Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenoS [No-Hamachi] [Easy]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram..

PS- Idealny dzień na startowanie serwera :D Piątek trzynastego.

10 gb ram ? Przecież to matematycznie nie realne masz w sklepie 1,2,3,4,8 gb i spróbuj mi obliczyc z tych wszystkich liczb żeby wyszło 10 gb jasne da się ale nigdy w płycie nie widziałem 5 slotów lub 10... .. Coś z tym ramem fejkiem śmierdzi...

Swoja drogą co miałeś z matematyki geniuszu ? 2+ 8 = 10 ( Wystarcza 2 sloty)

4+4+2 10 ; o ( 3 sloty)

Polecam zapisanie się do szkoły.

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

Serdecznie zapraszam, serwer z przyszłością

Jeśli nie nawidzisz Justina Biebera daj- -

Zbieram - bo na + nie zasłużyłem.

Tylko Widzew Łódź

Opublikowano

Zagrałem na serwerze dokładnie 130 min wbiłem ten 81 lv i stwierdziłem ,że serw bardzo cienki ,eq 0 wartości bony perfekt wchodzą po 3 min, smok respi się co 15 min i z 1 ch ja grając 2h miałem już sporo ulepek więc po 2-3 dniach full eq i co dalej? mało ludzi 1 ch 1 królestwo, naprawde nie polecam szkoda czasu no i is przeginacz... Wole poczekać do jutra na lepszy serw (chociaż dedyk).

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

teleportowalem sie an av2 i wylaczylo metka i teraz za kazdym razem jak laduje toi wywala calkiem gre o co chodzi?

nei wyłączyaj "lanczera" jak odpalisz gre .

Opublikowano

pobrałem clienta i zaczynam tego żałować. na stronie są dwa ch, w cliencie jedno, do tego DDoSy, od godziny próbuję się zalogować i nic. odpalam clienta, pisze, że ch off i cały czas błąd. na stronce widać, że co chwile wywala ch lub logowanie. poczekam do wieczora, może się uspokoi, jeśli nie - pożegnam serwer. może jakaś łatka jest, o której nie wiem? :P

Opublikowano

@UP

Co ty pierdol*sz xD

Max 4 razy byl mega lag na ddosie ale nie wywalilo z gry logowac sie bylo mozna ciagle od 20 do 20.30 byla przerwa xD

nie rozumiem o co ci chodzi gralem do 1 w nocy od startu i wszystko bylo okej <3 dali rade jak na piatek trzynastego i ani jedna przerwa tylko od 20 do 20.30 techniczna jak na no hamachi to rekord jakis na dedyku bedzie super nie jedni na dedyku nie potrafili ddosow ogarnac a oni na no hamachi ogarneli i tak powinno byc powodzenia w dalszym prowadzeniu serwa i oby tak dalej staracie sie jak mozecie

Pozdrawiam alvin11pl

Opublikowano

Hahshahahahahahahahaaha, gigantyczny szacuneczek za to co zrobiliscie.

Niektore serwery naprawde PROFESJONALNYCH EKIP np. EG czy ForGame wysypywaly sie zanim wstawaly a tu na luzie jakis No-Hamachi wystartowal, beka :D

Kiedy bd widac prawdziwe wartosci kd lub beda dawac tyle ile pisze? :/ Tylko na to czekam.

zhda.png

Opublikowano

serwer nie działą..... juz prawie nie mam ochoty tak grac na tym serwerze

Bo jest przenoszony na dedyka?

Racja, nie warto grac, lepiej nie przenosic na dedyka, niech laguje.

Tylko dlatego nie warto grac.

OK! :D

No niestety Scigany to jakis glupi niedorozwoj i znow demot bo taki gowniarz potrafi postawic serwa, a profesjonalne ekipy maja problemy z startem. :D

Chyba jedyne minusy serwa to sciagany i IS.

zhda.png

Opublikowano

@UP

Co ty pierdol*sz xD

Max 4 razy byl mega lag na ddosie ale nie wywalilo z gry logowac sie bylo mozna ciagle od 20 do 20.30 byla przerwa xD

nie rozumiem o co ci chodzi gralem do 1 w nocy od startu i wszystko bylo okej <3 dali rade jak na piatek trzynastego i ani jedna przerwa tylko od 20 do 20.30 techniczna jak na no hamachi to rekord jakis na dedyku bedzie super nie jedni na dedyku nie potrafili ddosow ogarnac a oni na no hamachi ogarneli i tak powinno byc powodzenia w dalszym prowadzeniu serwa i oby tak dalej staracie sie jak mozecie

Pozdrawiam alvin11pl

nie chodzi mi o start, ani o noc. chodzi mi o teraz, od 11. teraz zobaczyłem, że podali info w poście z prezentacją, na pierwszej stronie. powinni napisać nowy post i oznaczyć jako najlepszy, bo Ci co czytali prezentacje rzadko, lub wcale nie zaglądają na pierwszą stronę. albo dać info na stronie głównej serwera.

Opublikowano

Serio co robi ten przygłup SciGany? Przeciez ciagle tylko offtopuje wszedzie nawet w spamowisku, zachowuje sie jak dzieciak z pokolenia JP podstawowki..

Jesli on nie ma maszyny to nie rozumiem czemu go trzymacie..

No ale cos czuje, ze jednak trzymacie tego przglupa za to, ze ma maszyne. :D

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...