Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenoS [No-Hamachi] [Easy]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaka ciota ze mnie, jak juz mowilem gm dal klienta z keyloggerem, nie bylo zadnego przenoszenia na dedyka tylko czekania na jakiegos wartosciowe passy np. steam dobrze, ze nie wchodzilem na steama bo mam poonad 100euro konto warte zlodziejki cholerne a mialem sie logowac ale zrezygnowalem w ostatniej chwili :))

I jeszcze diabel dal m iwarna za ostrzeganie przed tymi oszustami co postawili serwa zeby ludzi okrasc.

zhda.png

Opublikowano

jak naprawdę był Key, to mam ich IP

okradanie wartościowych rzeczy do wiecej wartości 200zł + jest

bardzo karalne

komuś zginęły albo zniknęło lub okradli i przez key

pw podam ich IP

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Grałem 2 dni.

Było ciekawie, ale na samym początku widać było pełno dzieci na hackach.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@Up

W cmd wpisz sobie netstat -ano (przed kreską spacja) i lukaj kolumny obcy adres i stan

Patrz na adresy te do których pisze NASŁUCHIWANIE, jak obcy adres jest 0.0.0.0:0 lub 127.0.0.1

to nie masz się czym martwić, ale jak pojawi się jakieś nieznane ip to możesz zacząć :D

Sprawdzałem osobiście i nie wykryłem u siebie żadnego niepożądanego oprogramowania

spowodowanego używaniem ich clienta.

Opublikowano

Czyli po serwie? Już go nie będzie?

tak serwa nie bedzie, to byla przykrywka pod okradanie graczy, mi wczoraj okolo 22:00 probowali ukrasc konto na pewnym mediumie bo sie logowalem tam jak jeszcze mialem ich klienta..

zhda.png

Opublikowano

tak serwa nie bedzie, to byla przykrywka pod okradanie graczy, mi wczoraj okolo 22:00 probowali ukrasc konto na pewnym mediumie bo sie logowalem tam jak jeszcze mialem ich klienta..

Szkoda mi Ciebie ;) i Twoich zenujacych postow o keyloggerze ;>

Zapewne nie wiesz jakie jest dzialanie keyloggera wiec nie wypowiadaj sie ....

Spamisz dennymi postami bo Twoj darmowy antyvirek ci wykryl keya ...

Bardzo dobrze, ze dostales warna od Diabla :)

@ Topic

Ludzie przeciez jest wyraznie napisane w 1 poscie, ze przenosza sie na dedyka ...

A wy sluchacie ludzia ktory robi wam sito z mozgu

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Bryłki to tylko ulepszaczy czy również można je wymienić na yangi? Jeśli można to w jaki sposób sprzedając w sklepiku czy klikąjąc na nią i w okienku które się otworzy wybrać opcję wymień za yang ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...