Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie kupuj GiftCode na allegro

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem na tymi 6 dni czekałem z 100zł

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uogólniając wszystko "NIE KUPUJ MC NA ALLEGRO" to po prostu coś mnie bierze.

Tam WSZYSTKO masz w opisie, cóż jezeli ktoś sprzedaje tylko launcher do mc i ktoś to kupi to wtedy wina jest tylko i wyłącznie kupującego, elo.

Opublikowano

Widzę tu trochę komentarzy typu "Ja kupiłem i wciąż mam".

Nie napisałem, że każda, ale większość. A z 2 strony, może dopiero stracicie :) (czego wam nie życzę). Są ludzie uczciwi i oszuści, dlatego odradzam na allegro kupować, jednak mogliście mieć szczęście trafić na uczciwego sprzedawcę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Kupująć na allegro.pl giftcode lub konta premium wspomagacie zaprzeproszeniem iditów którzy was robią w balona.

Przekonałem się sam przelewem za 2zł niby i dali mi konto 'PanDiament'

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

Ja kupiłem gift code'a na allegro jakieś pół roku temu za 99 zł, e-mail przyszedł po 5 minutach i wszystko jest ok aż do teraz. Nie mogłem wtedy kupić premki na mc.net, ponieważ coś było nie tak i kiedy chciałem zrobić przelew, strona nie przekierowywała mnie na tą z bankiem, a próbowałem na 3 komputerach D: . Tak jak Kicha napisał, możliwe, że i ja trafiłem na uczciwego sprzedawcę, ale z tego co widzę to nie opłaca się kupywać premki na allegro.

Opublikowano

Według mnie zależy na kogo się trafi, w internecie jest cała masa oszustów, jednak uczciwi też się zawsze znajdą.

Ryzyko zawsze jest, dlatego ja osobiście nie przepadam za kupowanie takich typu rzeczy na Allegro. 

Opublikowano

Sam padłem ofiarą takiego czegoś.Ale zrobiłem to specjalnie.Kupilem konto za 70zl ( 2 lata temu i dzialalo, premium do dzis) lecz w styczniu tego roku kupiłem konto na allegro za 7zł.Wiedzialem ze to fake.Lecz zrobilem to specjalnie.Konto nie bylo kradzione ani nic takiego.Po prostu zasada jedno konto na 15 uzytkownikow.Skin co wlaczylem MC byl inny.Napisalem do allegro ze to oszusta.Pieniadze zwrocily sie, sprzedawca zostal posadzony (nie wiem co bylo dalej bo allegro nie odpowiadalo).

Opublikowano

Wszystko to kwestia szcześcia. Moi koledzy kupywali giftcody za czasów bety po 50 zł. I nadal działają a miałem kolege co też kupił za 48 zł i nacieszył się dosłownie półtora dnia (bo na kolejny dzień wieczorem konta nie ma). Wszystko zależy od szcześcia i te pozytywne komentarze nie zawsze mówią, że sprzedawca jest na 100% zaufany.

yiWCsl1.png
Opublikowano

prawda jest taka , że i tak znajdzie się ktoś kto będzie chcial kupić grę taniej i się uprze i takiemu się nie wytłumaczy..

ale porada pierwsza klasa :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wywiad ma wiele literówek lub autor nie zna zasad ortografii.

jak się Dowiedziałeś, że straciłes premium?

Słowo "dowiedziałeś" jest w środku zdania, piszę się je z małej litery.

- Było to pewien wieczór, [...]

To zdanie nie ma sensu, jeżeli już powinno być "Był to pewien wieczór, [...]".

- Pewnie jak każdy, się zdenerwowałem.

Przeczytaj sobie te zdanie i posłuchaj jak one brzmi...

Więc Padłeś

Tak samo jak wyżej, słowo "padłeś" jest w środku zdania, nie na początku.

Z naszej którkiej

Literówka.

Jest ich jeszcze kilka, przeczytaj ten tekst jeszcze raz i popraw literówki.

Nigdy nie kupowałem na allegro keyów do gier, jedynie co raz z kolegą robiliśmy sobie bekę, kto pierwszy kupi konto mc za 1 zł. Oczywiście był to fake i zgłosiłem sprzedającego - jego konto zostało zablokowany, ale złotówka nie wróciła. :P

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...