dark, zobaczyłeś troche grosza z s1 to postanowiles to samo otworzyc z mysla ze podwoisz dochody ? Daje sobie reke uciac ze ten serwer miesiaca nie wytrzyma.

Jaki jest morał ? Nie potrafisz użyć mózgu i stworzyć czegoś nowego, jak zwykle lecisz na łatwiznę.

Opublikowano

Grałem dlugo na DivineWorld s2 i Glador s1 i na prawde polecam serwery! Pierwsza klasa, nie padaja po paru dniach tylko stoja przez calutki czas! Ale przydaloby sie wiecej osob bo na Gladorze s1 bylo po 600-1000 osob a tu troszke mniej. ZAGRAM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...