Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kSro] LSRO Arcadia - Nadzieja na odrodzenie

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy kiedykolwiek marzyłeś o serwerze, w którym:

• ... zadania będą ważne?
• ... scrolle na EXP / SP byłyby cenne?
• ... PVP na niższych poziomach nie brzmiałoby głupio?
• ... osiągnięcie 32lvl pozwoliłoby Ci powiedzieć "Woohoo!"?
• ... pójście na joba byłoby dla zyskania golda, nie dla zabicia czasu?
• ... zdobyć wysoki lvl to osiągnięcie, nie chwila?

Tak, ludzie, możecie czuć teraz Deja-Vu, ponieważ większość z was była na tego typu serwerze. To był oficjalny serwer Silk Road, znany jako ISRO, ale ... Rozejrzyj się! Nie ma już więcej tego typu serwerów. Nawet ISRO zeszło z tej ścieżki. Dziś bierzemy inicjatywę w nasze ręce i wprowadzamy - LSRO Arcadia.

Lsro

Nazwaliśmy ten serwer "nadzieja odrodzenia", ponieważ sytuacja na obecnych serwerach prywatnych jest żałosna. Zbyt zedytowane, tracące równowagę, serwery do farmienia golda, z  rozgrywką uniemożliwiającą odkrywanie.
Arcadia była długo planowanym przedsięwzięciem, aby ożywić domyślną rozgrywkę z Silkroad online, bez niszczenia zalet tej gry. Nie mieliśmy żadnych środków, aby go uruchomić, i nasze nadzieje były bliskie utonięciu, ponieważ myśleliśmy, że ktoś mógłby otworzyć taki serwer, ale ... Nie, nikt tego nie zrobił i jak widać, MY robimy to teraz.

Specyfikacje serwera:

Level cap 80.

Cap itemów 8th degree.

Skill cap 80 Monster cap 80

Mapy Domyślne

pliki serwera VSRO.

Rasy Euro / Chinese.

Sloty 1000.

Raty x1 (wszystkie)

maszyny serwera 1x

ochrona DDoS  TAK 

bot dozwolony

Data otwarcia serwera 2013.12.01

Jednak nie można powiedzieć, że nie zrobiliśmy nic i wszystko będzie tak jak było. To jest to, co zrobiliśmy, aby poprawić jakość serwera:

• Usunięto devil spirit.
• Usunięto scrolle na defa i dmg z item malla.
• Wyłączone Magia POP.
• Usunięto Battle Arena.
• Usunięto Seal of Sun (HONOR) w sklepie Akademii.
• Dodano kilka elementów startowych i SP do łatwiejszego wejścia w świat Arkadii.
• Spawn potworów podniesione o 20% Potworów
• Usunięto advanced elixirs.
• Usunięto skill wskrzeszający ("Black Ress").
• Snow shield wymaga odpowiedniej ilości INTa (z wyjątkiem pierwszego).
• aktywny tylko Jangan Fortress (dopóki nie będzie odpowiednio więcej graczy!)
• Zmieniono ścieżki dźwiękowe w tle.
• Kilka zmian wizualnych do lepszego feelingu LSRO.
• Zimowy event z Mikołajem So-Ok NPC, śnieg wszędzie, świąteczne choinki, świąteczna muzyka (mam nadzieję, że chodzi o te nuty co w dawnym silku na święta były np: 

) oraz nagrody i więcej!

Serwer jest teraz pod zamkniętej fazie beta, jest 18 osób, które testują serwer i szukają błędów. Ogólnie rzecz biorąc, na razie mamy 100% satysfakcji. Każdy gracz jest zadowolony i czeka na Open Beta, aby rozpocząć. Ponadto, istnieje wiele osób, które czekają na otwarcie Arcadia, więc możemy stwierdzić, że Arkadia już odniosła sukces.

Strona serwera: zostanie otwarta 01 grudnia.
Pobierz klienta: zostanie otwarty 01 grudnia.

Proszę dać "Thanks" jeśli planujesz dołączyć do nas! (na epvp)
Także, proszę dać nam feedback! <komentarz zwrotny>

Z poważaniem,
LSRO Administrator Dimka.
  • Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak nie można powiedzieć, że nie zrobiliśmy nic i wszystko będzie tak jak było. To jest to, co zrobiliśmy, aby poprawić jakość serwera:

• Usunięto devil spirit.
• Usunięto scrolle na defa i dmg z item malla.
• Wyłączone Magia POP.
• Usunięto Battle Arena.
• Usunięto Seal of Sun (HONOR) w sklepie Akademii.
• Dodano kilka elementów startowych i SP do łatwiejszego wejścia w świat Arkadii.
• Spawn potworów podniesione o 20% Potworów
• Usunięto advanced elixirs.
• Usunięto skill wskrzeszający ("Black Ress").
• Snow shield wymaga odpowiedniej ilości INTa (z wyjątkiem pierwszego).
• aktywny tylko Jangan Fortress (dopóki nie będzie odpowiednio więcej graczy!)
• Zmieniono ścieżki dźwiękowe w tle.
• Kilka zmian wizualnych do lepszego feelingu LSRO.
• Zimowy event z Mikołajem So-Ok NPC, śnieg wszędzie, świąteczne choinki, świąteczna muzyka (mam nadzieję, że chodzi o te nuty co w dawnym silku na święta były np: 
http://www.youtube.c...h?v=p5gePcmxenI
 ) oraz nagrody i więcej!

Właściwie powinny napisać że zrobili wielkie gówno.. bo to co jest przedstawione występuje na 90% serverach z tym i wiekszym capem(poza elkami adv). Więc żadna nowość. Zachęca i zarazem zniechęca mnie ten rate 1x. Już widze te bot taxi wyziów..

Opublikowano

Ip limit jest 2. Radze wam sie przeniesc na epvp, tam jest wszystkie wytlumaczone w postach.

Exp scrolle daja nam dodatkowe x1 expa, co jest roznica. Dodatkowo questy zostaly zmienione na te co sa na isro (latwiejsze)

@Lucalo to nie jest jakis syf cap 140 z 18DG tylko cap 80, wiec czego Ty tu chcesz? To jest to co kiedys bylo nazywane silkiem :)

Opublikowano

Z tego co się wczoraj zdążyłem zorientować to jest to turecki serwer... ale mogę się mylić.

@Edit

Wow... ponad 1500 polubień na fejsie

Raty są czymś interesującym i mogą bardzo przyblirzyc dawne czasy cap 80

14mxpnc.jpg
Opublikowano

No na epvp jest spore zainteresowanie i sporo zostało wyjaśnione :)

@Lucalo

Nie chodziło o to, żeby dodać unique PRO UBER NEW System, żeby stworzyć nową nie wiadomo jaką grę. To są tylko zmiany konieczne, ale warto było o nich poinformować. Właściwie cieszę się na ten serwer z trzech powodów: profesjonaliści, spore zainteresowanie serwerem [dużo ludzi na start] oraz exp x1.

@up

Dimka jest z Rosji :)

edit:

Szukamy 2 bardów do party jest nas 6/8.

Opublikowano

Z tego co się wczoraj zdążyłem zorientować to jest to turecki serwer... ale mogę się mylić.

@Edit

Wow... ponad 1500 polubień na fejsie

Raty są czymś interesującym i mogą bardzo przyblirzyc dawne czasy cap 80

1500 polubien jest tez z poprzedniego servera (110 cap o ile pamietam ktory stoi juz bardzo dlugo) wiec nie musicie sie obawiac, ze server padnie po miesiacu czy cos takiego

Opublikowano

No na epvp jest spore zainteresowanie i sporo zostało wyjaśnione :)

@Lucalo

Nie chodziło o to, żeby dodać unique PRO UBER NEW System, żeby stworzyć nową nie wiadomo jaką grę. To są tylko zmiany konieczne, ale warto było o nich poinformować. Właściwie cieszę się na ten serwer z trzech powodów: profesjonaliści, spore zainteresowanie serwerem [dużo ludzi na start] oraz exp x1.

@up

Dimka jest z Rosji :)

edit:

Szukamy 2 bardów do party jest nas 6/8.

Dołączam się! Będę tym ostatnim bardem. :)

A i tak, pomyliłem się. :)

@down

No dobra miałem zamiar robić wizz/bard więc pisz do mnie na priv, bo jestem gotów.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

@up

Niestety party już jest uformowane i gramy 4x wiz, 2x warr, 1x cler, 1x bard. Aczkolwiek miejsce dla wiza może będzie

edit:

Tak, poprzednie Lsro było sukcesem.

Opublikowano

strasznie zachecajace to jest

ale nie wiem czy na cap 1 chce mi sie tyle czasu bocic do 80 ile to zajmie 2 miechy ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

jak do tego czasu skalidor nie odpali to wbijam tutaj nick Paxon

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

buhaha mozna kupic golda i sp ?

zalosne http://lsro.lt/forums/showthread.php?tid=777

Opublikowano

no wlasnie kij wie bo zobacz date postow to chyba ze starej versji , ciekawe czy to bedzie aktualne...

Opublikowano

Skoro serwer działa to pewnie tak ... Najgorsze jest w tym wszystkim to, że prawie każde MMORPG jest pay2win. Zobaczymy, i tak bot będzie napierdzielał nie ja, więc co mi tam.

hmz9.jpg

Opublikowano

tja dokladnie i tak pewnie nic lepszego w tym czasie nie wyjdzie, konta juz zalozone tereaz czekac do 1

taka alternatywa server wystartowal o 24

sciagam 9 wbijam 1 gracz online dopiero xD

\http://deviasonline.sytes.net/

Opublikowano

To jest to pierwszego ich servera, cap 110. Poczytajcie a potem piszcie, bo sami jestescie zalosni a nie on ;)

Pozatym jak widac, ostatnio stalo sie bardzo popularne stwierdzenie ze kazdy server jest pay2win. Silk od zawsze byl i bedzie pay2win wiec skonczcie srac juz w gacie

Opublikowano

To jest to pierwszego ich servera, cap 110. Poczytajcie a potem piszcie, bo sami jestescie zalosni a nie on ;)

Pozatym jak widac, ostatnio stalo sie bardzo popularne stwierdzenie ze kazdy server jest pay2win. Silk od zawsze byl i bedzie pay2win wiec skonczcie srac juz w gacie

Silk pay2win? Dementuję, każdy, kto roztropnie podejdzie do gry to zyska wszystkie potrzebne mu rzeczy z im. Oczywiście mówię o sytuacji, kiedy rzeczy z im są tradable i nie jest to serwer pvp. Ponadto nie potrzeba milionów silków, wystarczy tylko premka, avatar(przy dobrych wiatrach dwa) i na niektórych serwerach ds. To zapewni nam możliwość konkurowania w czołówce na pvp i jobie. Znam to z autopsji, bo wydawanie pieniędzy na tę grę jest mi zupełnie obce.

Opublikowano

dokladnie don kichot

premka avek grabek ds

do wszystkiego mozna dojsc puszczajac gfy albo dropnac suna jakiegos ".

Opublikowano

Pozatym jak widac, ostatnio stalo sie bardzo popularne stwierdzenie ze kazdy server jest pay2win.

yy nie ;d. Od cap 80+ silk zrobił się pay2win, o ile sie nie myle wtedy wprowadzono premki i avaki ;3 Wcześniej reszta nie robiła różnicy na pvp ;d

Silk pay2win? Dementuję, każdy, kto roztropnie podejdzie do gry to zyska wszystkie potrzebne mu rzeczy z im. Oczywiście mówię o sytuacji, kiedy rzeczy z im są tradable i nie jest to serwer pvp. Ponadto nie potrzeba milionów silków, wystarczy tylko premka, avatar(przy dobrych wiatrach dwa) i na niektórych serwerach ds. To zapewni nam możliwość konkurowania w czołówce na pvp i jobie. Znam to z autopsji, bo wydawanie pieniędzy na tę grę jest mi zupełnie obce.

Dodać do tego kwestie chara jakiego się robi ;3 Śmieszy mnie gdy ktoś robi gównianego chara i płacze na pvp jak przegra że ktoś chuj wie ile kasy w to wsadził ;3

jeszcze to ;d

Ip limit jest 2. Radze wam sie przeniesc na epvp, tam jest wszystkie wytlumaczone w postach.

Exp scrolle daja nam dodatkowe x1 expa, co jest roznica. Dodatkowo questy zostaly zmienione na te co sa na isro (latwiejsze)

@Lucalo to nie jest jakis syf cap 140 z 18DG tylko cap 80, wiec czego Ty tu chcesz? To jest to co kiedys bylo nazywane silkiem :)

Nie wiem o co chodzi z tym wjazdem tu o cap 140 i 18dg, widziałeś mnie kiedykolwiek na jakimś servie z czymś takim? Jeżeli to ci da coś to napisze że wole servery z cap 80,90, 110 i niskim exp rate, stwierdziłem co miałem stwierdzić i chyba każdy to widzi, moge wejść w co 2 temat i znajde to samo co objechałem.

Zagram ze wlędu na exp rate i cap, bo na tym capie lubie popierdzielać hybrydami.

Ciekawe jak sprawa bd się miała w hw/hs i pillami.

Opublikowano

Ja wlaśnie pobieram ten serwer i mam nadzieje ,że będzie mi się dobrze grało na nim :)

PS: Grają już tam jacyś polacy? Może gildia polska albo coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...