Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR s2 [Dedyk][EASY]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pobrałem i nic z tym nie moge zrobić... otwieram i nic sie nie dzieje :)

Co mam zrobić jeśli nic się nie dzieje robię wszystko dobrze, znaczy nic nie robię bo nie mogę odpalić tego net... ściągałem inne wersje i to samo...

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy po pobraniu patchera zaaktualizuje wszystko, będzie widać nowe zbroje, bronie etc. bez cielnta? Czy trzeba mieć clienta?

Opublikowano

U mnie taki syf wyskakuje: 4d347290d7.png

Poradzicie coś na to? A co do tego net.fram... Nie mogę tego zainstalować bo jak próbuje to odpalić to nic się nie dzieje...

Opublikowano

LikeWeed bo może to Glador s2 od tej samej administracji? Może, nie wiem mogę się mylić.

Serwer całkiem spoko, exp na mapie od 99 podobno tragedia ale jakoś dają rade.

IS dość drogi więc kokosów nie będzie chyba.

Kasa fajnie leci i wgl.

Tak jakby ktoś chciał BS to KLIK

JI5Zwld.png

Opublikowano

Z 300-400 może być tak po południu. Serwer już nie posiada bugów (przynajmniej ja nie dostrzegłem), zarobić łatwo, bo wystarczy dobić 75lvl zrobić misje i dostaje się 1,2kkk, a później to już idzie z górki. Exp też bardzo szybki. Zapraszam do gry :)

Opublikowano

Polecam serwer. Ponieważ Administracja jest bardzo ogarnięta oraz kontakt z nią bez problemu, Serwer pewnie jest taki sam jak S1 :) Myślę że bugów nie będzie :) Pozdrawiam YourDevil :)

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

Licznik zostal wylaczony,poniewaz liczba graczy nie spelnila oczekiwac Darka?

Aw;Max lvl?

Nie został wyłączony działa nadal zliczanie zostało usunięte bo koder coś pojebał i jak byście zauważyli robiło to wczoraj drobne lagi na serwerze.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...