Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie kupuj GiftCode na allegro

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moim zdaniem mozna kupowac... ale nie takie za 50pln, co jest pewne ze to fake, tylko takie za 90-100pln, ja taki kupilem i mam juz ponad rok :D

To że kupiłeś za 90 zł z allegro, to nie znaczy, że jesteś bezpieczny.

Opublikowano

Swojego gifta kupiłem właśnie na allegro, i ponad 2 lata wszystko jest w porządku. :)

Opublikowano

Szczera prawda, rzadko kiedy trafi się dobre konto premium w niskiej cenie.

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

Najczęściej na allegro można kupić gift-code za sms ( około 3 zł). Jednak jak się póżniej okazuje na owym koncie grają liczni użytkownicy. Osoba, która kupiła premium za 90 zł sprzedaje je 100 osobom po 2 zł i zarabia na tym 110 zł. Lepiej bezpiecznie wydać 90 zł na minecraft,net

Opublikowano

Najczęściej na allegro można kupić gift-code za sms ( około 3 zł). Jednak jak się póżniej okazuje na owym koncie grają liczni użytkownicy. Osoba, która kupiła premium za 90 zł sprzedaje je 100 osobom po 2 zł i zarabia na tym 110 zł. Lepiej bezpiecznie wydać 90 zł na minecraft,net

To oni sprzedają konta, z reguły jest zakaz zmiany hasła i skina.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

No cóż jeśli nie jest się nowym graczem minecraft to łatwo można w takie coś wpaść. Co zrobić <_<

Witam. Zapraszam na nowo założony server Minecraft Frakcje + Survival No-premium! n10.csrv.pl:13137 Zapraszam serdecznie i doceń nasz wysiłek!

Opublikowano

Ja kupiłem minecraft i wciąż kupuję dziesiątki kodów do gier właśnie przez allegro i nigdy nie zostałem oszukany. Chodzi o to, że trzeba wiedzieć, jak odróżnić oszusta od uczciwego sprzedawcy. (Opinie kupujących, dokumentacja sklepu, czytanie regulaminu [jeśli taki jest], ale też cena i ilość klientów)

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

Opublikowano

Tak. Pełno oszustów z Minecraft'em się na Allegro uzbierało teraz. Uważajcie nawet na wysokie ceny, bo to i tak może być tylko hasło do 1 konta, co ma milion innych osób. Dobrze, że kupiłem Minecraft'a jak jeszcze tego nie było - za 40 zł.

Opublikowano

Wywiad pewnie ściema :) A tak serio to faktycznie nie warto, tym bardziej że np. u mnie w sygnaturze macie link do ograniczonej ilości za friko. Chyba jakiś sms trzeba wysłać, ale i tak lepsze to niż bulić... Sprawdzcie - mi działa.

Mam dużo rzadkich hacków/trainerów/itp.

Głównie udostępniam na PW.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć.

@up.Wysyłasz sms.przychodzi ci kod zwrotny który wpisujesz i aktywujesz usługę dzieki której za każdego sms płacisz 5 zl z groszami chyba,a kod nie działa więc radze nie próbować :)

Opublikowano

@up

O tak. To kolejna plaga w internecie.. Lepiej już nie wysyłać żadnych sms. A jak musicie to tylko na zaufane strony. No szkoda.. Bo wiele osób chciało by kupić oryginalnego minecraft'a, a nie ma jak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...