Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ventris.pl - tego jeszcze nie było...

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w łeb się pierdolnij, widać jak tyłek boli z zazdrości.

Beta jest do jutra, ch są on, zapraszamy na ostatnie godziny. ;)

A co cię już agresja poniosła, jak się ma pliki kradzione starego serwera to tak jest :)

Gdybyście mieli własnego autorstwa nawet z Gotowca Terenzo czy Derina przerobione było by good. :)

Tak to widzisz wasze pliki może, mieć już każdy i startować.

Opublikowano

Jakoś za specjalnie sie nie przejmuje tymi plikami ale chetnie zobacze serwery które na nich startuja, powodzenia :)

------- DO GRACZY --------

Mamy do Was wielka prośbę, planujemy dodać do waszego użytku kilka nowych lizaków kierowanych bardziej pod PVP i potrzebujemy waszej propozycji odnośnie jakie bonusy miałyby w nich się znajdować.

Powstał temat na forum w dyskusjach, prosiłbym o wasza opinie

/topic/31-wa%C5%BCne-bonusy-w-lizakach/

Opublikowano

w łeb się pierdolnij, widać jak tyłek boli z zazdrości.

Beta jest do jutra, ch są on, zapraszamy na ostatnie godziny. ;)

Ponosi Cię człowieku. Jaka zazdrość ? Że posiadacie moje pliki ? Ha, to żadna zazdrość. Skoro udostępniłem te pliki to spokojnie możecie startować :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Boooo to nie są pliki Ventris.pl

Więc jebnij sie w ten pusty czajnik

Napinaczu internetowy

Bo specjalnie ściągnąłem i spr

Bugów chuj i więcej

Report poszedł

Co do prawdziwego ventris.pl to polecam i zapraszam na officjalny start

yt1f.png

Opublikowano

Polecam serwer, jak tutaj Skille G/P?

Skille na G otrzymasz po wbiciu 30 lvl'a od handlarki.

Skille na P z misji (biolog) za matowe lody + metki na nowych mapkach.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Zrobili konkurs na GP wiad. Z forum serwera.

1619586.jpeg

Zasady:

1. Min. 100+ widzów.

2. Jakość HD.

3. Pełny ekran.

4. Dodajemy informacje o serwerze w opisie (takie jak, strona/forum etc.)

Nagroda:

1. Miejsce: 500 sm. + VIP na forum.

2. Miejsce: 300 sm.

3. Miejsce: 150 sm.

Wyróżnienie: 50 sm.

Oceniać będzie Administracja Serwera.

yt1f.png

Opublikowano

Nie żeby coś ale na Stronie jest pewna luka, gdzie kiedyś była wykorzystywana na serwerach: Revoir,Draconis,Dracos. Technik tego serwer został już o tym poinformowany o tej luce nie wiele ludzi wie, 3 osoby w raz ze mną, luka może uszkodzić mocno serwer ponieważ włam na Bazę danych czyli MSQL + Navi, Doładowanie Smów-Przelew za cenę 0 zł, i wiele wiele więcej, także ostrzegam tylko graczy technicy tego serwera już to ogarniają, jak na razie technik zamknął panel gracza ponieważ to ogarnia, lecz to była wiadomość do was żeby potem nie było płaczu oraz zgrzytu na uszkodzenia serwera, ja osobiście tej luki nie wykorzystam gdyż serwer fajny tylko ładnie poinformowałem administrację odpowiednio, trzymam kciuki za serwer jak i za administrację gdyż nie jesteś świnią. :)

Powodzenia z startem oraz możliwe że oblukam serwer.

+ Trochę lipka że strona kradziona + grafika oby was nikt nie oskarżył o, prawa autorskie

Dowód:

http://img338.imageshack.us/img338/7760/bony15.png Ramka skradziona i jest ona używa, jako Menu Główne w stronie itd. :/ Zmieńcie to proszę.

Opublikowano

Nie żeby coś ale na Stronie jest pewna luka, gdzie kiedyś była wykorzystywana na serwerach: Revoir,Draconis,Dracos. Technik tego serwer został już o tym poinformowany o tej luce nie wiele ludzi wie, 3 osoby w raz ze mną, luka może uszkodzić mocno serwer ponieważ włam na Bazę danych czyli MSQL + Navi, Doładowanie Smów-Przelew za cenę 0 zł, i wiele wiele więcej, także ostrzegam tylko graczy technicy tego serwera już to ogarniają, jak na razie technik zamknął panel gracza ponieważ to ogarnia, lecz to była wiadomość do was żeby potem nie było płaczu oraz zgrzytu na uszkodzenia serwera, ja osobiście tej luki nie wykorzystam gdyż serwer fajny tylko ładnie poinformowałem administrację odpowiednio, trzymam kciuki za serwer jak i za administrację gdyż nie jesteś świnią. :)

Powodzenia z startem oraz możliwe że oblukam serwer.

+ Trochę lipka że strona kradziona + grafika oby was nikt nie oskarżył o, prawa autorskie

Dowód:

http://img338.imageshack.us/img338/7760/bony15.png Ramka skradziona i jest ona używa, jako Menu Główne w stronie itd. :/ Zmieńcie to proszę.

Ty chyba sobie wrogów szukasz na prawde, idz mi z tej zapowiedzi mnie nie denerwuj bo ucierpią inni przez Ciebie zaraz.

Start 17.00 zapraszamy na nasz Fanpejdz!

https://www.facebook.com/OfficialVentrisPL

TS-a....

37.187.44.228

oraz Forum...

forum(nazwa.serwera)pl

aaa no tak, jeszcze gemplej od Weeziego...

http://www.youtube.com/watch?v=Dlyee1gvNDY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...