Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ventris.pl - tego jeszcze nie było...

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NNO wchodzi dla twojej wiadomosci losowo, identycznie jak na PLu wchodzi człowieku nie było zmieniane.

Dobra już dobra, nie unoś się Harnaśku bo Ci żyłka pęknie.

Po prosto wiem jak było na starym ventrisie, bonowanie perf tarczy 6 dni.. .

Czy to jest kontynuacja Venoxmt2? bo prawie ten sam set broni i zbroi i te świecenia :P

Zgadnij, po 2 to jest kopia i raczej nic nie jest zmienione.

Lecz i tak zagram, bo nie ma gdzie grać..

Bugów raczej nie ma.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Cos macie z clientem serwera pobralem 1GB utwieram a tam plik zdjecia i wazy 200KB i jest w dodatku uszkodzony co to ma byc ?

Opublikowano

Skąd Rosy ?

Skąd Truta ?

Skąd Stalka ?

Jaki typ serwera?

Pelerynki nieskończone?

W ile wbije max lvl?

Usuń 6/7 Bon !

Są Pety ?

Są wierzchowce?

+ ile max KD?

Rosy będą mieć max wartości?

Buty wiatru 60 speeda daj bo nasza postać będzie bardzo wolna .. Tak zwany świński trucht .. :P

PD ma czas max 1h?

O której godzinie startujecie?

Są filtry Anty DDoS ? żeby pierwszy lepszy DDoS was nie zniszczył.

BS dozwolony?

Zmianki 1/5 bon drogie są?

Będzie Konkurs na GamePlay'a?

Co Ile oddajemy itemsy do biologa ? :D

Są AutoPoty?

Jest Autopatcher?

Sam jesteś w teamie?

Często bedziesz ONLINE i banował WaitHacki ?

Macie reklamy u YouTuber'ów?

Bony wchodzą max?

Macie zabezpieczenia przed komendą -dice na wywalanie channeli ?

Ty to Harnaś ? :O ?

Na Officiala bd nowy klient?

Opublikowano

Polecam serwer. Zagram na 100% imagus w administracji, na becie gram wgl jest dobrze tylko na 129 gdy sprawdzałem exp to z 1 grupki około 0.60% leci..

Opublikowano

Ten serw ma pelno virusow NIE POLECAM patchera scagnolem a tu VIRUS scagnolem clienta wazy 1GB otwieram a tu jakies zdjecie 200KB NIE POLECAM SERWA !! TO MOZE BYC FACE

Opublikowano

Ten serw ma pelno virusow NIE POLECAM patchera scagnolem a tu VIRUS scagnolem clienta wazy 1GB otwieram a tu jakies zdjecie 200KB NIE POLECAM SERWA !! TO MOZE BYC FACE

No patrz, co za pech. Czysty, wybacz, ze Cie zawiodłem :/ Widocznie masz coś z internetem lub otwierasz nie to co trzeba :) Tylko ty masz ten problem.

dHn9Oao.png

Skąd Rosy ? Skoro ich w prezentacji nie ma, to pewnie ich nie ma.

Skąd Truta ? metki rip

Skąd Stalka ? metki

Jaki typ serwera? medium/pvp

Pelerynki nieskończone? ta

W ile wbije max lvl? zalezy jak grasz

Usuń 6/7 Bon ! nie, uwierz.. przyda wam sie ;)

Są Pety ? ta

Są wierzchowce? ta

+ ile max KD?

Rosy będą mieć max wartości?

Buty wiatru 60 speeda daj bo nasza postać będzie bardzo wolna .. Tak zwany świński trucht .. :P nie martw sie, nadrobicie w wierzchowcach

PD ma czas max 1h? jest jeszcze na 7dni itd

O której godzinie startujecie? wieczorem jakos

Są filtry Anty DDoS ? żeby pierwszy lepszy DDoS was nie zniszczył. jasne ;)

BS dozwolony? pewnie

Zmianki 1/5 bon drogie są? nie

Będzie Konkurs na GamePlay'a? pomyslimy

Co Ile oddajemy itemsy do biologa ? :D 1s

Są AutoPoty? ta

Jest Autopatcher? ta

Sam jesteś w teamie? nie

Często bedziesz ONLINE i banował WaitHacki ? Jak ktos zrobi waithacka, to tak bo standardowe sa zablokowane

Macie reklamy u YouTuber'ów? Jeszcze nie, ale bedzie. Poza tym mamy inne formy reklamy tez.

Bony wchodzą max? ta

Macie zabezpieczenia przed komendą -dice na wywalanie channeli ? jasne

Ty to Harnaś ? :O ? heh

Na Officiala bd nowy klient? Nie.

Exp jeszcze sprawdzimy i ewentualnie poprawimy, po to jest beta wiec bugi wypisujcie jak jakies znajdziecie ;)

Opublikowano

Fake? Wątpie .. :) Łap Skan Patchera ... Czyściutki jak łza.

40 antywirusów nic nie wykryło . Dziwne nie ?

https://www.virustotal.com/pl/file/30c89ce0cb187a27392b792084639c1822b5e6c9efb3c862050008a119ef1b40/analysis/1385561493/

Skan z mojego antywira: ffffffff.jpg

Zapowiada się super  ... :P Warszawa Wbija na serwer 

Ps. Ty VentrisMT2 to Harnaś ?
Opublikowano

Na tym ts co jest na stronie podany to gdzie sa kanaly serverowe bo cos nie moge znalezc :D

@Top

KD do + ilu i ile maja %?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Na tym ts co jest na stronie podany to gdzie sa kanaly serverowe bo cos nie moge znalezc :D

@Top

KD do + ilu i ile maja %?

Ten TS nie jest nasz, wstawiony był tylko by sprawdzić i ustawic poprawnie tabelke z tym. TS niedługo bedzie.

Nie chce Wam tez opisywac wszystkiego co jest na serwerze, bo jak sama nazwa wskazuje jest to ZAPOWIEDZ.

Opublikowano

Fake? Wątpie .. :) Łap Skan Patchera ... Czyściutki jak łza.

40 antywirusów nic nie wykryło . Dziwne nie ?

https://www.virustotal.com/pl/file/30c89ce0cb187a27392b792084639c1822b5e6c9efb3c862050008a119ef1b40/analysis/1385561493/

Skan z mojego antywira: ffffffff.jpg

Zapowiada się super  ... :P Warszawa Wbija na serwer 

Ps. Ty VentrisMT2 to Harnaś ?

Tak VentrisMT2 to Harnasiek. :)

Opublikowano

Tak VentrisMT2 to Harnasiek. :)

Jaaaa, odkrycie roku! Ja to wiedziałem jeszcze przed zapowiedzią.

Co z tego, że Harnasiek? Mam nadzieję, że nie będzie tu żadnej ''faworyzacji''

PS: Jest ktoś w tym teami'e pełnoletni? z tego co wiem, to Harnaś nie ma 18 lat, Imagus ma 14-15 a reszta nwm.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Macie się czym podniecać, serio. Kto mnie zna to wie, że do sprawy podchodze z pełnym zaangażowaniem i nie jestem osobą która rozdaje eq pierwszej lepszej dziewczynie aka cycu.

Pozdrawiam i zapraszam na bete.

Dziś zostanie dodany również reup klienta by już problemów nie było z pobieraniem, zostanie uzupełniony do końca IS.

Szukamy również youtuberów na serwer, 1k + widzów. Oferujemy SM w grze, reklame kanału i ewentualnie po starcie serwera PLN, ale to do ustalenia, wiecej informacji na PW.

Opublikowano

Polecam serwer :)

Tak przeczytałem wszystkie Wasze posty i mam beke z niektórych.

Serwer wygląda super. Do Teamu nie mam nic bo niektórych nie znam.

Fajnie że w końcu jakiś fajny dopracowany easy wychodzi.

Jak zawsze można zaufać Teamowi bo faworyzacja jest tylko na serwerach które są prowadzone przez dzieci.

Serwer mogę zdecydowanie polecić ze względu na Team i dopracowanie.

Wiem że włożyli w niego troszkę pracy i będzie dobry.

Polecam i zapraszam :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

PS: Jest ktoś w tym teami'e pełnoletni? z tego co wiem, to Harnaś nie ma 18 lat, Imagus ma 14-15 a reszta nwm.

Nie będzie żadnej faworyzacji..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Nie polecam.

Specjalnie wszedłem w prezkę tego gównianego serwera zeby napisać, że lepiej nie nastawiajcie się na miesiące gry tutaj. Własnie dostałem maila od [email protected] co oznacza, że ich poprzedni serwer upadł bardzo szybko bo mój nowy mail nie ma nawet 3 miesięcy. W dodatku skąd mieli mój mail? Czyżby mieli nasze maile, rozkodowane hasła i loginy? Nie zdziwiłbym się jakbyście po upadku tego serwa stracili konta do LoLa czy innych gier gdzie mają podobne loginy i hasła.

Już kilka dni temu miałem problemy z kontem na facebooku, ponieważ wyskakiwał komunikat, że logowałem się niby ostatnio z miasta o nazwie Rzeszów. Nie żebym kogoś podejrzewał.. musiałem oczywiscie zmieniać hasło.

Hmm treść maila to

Zapraszamy cie na www.Ventris.pl Serwer Kiedowany w Strone Medium/PVP

Pewnie dla Was to dziwne, gdzie tam mieszanie serwera Medium a PVP w jedno, a jednak!

Postanowiliśmy stworzyć projekt, który przypadnie do gustu każdemu wyjadaczowi prywatnych serwerów.

Żeby u nas coś osiągnąć nie wystarczy chcieć, ale trzeba też na to zapracować.

Maksymalny poziom - 240

Przydatne Linki :

Strona Serwera : http://www.ventris.pl/

Pobierz : http://www.ventris.pl/pobierz.php

Prezentacjacje Serwera Znajdziesz Tu

http://www.mpcforum.pl/topic/1091989-zapowiedz-ventrispl-tego-jeszcze-nie-bylo/

Start Serwera już 29.11.2013

Administracja Ventris.pl

A teraz opuszczam temat bo nie zamierzam nabijać wyświetleń dla szajsu, który wykorzystuje maile starych graczy do spamowania mimo, że nie zgadzałem się na to robiąc konto na ich poprzednim serwerze

Pzdr..

Nie czytałem tematu więc mogę o czymś nie wiedzieć.

Opublikowano

Nie polecam.

Specjalnie wszedłem w prezkę tego gównianego serwera zeby napisać, że lepiej nie nastawiajcie się na miesiące gry tutaj. Własnie dostałem maila od [email protected] co oznacza, że ich poprzedni serwer upadł bardzo szybko bo mój nowy mail nie ma nawet 3 miesięcy. W dodatku skąd mieli mój mail? Czyżby mieli nasze maile, rozkodowane hasła i loginy? Nie zdziwiłbym się jakbyście po upadku tego serwa stracili konta do LoLa czy innych gier gdzie mają podobne loginy i hasła.

Już kilka dni temu miałem problemy z kontem na facebooku, ponieważ wyskakiwał komunikat, że logowałem się niby ostatnio z miasta o nazwie Rzeszów. Nie żebym kogoś podejrzewał.. musiałem oczywiscie zmieniać hasło.

Hmm treść maila to

A teraz opuszczam temat bo nie zamierzam nabijać wyświetleń dla szajsu, który wykorzystuje maile starych graczy do spamowania mimo, że nie zgadzałem się na to robiąc konto na ich poprzednim serwerze

Pzdr..

Nie czytałem tematu więc mogę o czymś nie wiedzieć.

Robiąc konto czytaj regulaminy przed akceptacja ich.

Ujmę to tak, mamy pare tysięcy e-maili graczy z róznych serwerów - fakt, tylko E-MAILI.

Nie posiadamy żadnych haseł, ba... nikt od nas nie jest z Rzeszowa, wiec o to już nas nawet nie posądzaj. Posłużyliśmy się emailami graczy tylko do reklamy serwera.

Nie chcesz grać, nic trudnego. Usuń email i opuść nasz temat, z góry dziękuje.

Reklamy na youtube nie maja juz powoli sensu wiec trzeba sobie radzić, a że posiadamy baze 500k kont email metinczyków to warto to wykorzystać, bo po co ma leżeć a może komuś serwer przypadnie do gustu.

PS.

Waszych passów nigdy, ale to przenigdy nie mamy zamiar wykorzystywać do naszych prywatnych celów, sam osobiście uważam to za wielkie skurwysyństwo, a wiele osób tudzież administratorów wiekszych serwerów nawet tak robi co sie mija z celem.

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na bete oraz na nasze forum, teamspeak bedzie na dniach.

Opublikowano

Polecam tylko I WYŁACZNIE ZE WZGLĘDU NA HARNAŚKA

Powodzenia Piotrek i żeby Cie tym razem nie wychujali jak na Raviansie :)

Ogólnie fajnie sie prezentuje ;p

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Nie zbyt polecam gdyż, są to stare pliki Ventrisa czyli Cyca i nic tutaj ale nic, nie edytowaliście wrzuciliście te pliki na gotowcu i startujecie z dedykiem hmm nie wiem czy długo serwer po stoi, ale życzę powodzenia na starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...