Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenoS [No-Hamachi] [Easy]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 gb ram ? Przecież to matematycznie nie realne masz w sklepie 1,2,3,4,8 gb i spróbuj mi obliczyc z tych wszystkich liczb żeby wyszło 10 gb jasne da się ale nigdy w płycie nie widziałem 5 slotów lub 10... .. Coś z tym ramem fejkiem śmierdzi...

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedz mi w stalke zostawiliści bon wartos ataku , czy będzie cięzko ubić ripa ? :D

tak zostawiliśmy ten bon w stalce , dość łatwo i tak samo z beranem setaou będzie dosc latwo bo mają zmiejszone hp .

10 gb ram ? Przecież to matematycznie nie realne.. Coś z tym ramem fejkiem śmierdzi...

aha

nie ma broni 2ręcznych dla woja tylko ta na 65 czemu?

bo ta broń 2 ręczna pi pierwsze była zbugowana a po 2 miała podobny dmg do syrka :D

Opublikowano

tak zostawiliśmy ten bon w stalce , dość łatwo i tak samo z beranem setaou będzie dosc latwo bo mają zmiejszone hp .

aha

bo ta broń 2 ręczna pi pierwsze była zbugowana a po 2 miała podobny dmg do syrka :D

Strona własna czy derina ?

Opublikowano

To zawsze DMG mozecie edytowac... bo co to za mental ktory nie lata z epicką bronia dwuręczną ??

Opublikowano

To zawsze DMG mozecie edytowac... bo co to za mental ktory nie lata z epicką bronia dwuręczną ??

no sumie masz racje .. ;/ pomyślimy jak to zrobić gdy będziemy zwiększać max lv .

dodaj 200 zmianek zamiast 25 ;d zeby taniej bylo kupić

e tam ;p

Opublikowano

podasz linko do strony godzine przed startem

LINK DO STRONY JUŻ MASZ ALE REJE BĘDZIE OD 17:00 (POL GODZ PRZED STARTEM)

Opublikowano

zagram ale z tą 2 ręką to kosmosssss.

no trochę głupio przynam zrobiliśmy to no ale tak jak pisałem wcześniej zwiększymy max lv to pomyślimy jak to zrobić :D

Generalnie serwer na jeden dzień ?

nie .

Opublikowano

ile yang dropi z psa ?

ile yang bd miec na 50 lv ?

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ?

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ?

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ?

Jest autoPatcher w kliencie ?

BS Dozwolony ?

są autopoty ?

jak często beda odbywać sie eventy ?

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ?

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ?

Bonusy wchodzą maxymalnie ?

jest 6/7 bon na serwerze ?

Macie zabezpieczenia Anty DDOS ? ( Żeby pierwszy lepszy DDos was nie zniszczył :> )

Zbalansowane postacie ?

Skąd zwój zmiany skilli ?

Rosy mają maxymalne wartości ?

Macie jakichś YouTuber'ów ?

Bedzie pierścień Anty Expa . ?

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ?

co ile oddajemy itemy do biologa ?

Po ile są zmianki 1/5 u npc ( CENA )

w ile wbije max lv

Opublikowano

ile yang dropi z psa ? - oj niewiem dokladnie z 10k

ile yang bd miec na 50 lv ? jak wyjdziesz na 75 z v2 to ok 400kk

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ? tak

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ? sa w sklepie

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ? nie.

Jest autoPatcher w kliencie ? nie.

BS Dozwolony ? ta

są autopoty ? ta

jak często beda odbywać sie eventy ? jutro juz jakis pewnie bedzie

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ? ta

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ? srednio

Bonusy wchodzą maxymalnie ? ta

jest 6/7 bon na serwerze ? nie

Macie zabezpieczenia Anty DDOS ? ( Żeby pierwszy lepszy DDos was nie zniszczył :> ) ta

Zbalansowane postacie ? ta

Skąd zwój zmiany skilli ? z isu

Rosy mają maxymalne wartości ? nie

Macie jakichś YouTuber'ów ? nie

Bedzie pierścień Anty Expa . ? nie

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ? sa autopoty

co ile oddajemy itemy do biologa ? co 1s a od matowych po 15 min

Po ile są zmianki 1/5 u npc ( CENA ) 10000 yang

w ile wbije max lv 2/3 dni . (bez no-life :D)

wszystko masz tanie >? kasa dobrze leci ?

ta

Opublikowano

ile yang dropi z psa ?

ile yang bd miec na 50 lv ?

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ?

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ?

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ?

Jest autoPatcher w kliencie ?

BS Dozwolony ?

są autopoty ?

jak często beda odbywać sie eventy ?

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ?

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ?

Bonusy wchodzą maxymalnie ?

jest 6/7 bon na serwerze ?

Macie zabezpieczenia Anty DDOS ? ( Żeby pierwszy lepszy DDos was nie zniszczył :> )

Zbalansowane postacie ?

Skąd zwój zmiany skilli ?

Rosy mają maxymalne wartości ?

Macie jakichś YouTuber'ów ?

Bedzie pierścień Anty Expa . ?

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ?

co ile oddajemy itemy do biologa ?

Po ile są zmianki 1/5 u npc ( CENA )

w ile wbije max lv

Boże każdy temat z serwerem i to samo dodajesz brak slow skoncz nabijac posty prosze cie :/

jeszcze pytanie "Ciężko wbić sr 50 w trucie" troszke pomysl sr sa losowe w broniach 30 i 75 :/ z takimi pytaniami to na naszej klasie spamuj znajomym -,-

PS:. Będzie dedyk czy zostajesz na no hamachi bo nie wiem czy sie starac cos osiagnac na serwie :/

Opublikowano

Boże każdy temat z serwerem i to samo dodajesz brak slow skoncz nabijac posty prosze cie :/

jeszcze pytanie "Ciężko wbić sr 50 w trucie" troszke pomysl sr sa losowe w broniach 30 i 75 :/ z takimi pytaniami to na naszej klasie spamuj znajomym -,-

PS:. Będzie dedyk czy zostajesz na no hamachi bo nie wiem czy sie starac cos osiagnac na serwie :/

bedzie dedyk .

Opublikowano

Będzie zwój cofania umiejętności (tzn na przykład z WP na BM) ? perełki skąd lecą? Ulepki na nowe broni jak się domyślam to ze smoka?

Serw fajny raczej zawitamy z kumplami :)

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

no trochę głupio przynam zrobiliśmy to no ale tak jak pisałem wcześniej zwiększymy max lv to pomyślimy jak to zrobić :D

nie .

Troche głupio zrobiliście, to teraz już to poprawcie. Bo będzie trzeba na nowo robić od podstaw broń dwuręczną. Bo przecież nie zrobisz że z tej broni na 105 się robi albo 2 reke albo 1 ręke. Sam pomyśl zanim coś napiszesz.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Będzie zwój cofania umiejętności (tzn na przykład z WP na BM) ? perełki skąd lecą? Ulepki na nowe broni jak się domyślam to ze smoka? Serw fajny raczej zawitamy z kumplami :)

tylko w isie , perly z mobow dropią , a ze smoka lecą łuski,szpony,perly i broszki ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...