Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenoS [No-Hamachi] [Easy]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlasnie dlatego sie pytam czy sie oplaca grac bo serwer easy ktory ma 105 lvl ?? tyle to hardy maja i easy to znaczy latwo !! ... czyli mniej wiecej ze jest duzo zbroji i temow a nie 2 na krzyz i tyle...

Opublikowano

to oplaca sie sciagac i grac czy nie bo niewiem ;D ?

moim zdaniem opłaca się. teraz przerwa, bo przerzucają na dedyka.

Serwery easy maja 250 lvl max xD albo 240 ;p nie podoba mi sie 105

to nie jest serwer na jeden dzień, poziom będzie stopniowo zwiększany...

Opublikowano

"Acha ;) , co do skili " Widzę, że ortografia Full Wypas <3

a czego tu się przyczepić? ewentualnie lepiej by brzmiało "skillów" bo acha jest poprawnie zarówno przez ch jak i przez h. co do serwera, to pewnie dopiero jutro ruszy.

Opublikowano

Serwery easy maja 250 lvl max xD albo 240 ;p nie podoba mi sie 105

wlasnie dlatego sie pytam czy sie oplaca grac bo serwer easy ktory ma 105 lvl ?? tyle to hardy maja i easy to znaczy latwo !! ... czyli mniej wiecej ze jest duzo zbroji i temow a nie 2 na krzyz i tyle...

Panowie jesli wam się nie podoba to co ? Wyjazd.

Każdy server jest inny rozwija się wolno lub szybko.

Po co odrazu 240 na easy ? Może administracja powoli będzie dodawać lvl,

może chcą sie wykazać i znaleźć lub stworzyć swój ekwipunek na poziomy ?

Wszystko jest możliwe.

Zrobi mi ktos moda na ten server ? Nie chodzi o same serverinfo.py ;>

Dam limit like + podam fajnego buga

Moda? Czyli administratorzy automatycznie mają sprawdzać twoje logi ?

Jednak jeden człowiek miał racje .. niektórzy są inteligętni inaczej..

14 lat  

Opublikowano

wydupiaj grubasie z posta jak na temat nie umiesz, bo jednostrzałowiec jesteś co kozaczy w necie pod postem a w realu piz**na strzała

Za to, ze jakis koles tak napisal do mnie dostalem ochrzan i bana na 24h na sb, a on nic.

Napisalem typkowi pod prezka gildii, ze placze i rozkazuje wlaczac serwer bo administracja musi(!!) bo on sie nudzi.

Widac, ze faworyzacja kolegów..

Do tego administrator uznal, ze to ja bylem chamski, a on jest w porzadku i zebym zgloszeniami nie smiecil emaila..

A administracja od 12 godzin przenosi serw na dedyka i nie potrafi tego ogarnac. Brawo.

Do tego bez IS jestes gównem i nic nie osiagniesz bo jeden pierscien i koles sie zjedzie.

zhda.png

Opublikowano

Serwer na gotowych plikach z [CENZURA] nie stoi na dedyku żadnym ! NIE POLECAM

@DOWN DOBRZE GADA!

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

WLASNIE SKONCZYLEM MECZYC SIE Z WIRUSEM NIE POBIERAC CLIENTA !!!!!! TO JACYS AMATORZY PROBUJACY WYLUDZIC PASSY

Naprawde, pierw mialem bol dupy o to na forum ale po chwili skaplem sie takze, ze mam keyloggera w prezencie z klientem ale naprawde taka amatorsko zrobiony, ze pierwsze co zrobilem to wyjechalem sie z krzesla :D

zhda.png

Opublikowano

Serwer na gotowych plikach z [CENZURA] nie stoi na dedyku żadnym ! NIE POLECAM

@DOWN DOBRZE GADA!

WLASNIE SKONCZYLEM MECZYC SIE Z WIRUSEM NIE POBIERAC CLIENTA !!!!!! TO JACYS AMATORZY PROBUJACY WYLUDZIC PASSY

Próbujecie oczernić server ? bo z tego co widze to nabijacie sobie like i wyzywacie administratorów..

KAŻDY ALE TO KAŻDY KIEDYŚ BYŁ AMATOREM DAJMY IM SZANSE

AW@. NA KIJ IM wasze konta ? sprzedadzą to na allegro ? -.- jebnij się w czoło..

14 lat  

Opublikowano

Próbujecie oczernić server ? bo z tego co widze to nabijacie sobie like i wyzywacie administratorów..

KAŻDY ALE TO KAŻDY KIEDYŚ BYŁ AMATOREM DAJMY IM SZANSE

AW@. NA KIJ IM wasze konta ? sprzedadzą to na allegro ? -.- jebnij się w czoło..

CHYBA AMATOREM W OKRADANIU LUDZI, W TYM KLIENCIE DOSTALEM KEYLOGGERA I NIE MAM ZAMIARU NIKOGO OCZERNIACX BO SAM MIALEM GRAC ALE SIE OKRADAC NIE MAM ZAMAIRU DAC-.-

Pisze z duzych zeby ludzie widzieli, ze nie pobieraja samego clienta bo maja w bonusie keylogera i spowalniacz kompa. Sam bym pogral ale na czystym kliencie a nie wirusach -.-

zhda.png

Opublikowano

CHYBA AMATOREM W OKRADANIU LUDZI, W TYM KLIENCIE DOSTALEM KEYLOGGERA I NIE MAM ZAMIARU NIKOGO OCZERNIACX BO SAM MIALEM GRAC ALE SIE OKRADAC NIE MAM ZAMAIRU DAC-.-

Pisze z duzych zeby ludzie widzieli, ze nie pobieraja samego clienta bo maja w bonusie keylogera i spowalniacz kompa. Sam bym pogral ale na czystym kliencie a nie wirusach -.-

Jak masz avasta super program ''OCHRONY''

to ci wykryło tego keya

Ja mam płatnego i ani jednego wirusa nie wykryło, i proszę nie oczerniaj i nie hejtuj serwera, bo ciągle piszesz o tym samym WIRUS WIRUS

a ludzie wiedzą ze to gów**** prawda a ty dalej to samo siejesz ferment

Człowieku po prostu nie spodobał ci sie serwer to hejtujesz jak możesz

Tak na prawdę byś miał wirusa dobra, polazł byś tu napisał (1/2) i dał byś sobie spokoj z tym serwerem

a ty ciągle tu jesteś i spamujesz o tym samym

widzę że jesteś zerem co docenić pracy nie potrafisz

Oj nie dasz się okradać fajnie pewnie gów tam masz w grze metin2, i co maja tam cię okradać z 30lvela ? eq +7

i prosze cie przestań płakać na tym samym rozlanym mlekiem

bo się żalisz i ryczysz .. a to prawie wszystkich nie obchodzi

Ja tam czekam kiedy wystartują z serwerem

1 mnie denerwuję bo już zara minie cały weekend i serwer dalej OFF

ale jestem cierpliwy

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

dadzia19981 to taka ciota, na forum dostał bana za pisanie niewłaściwych postów, teraz wszedł tutaj się użalać nad sobą i obczerniać serwer.

Jeszcze raz mam powiedziec? WYDUPIAJ JUZ STĄD BO NIE CHCE MI SIĘ CZYTAĆ TWOICH WYPOCIN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...