Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ventris.pl - tego jeszcze nie było...

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zbyt polecam gdyż, są to stare pliki Ventrisa czyli Cyca i nic tutaj ale nic, nie edytowaliście wrzuciliście te pliki na gotowcu i startujecie z dedykiem hmm nie wiem czy długo serwer po stoi, ale życzę powodzenia na starcie.

Nie mam zamiaru sie x razy powtarzać, pliki należą do nas i mamy 100% do nich prawa. Edytowane były przez naszego technika i nie ma żadnych ale to żadnych błędów które były na starej edycji serwera. Wszystko naprawione, usuniete, odbugowane itp. Przekonasz sie na starcie.

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze to są pliki venoxa, ventris to po prostu kopia która powstała później (teraz 2 start tej "kopii"). Tak czy inaczej zagram na serwerze. Mam tylko jedno pytanie: Gdzie są zbroje do expa czyli m.in lodowa czy morczna zbr. (jakoś tak) i możecie też wymienić 3 set w eq nawet na najprostszy bo obecny wygląda ohydnie ;P

Opublikowano

Po pierwsze to są pliki venoxa, ventris to po prostu kopia która powstała później(teraz 2 start tej "kopii"). Tak czy inaczej zagram na serwerze. Mam tylko jedno pytanie: Gdzie są zbroje do expa czyli m.in lodowa czy mroczna zbr. (jakoś tak) i możecie też wymienić 3 set w eq nawet na najprostszy bo wygląda ohydnie ;P

Nie dodawałem zbroi do expa do prezentacji. Co do setu eq, zobaczymy... może w przyszłości.

Opublikowano

Serwera nie polecam, być może fajnie się zapowiada, ale bugów będzie w ujj...

Grałem na tym serwerze, jak widać nazwa ta sama, reszta w grze ta sama, więc bugów nie naprawili...

Administracja żałosna, jakaś dziewczyna gada z GM na ts3 to zaraz dostaje fryzurki z IS-u ;P

Grałem i pamiętam. Kiedy to było? Z pół roku temu?

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Serwera nie polecam, być może fajnie się zapowiada, ale bugów będzie w ujj...

Grałem na tym serwerze, jak widać nazwa ta sama, reszta w grze ta sama, więc bugów nie naprawili...

Administracja żałosna, jakaś dziewczyna gada z GM na ts3 to zaraz dostaje fryzurki z IS-u ;P

Grałem i pamiętam. Kiedy to było? Z pół roku temu?

No patrz, Administracja jest inna, bugi wszystkie naprawione jak nie wierzysz wbij na bete.

Czytaj pierw temat i wypowiedzi innych i pozniej się wypowiadaj. Nie ma żadnego Cyca u nas czy innych idiotów ze starego teamu.

Opublikowano

Byłem administratorem na poprzedniej odsłonie bug na bugu beznadziejna struktura plików pliki kradzione od użytkownika MARQ z mpc co więcej ? a ja dawałem pełno itemów tam na serwie ;P znajomym i nie znajomym dupom z skypa xD ! dać wam film ;P ? tylko nie bardzo mogę :) ja jestem tym idiotą z team ;PP i na pewno zawitam pisać gg dam co kto bd chciał znów navi ;PP

POZDRAWIAM CYCU !

a tu ss z aukcji na allegro xD

95169228498503428619.jpg

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Byłem administratorem na poprzedniej odsłonie bug na bugu beznadziejna struktura plików pliki kradzione od użytkownika MARQ z mpc co więcej ? a ja dawałem pełno itemów tam na serwie ;P znajomym i nie znajomym dupom z skypa xD ! dać wam film ;P ? tylko nie bardzo mogę :) ja jestem tym idiotą z team ;PP i na pewno zawitam pisać gg dam co kto bd chciał znów navi ;PP

POZDRAWIAM CYCU !

wypierdalaj ;)

Nie ma nikogo w teamie -tak zjebanego jak ty wiec zadnego rozdawania ekwipunku nie bedzie.

Opublikowano

POZDRAWIAM CYCU !

Ehh, no masz sie czym chwalić "Administratorze" idz lepiej gimbusie jeba*y zajmuj sie swoim "serverem".

wypierdalaj ;)

Nie ma nikogo w teamie -tak zjebanego jak ty wiec zadnego rozdawania ekwipunku nie bedzie.

wlasnie to mialem napisac wiec cycu wypierd*laj.

@AV Skad bronie 75?

Opublikowano

Jacy źli powiem wam tyle że eq teraz też będę dawał bo znam wszystkie dziury w plikach tego serwera więc nie radze nawet na nich startować :)

Opublikowano

Jacy źli powiem wam tyle że eq teraz też będę dawał bo znam wszystkie dziury w plikach tego serwera więc nie radze nawet na nich startować :)

Idz sie lecz tyle w temacie.

---------------

Co do servera, kiedy start?,bo nie doczytałem, odbugowane plliki?, bedzie beta?.

Opublikowano

Ehh, no masz sie czym chwalić "Administratorze" idz lepiej gimbusie jeba*y zajmuj sie swoim "serverem".

wlasnie to mialem napisac wiec cycu wypierd*laj.

@AV Skad bronie 75?

Odezwałsie grubas walony co ma głos niczym 120 kilowy wałen....

@aw Tak średnio polecam harnasiek wielki hacker może bęzie pobugowane ,ale mógł dodać od siebie nawet nazwe cóz... :D

Czy na 148 lvlu będe wbijał powyżej godziny lvl?

Opublikowano

Ty byś sie kurwa do własnego pokoju z otwartymi drzwiami nie włamał a co dopiero na serwer... a co tu mówić o wykorzystywaniu dziur, nawet własnych których i tak nie ma xD Beka troche z ciebie typie wez wyjdz mi stad plz.

@aw Tak średnio polecam harnasiek wielki hacker może bęzie pobugowane ,ale mógł dodać od siebie nawet nazwe cóz... :D

Nie.

Zeby wyeliminowac bugi które juz sa w wiekszosci usuniete odpalilismy wam bete dlatego wbijac i spisywac bledy jakie macie na forum u nas

Opublikowano

Ty byś sie kurwa do własnego pokoju z otwartymi drzwiami nie włamał a co dopiero na serwer... a co tu mówić o wykorzystywaniu dziur, nawet własnych których i tak nie ma xD Beka troche z ciebie typie wez wyjdz mi stad plz.

Nie.

Zeby wyeliminowac bugi które juz sa w wiekszosci usuniete odpalilismy wam bete dlatego wbijac i spisywac bledy jakie macie na forum u nas

no to zobaczymy

aw Powodzenia :)

Opublikowano

Odezwał, sie gimbus który mieszka w niemieckiej kamienicy i ma patologie na chacie xD.

@AV Szybko sie expi?.

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie tych kłótni, ten temat do tego nie służy. Przypomnę tylko, że dopisek "antywarn" wcale nie znaczy, że tego warna nie otrzymacie.

Opublikowano

NIE POLECAM CLIENT WAZY 1GB A ZAMIAST PLIKOW SERWEROWYCH JEST JAKIES ZDJECIE KTORE MA 200KB I W DODADATKU JEST USZKODZONE

Albo nie masz mózgu albo próbujesz nam zepsuć opinie nie słusznie zreszta. Nikt poza toba nie ma takiego problemu, pobierz klienta od nowa na inna partycje mózgu, albo wypakuj go innym programem. ehh...

Opublikowano

NIE POLECAM CLIENT WAZY 1GB A ZAMIAST PLIKOW SERWEROWYCH JEST JAKIES ZDJECIE KTORE MA 200KB I W DODADATKU JEST USZKODZONE

To Ty tak masz, ja mam normalnie.. próbowałeś rozpakować programem 7 zip?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

To Ty tak masz, ja mam normalnie.. próbowałeś rozpakować programem 7 zip?

Nie, nie tylko on ma owy problem, ja również.

Próbowałem go rozpakować dwoma programami - non stop jest jakaś fotka, co waży x kb.

Macie jakieś pomysły? * Clienta ściągałem trzy razy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie, nie tylko on ma owy problem, ja również.

Próbowałem go rozpakować dwoma programami - non stop jest jakaś fotka, co waży x kb.

Macie jakieś pomysły? * Clienta ściągałem trzy razy.

A masz wystarczajaco miejsca na dysku? Wyłącz zapore, antywirusy i inne bajery. Albo przeskanuj komputer i zobacz, czy nie masz wirusa Sality na kompie ;-)

Upany jest nowy klient, poczekajcie do 21 powinien juz być.

Opublikowano

Na becie ŻADNYCH bugów na razie nie wykryto, z expem jest okej, z dropem też, metków na 1ch jest około ~100 więc ;)?

Pozdrawiamy tych wielce hakjerów, nic nam nie zrobicie misiaczki ;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Na becie ŻADNYCH bugów na razie nie wykryto, z expem jest okej, z dropem też, metków na 1ch jest około ~100 więc ;)?

Pozdrawiamy tych wielce hakjerów, nic nam nie zrobicie misiaczki ;)

W waszym wypadku zabezpieczeniami bym się nie chwalił, bo ''hakjerów'' jest pełno, żebyś się potem nie zdziwił.. a uwierz mi było dużo serwerów, które miały zabezpieczenia za miliony $ a padały przez głupie dziury w stronach czy tam inne niedociągnięcia. To tak na przyszłość. ;)

Na nowych mapach ile jest metków? Bo na starym Ventrisie było od zaje* i można było spokojnie dropić + co ile resp?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

W waszym wypadku zabezpieczeniami bym się nie chwalił, bo ''hakjerów'' jest pełno, żebyś się potem nie zdziwił.. a uwierz mi było dużo serwerów, które miały zabezpieczenia za miliony $ a padały przez głupie dziury w stronach czy tam inne niedociągnięcia. To tak na przyszłość. ;)

Na nowych mapach ile jest metków? Bo na starym Ventrisie było od zaje* i można było spokojnie dropić + co ile resp?

Jest pokazane w ssie w prezentacji, tak na oko (jak dla mnie) gdzieś na jedno ch jest ~100-70 więc można spokojnie dropić.

@Na naszym forum w dziale ogłoszenia jest odpowiedź jak pozbyć się błędu z wypakowaniem.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...