Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] ArchangelMu Nowy Polski Serwer [LongTerm]

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakim cudem 3 typow nagle ma po 1 - 2 rr ? serwer ma duzo brakow , osobiscie nie polecam ..

Prawda jest taka, że goście expili na 2 subie a tam admin (inteligent) nie zmienił expa z testów i był MAX, stąd cwaniacy nabili sobie po 2 resy i mysleli ze nikt sie nie zoorientuje. Co najlepsze admin stał po ich stronie bo odkąd ludzie raportowali o tym, on nic nie robił... tak samo, sklepy dla wszystkich klas nie sa odpowiednio zbalansowane, szczegolnie summonerka ma najgorzej... Agility elf ma zwiększone dmg... SERWER PORAŻKA ! Omijać szerokim łukiem !

Opublikowano

jednym slowem gowno, drop bokow 80%, z chaos cardow super itemy (dancery,exc itemy dypu dp), na 2subie exp 9999, spoty slupki niektore obok siebie, a niektore po 20mobow, autobuff to jakas komedia, party exp jest zbugowany (czasem daje, a czasem nieee). Takie wrazenia po 30min gry

Opublikowano

w kliencie jest instalator C++, mialam to samo, po zainstalowaniu wszystko śmiga , mam Vin 7 :)

jak pisałem dll fix zainstalowany

nadal zero reakcji

pobrany patch na inna wersje s6e3 to samo brak reakcji na maina archangelMu

Opublikowano

Fajny jak skur.... , na serverze panuje kolesiostwo,admin rozdaje itemki swoim kolegom np. nie ma multi shot'a w dropie jednak jeden gracz go posiada). Na Archangel nowy gracz ma raczej nikle szanse, poniewaz idioci z wieksza iloscia rr, wbijaja Ci na spota i widzisz tylko jak "znikasz". Druga sprawa Ci co wiedzieli ze usuna pandy maja ich 5postaci i cale depa, jednak administracja nic sobie z tego nie robi :) Kolejna rzecz, te zalosne eventy, jaki normalny admin daje jako nagrode 15dniowego vipa?!!

Elo elo, nie polecam :)

Opublikowano

Co do eventów że dałem 15 dniowego vipa w wyganej, boli cię dupa bo to nie ty go wygrałeś... Gdybyś go miał takiego komentarza by tu nie było. Nikt nie wiedział że usuniemy Pandy bo nie było to planowane i zostaną one przywrocone do shopa.

Multi-Shot skąd ci sie to wzieło jak jest on w shopie w Norii... Błagam

Zauważyłem że nie którzy powinni używać tego:

http://www.youtube.com/watch?v=0NEFXuI3EEk

Bo wchodzą i narzekają żeby wszystko podnieść do góry :)

Regulamin się zmienił.

Cały czas pracujemy nad ulepszaniem serwera. A jeżeli wy myślicie że znajdziecie serwer bez buga na którym będzie super ekstra bajerancko, to na globala. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Fajny jak skur.... , na serverze panuje kolesiostwo,admin rozdaje itemki swoim kolegom np. nie ma multi shot'a w dropie jednak jeden gracz go posiada). Na Archangel nowy gracz ma raczej nikle szanse, poniewaz idioci z wieksza iloscia rr, wbijaja Ci na spota i widzisz tylko jak "znikasz". Druga sprawa Ci co wiedzieli ze usuna pandy maja ich 5postaci i cale depa, jednak administracja nic sobie z tego nie robi :) Kolejna rzecz, te zalosne eventy, jaki normalny admin daje jako nagrode 15dniowego vipa?!!

Elo elo, nie polecam :)

Nie mam pandy, nie znam adminow, multi shot w norii w sklepie jest,party nigdy nikomu nie odmowilem, jest to server pvp wiec rozwaznie wybieraj guild i licz sie z konsekwencjami. W eventach kazdy ma rowne szanse ja zadnego nie wygralem, gram od poczatku i nie narzekam. Pozdrawiam Firen.

Opublikowano

Aktualnie naprawiamy bugi czekam na pliki od IGCN naprawione!! teraz razem z właścicielem Hosta na którym jest serwer naprawiamy Buffy dla elfa Master exp i helpera :) Więc będzie wszystko ładnie pięknie. Przewiduje też res acc i exp 50x. WebShop Max itemek +13 +3 opcje. Prawie wszystko jest dopracowane :)

-Buff Elfa juz naprawiony

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na start Ex702 dziś o godzinie 19:00

Pentagramy Done! Działają bez zarzutu, aby zabić bossa z acheror musisz mieć założony pentagram!

Exp 120x

Drop 20x

Jeżeli chodzi o Donate to chcemy zrobić tak aby nieliczni wpłacałi dotacje z względu na to żeby każdy miał równe szanse a jak ktoś juz tak naprawde potrzebuje itemu i chce pomóc serwerowi to zapraszam. A każdy item jest dostępny w dropie więc nie widzę tu żadnego problemu.

Opublikowano

Wyskakuję mi takie coś jak odpalam grę "cannot find" MSVCP110.dll". Please , re-install this application". Co mam zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...