Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie kupuj GiftCode na allegro

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kilka lat temu kupiłem gift coda na allegro (nie konto) za 40 zł i nie był kradziony, ani publiczny. Do dzisisiaj mam sprawne konto, nikt na nie nie wchodzi i nie zmienia skinów. Przed zakupem gift coda na allegro trzeba sprawdzić konto allegrowicza, który je sprzedaje. Jeśli ma 100% pozytywów to raczej sprzedaje działające gift cody. Zapomniałem dodać, że można kupować tylko gift cody, bo wszystkie konta są kradzione.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co prawda to prawda, sam znam wiele przypakdów, gdzie osoba która kupił GiftCode na Allegro po około 3 miesiącach nie miała dostępu do swojego konta. Jednak nie zawsze tak jest ( Ale dosyć często ;) ) sam jestem jedną z tych osób które zakupiły " Premkę " na Allegro i wszystko ładnie śmiga.

Wszystko zależy od tego czy kupujemy od uczciwego sprzedawcy.

music-is-life-1080p-hd-wallpaper1-800x20

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Koledzy kupowali na allegro i nie ma publicznych kont, niektórzy sprzedają uczciwie więc nie sraj żarem.
Jak kupują gifta za 12zł to ich wina albo sprzedawca nie ma pozytywnych opini itp.

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Warto wiedziec takich oszustow jest sporo wiec nie warto tracic kasy

Dlatego warto patrzeć na opinie użytkowników lub kupować u sprawdzonego sprzedawcy, np. jak kolega kupił lub popytać się kogoś :)

1RkW7od.png

Opublikowano

kupiłem konto na allegro, nie mam żadnych problemów, trzeba wiedzieć z czyjej aukcji, patrząc po opiniach, wydałem zaledwie 40 zł.

Opublikowano

Owszem dobrze wiedzieć to.
Ponieważ lepiej dać te 86 zł dla mojang

Niż jakiś GifCode na allegro kupić gdzie wiele oszustów jest.

Lub  jeśli już na tym Allegro kupujemy to trzeba prosić o E-Maila haslo do niego I haslo do pomocniczego E-Mail o wtedy konta nam nikt nie ukrdnie

4.png

Opublikowano

Według mnie to zależy od szczęścia. Ja sam kupiłem GiftCode za 10zł dokładnie rok temu. Sam pomyślałem, że to fake, ale coś mnie zmusiło do kupienia. Kupiłem ­i do dzisiaj jestem zadowolony.

­

Opublikowano

Co najlepiej zrobić żeby mieć tylko dla siebie konto premium? Kupić na stronie minecraft'a i masz pewność że nikt cie nie oszuka na 100% ;)

post-1381388-0-56336500-1437655101.png

post-1381388-0-56336500-1437655101.png

===Odchodze na zawsze z tego forum :P===

• 1 rok później...
Opublikowano

Zdecydowanie ciekawy temat. Na te sprawy mozna sie zapatrywac dwojako: raz sie uda a raz nie , kwestia tylko czy zainteresowany pozwoli sobie na to by zaryzykowac. Zdecydowanie bezpieczniej jest zakupic oryginal. Moglbys dodac jeszcze o problemach zwiazanych ze zmiana informacji po otrzymaniu takiego konta jak dane mail itd. Moj znajomy kupil z allegro i niby wszystko ok ale pozniej byl problem ze zmiana maila i logowaniem do gry. Musial dobrze kombinowac jak to wszystko obejsc, cale szczescie osoba sprzedajaca premki byla uczciwa i pomogla przebrnac przez pewnie problemy. Ja osobiscie radzilabym uwazac i zastanowic sie 2x zanim sie czlowiek zdecyduje na kupno z allegro.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zgodzę się z tym,oczywiście 80% aukcji jest takich jak piszesz.Ja kupiłem mojego minecrafta premium za 10 zł ! Jakieś 3 lata temu,mogłem zmienić hasło e meil skina,pytania zabezpieczające,tylko nicku nie dało się zmieniać,ale dodali opcje zmiany nicku i teraz mam całkowity dostęp do zmiany wszystkich danych i konto jest tylko moje nigdy nie miałem żadnych problemów z tym.Dlatego trze umieć czytać bardzo dokładnie opisy aukcji ;) nadal wystepują legitne aukcje ostatnio sprawdzałem za 30zł da sie kupić.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiscie uważam, iż na takie kody nabieraja sie jedynie dzieci. dlaczego nikt nie zadaje sobie pytania jak to jest mozliwe za za 10zl mozna kupic gre o wartosci ok 100zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...