Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Ventris.pl - tego jeszcze nie było...

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pewien problem z rejestracją na forum. Pisze ,że mój email nie jest akceptowany i ze mamwybrac inny.. o co chodzi pomoże ktoś?.

Edit , musiałem zrobic poczte na o2.pl i zarejestrowało.

ale mam 2 problem z clientem jak go wypakowuje to jakieś zdj.. rozpakowuje 7-zip"em i nadal nic i tez pobrałem przez tego download menadzera Help...

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy link do klienta!

https://mega.co.nz/#!VkhiwA6D!ZQFgIwJlI_joV3O1Mt3wX2hoX5cEg8iGnRfsGUWOnFo

Skan

http://zapodaj.net/0e29da61a2b80.png.html

Jeśli to wam nie pomoże i nadal nie będziecie mogli wypakować clienta, to ściągnijcie winrara z obsługą archiwów 7zip.

Tu macie link:

http://www.dobreprogramy.pl/WinRAR-3.91-z-obsluga-archiwow-7zip,News,15738.html

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Mam Pewien problem z rejestracją na forum. Pisze ,że mój email nie jest akceptowany i ze mamwybrac inny.. o co chodzi pomoże ktoś?.

Edit , musiałem zrobic poczte na o2.pl i zarejestrowało.

ale mam 2 problem z clientem jak go wypakowuje to jakieś zdj.. rozpakowuje 7-zip"em i nadal nic i tez pobrałem przez tego download menadzera Help...

Ściągnij nowego clienta - powinno to usunąć problem, jeżeli znowu będę taki problem, ściągnij IDM i ściągnij clienta poprzez IDM, wtedy na 100% client będzie miał poprawą zawartość i będziesz mógł wejść do gry.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ściągnij nowego clienta - powinno to usunąć problem, jeżeli znowu będę taki problem, ściągnij IDM i ściągnij clienta poprzez IDM, wtedy na 100% client będzie miał poprawą zawartość i będziesz mógł wejść do gry.

Ten klient co jest zuploadowany jest sprawny w 100%.

Opublikowano

JP HARNASIEK SIALALALAL !

POZDROWIENIA Z

WIDZEWSKIEGO

ŚRODMIEŚCIA !

AW / W CZY MMASZYNA I SKĄD TRUTA ?

Pierdolnij sie w łeb.

Opublikowano

Ach pamiętam jak to wszystko wymyślałem... Ale cóż, widzę, że ktoś nie ma swojego pomysłu. Serio tego jeszcze nie było? Najpierw venox później ventris, teraz znowu ventris pozrdo...

^^

Opublikowano

nie polecam, na 1 odslonie tego serwera mozna bylo sobie kupic NAVI za zlotowki :)

Na 1 odsłonie? 1 odsłona padła z powodu bugów, Bo Mark i ten 2 technik nic nie ogarniali.. ( ale pomysł na serwer mieli dobry)

2 odsłona tego serwera, ha! to było coś, lecz padła przez zwykłego gimbusa, który dostał GM'a za zrobienie prezki na mpc.. miał full prawa i dostęp do czego chciał, to on sprzedawał ulepki na allegro lub rozdawał za pokazy na skype, oczywiście był to Cycu.

3. Teraz jest kolejna odsłona z nowym TEAM'em , który myślę że da sobie radę. Są pomocni i nie olewają innych, jak na każdym innym serwerze ( są wyjątki ).

Jak to mówią, do 3 razy sztuka. To jest 3 odsłona i mam nadzieję, że na tej pogram najdłużej..

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie polecam, na 1 odslonie tego serwera mozna bylo sobie kupic NAVI za zlotowki :)

Inny team, całkowicie inny. Proszę byś nie skreślał nas od samego początku, nie jesteśmy jak inni i moge Wam obiecać, na naszym serwerze nikt nie dostanie na lewo żadnego ekwipunku, sm czy innych tego typu rzeczy. Każdy z GM jest 24/7 kontrolowany, i tak w sumie będą ograniczone komendy pewnie więc nie macie o co się bać.

Zapraszamy na nasze forum oraz na bete która trwa do jutra.

forum(kropka)nazwaserwera.pl

Jeszcze jedno...

Jeżeli ktoś ma szybki upload, niech wrzuci klienta na inne hostingi i wyśle mi na PW wraz ze skanem, z góry dzięki ;-)

Opublikowano

Co z tym ts chlopie ? :D Ten ts podany przez was to nie wasz ;x nawet strefy nie ma

On dodany był tylko dla testu, pozniej go się usunie i wstawimy własny jak bedzie ;-)

Opublikowano

Nie możecie postawić chociaż te 32 sloty na dedyku od serwera do tego czasu?

Nie chcemy dedyka zasyfiac, chcemy osobno mieć wszystko by bylo stabilniejsze

Opublikowano

Ja grałem na tym serwerze ale nw może teraz jest inna administracja ale wiem jedno że tam pvp to była porażka koleś ma full abs cos około 80/100k hp i weź tu rób pvp jak bijesz go po 5k... mam nadzieje że to poprawicie :)

Opublikowano

Ja grałem na tym serwerze ale nw może teraz jest inna administracja ale wiem jedno że tam pvp to była porażka koleś ma full abs cos około 80/100k hp i weź tu rób pvp jak bijesz go po 5k... mam nadzieje że to poprawicie :)

To chyba miałeś słabe eq, bo jak ja tam grałem mentalem to biłem + 20k z duchowego.. :) Inne postacie też są wyrównane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...