Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR s2 [Dedyk][EASY]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wierzysz w bajki : > ? Jak tak to zobacz przez okno czy smoki latają .

Po pierwsze u nas na serwerze komenda /item jest wyłączona po drugie nikt nie wszedł na moje konto :)

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Wierzysz w bajki : > ? Jak tak to zobacz przez okno czy smoki latają .

Po pierwsze u nas na serwerze komenda /item jest wyłączona po drugie nikt nie wszedł na moje konto :)

Exsp na mapce 99 będzie zwiekszony ?

Opublikowano

Jednak nie polecam.

Po tym jak zobaczyłem że typek sprzedał 2x po 200 bryłek za 1 yang w tobole to już odpuszczę sobie ten serwer.

Życzę powodzenia... Trudno zrobić cofkę i zmienić te hasła z admin121 albo abc123 na coś trudniejszego :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

No to ja juz nie wiem czy dalej cos na nim robic :D nie dosc ze malo ludzi to niby jeszcze to..

/ Nie wierze ze nikt by SS nie zrobil przy czyms takim wiec jak ktos ma to zaprezentuje a jak nie to morda w kubel ;)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Będe poszukiwał youtuberów z dobrymi osiągami aby wykupić u nich reklame .

Opublikowano

Pierw sprawdź ile bryłek lata na serwie a potem reklame.

Koleś, nie spinaj już oke? Daj SS to wszyscy zobaczą czy piszesz prawdę, czy głupoty. ;)

@EDIT

Dark, popraw drop biżu na 54 lv i tarcze na 61 lv bo same Buddyjskie lecą. -.-

Opublikowano

również nie wierzę w jakieś bryłki od Gma ......

nie ośmieszajcie się albo dajecie twarde dowody albo wypad z tematu i nie potrzebnie siejecie propagandę

jak na razie mam 90 lvl i miło się expi , lecz martwi mnie to że ludzie piszą że na mapie 99 już słabo idzie ;)

jedyne co trzeba zmienic na serwie albo dodać to ten świąteczny drop , dodać żeby monety wpadały do eq od razu i dodać jakieś dungi NP WW itd

Opublikowano

Widzę, że pliki serwerowe nie ruszone...Dodajcie ''wieczną'' pelerynkę i kolesia który daje skile na p bo nie mam zamiaru na easy bawić się z książkami i expem...

Opublikowano

Dark ty lepiej ogarnij IS a nie o jutuberach myślisz, zjadło bez kodu zwrotnego dyszkę za sms dzis o godzinie 13:50.

Po wysłaniu sms na 500 SM otrzymałem w kodzie zwrotnym coś takiego "Nie ma takiej usługi. Kody SMS obsługuje Platnosci-Online.pl"

Pieniążki oczywiście pobrało no bo jakby inaczej dla tego nie polecam zakupu SM poprzez SMS. <_<

Opublikowano

Dark ty lepiej ogarnij IS a nie o jutuberach myślisz, zjadło bez kodu zwrotnego dyszkę za sms dzis o godzinie 13:50.

Po wysłaniu sms na 500 SM otrzymałem w kodzie zwrotnym coś takiego "Nie ma takiej usługi. Kody SMS obsługuje Platnosci-Online.pl"

Pieniążki oczywiście pobrało no bo jakby inaczej dla tego nie polecam zakupu SM poprzez SMS. <_<

Zgłoś to do płatności-online.pl

również nie wierzę w jakieś bryłki od Gma ......

nie ośmieszajcie się albo dajecie twarde dowody albo wypad z tematu i nie potrzebnie siejecie propagandę

jak na razie mam 90 lvl i miło się expi , lecz martwi mnie to że ludzie piszą że na mapie 99 już słabo idzie ;)

jedyne co trzeba zmienic na serwie albo dodać to ten świąteczny drop , dodać żeby monety wpadały do eq od razu i dodać jakieś dungi NP WW itd

Jest świąteczny drop dodany , te itemki już wpadają do eq i są dodane dungeony typu WW :)

Opublikowano

Po ile jest osób onnline ?

Długo bedzie sie bic 100 lv ?

Trudno o equ 4x15 ?

Bedzie nieskończona pele ?

Jak skile ?

d2dp.png

Opublikowano

Chłopie weź sie ogarnij i weź się za s1 bo nawet zalogować sie nie można rozumiem ze s2 jest postawiony bo funduszy brak,ale gdzie udpate na s1? Miał być ze startem s2 a co jest? dupa logowanie pada i zalogować sie nie można pomyśl troche bo szkoda

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Witam dajcie jakąś łątkę bo nie chce mi sie odpalić jako administrator nie moge bo wywala błąd a zmieniając końcówkę pliku z dlc na bat niby widać kanały online ale próbuje połączyć z serwerem z godzinę i nic sie nie dzieje.

Opublikowano

Nie widze Starszego Magazyniera... Na ss nizej widac ze jest na Mini mapie ! Lecz zadnego npc nie widac ;( Pomoze ktos? Clienta patchowalem kilka razy ;)

5ptj82.jpg

je0o.png

Opublikowano

Chłopie weź sie ogarnij i weź się za s1 bo nawet zalogować sie nie można rozumiem ze s2 jest postawiony bo funduszy brak,ale gdzie udpate na s1? Miał być ze startem s2 a co jest? dupa logowanie pada i zalogować sie nie można pomyśl troche bo szkoda

Już niebawem bedzie update spokojnie :>

Opublikowano

Już niebawem bedzie update spokojnie :>

Dark mogę cię o coś zapytać? jeśli tak to czytaj;x

Więc tak w maju zapomniałem hasła do konta i email jak już crypto pisałem i podałem wszystko cryptowi, on odpisał mi że hasło zostanie niebawem zmienione mogę ss nawet dać, i czekam czekam i hasła nie ma ;x Mogłbym się dowiedzieć Czy wgl zmienisz mi te hasło?

Polecam.

edit@

Albo jeśli byś mogł mi dać jakiś kontakt z tobą skype/gg itp.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

U mnie taki syf wyskakuje: 4d347290d7.png

Poradzicie coś na to? A co do tego net.fram... Nie mogę tego zainstalować bo jak próbuje to odpalić to nic się nie dzieje...

Pomoże ktoś z tym czymś?

Opublikowano

Nie widze Starszego Magazyniera... Na ss nizej widac ze jest na Mini mapie ! Lecz zadnego npc nie widac ;( Pomoze ktos? Clienta patchowalem kilka razy ;)

5ptj82.jpg

O ktorej godzinie robiles tego screena,bo w miescie na ch1 zywej duszy nie ma.

Aw; sa autopoty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...