Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Easy]

IndecoMT2 Art

443 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gra?e? na manessie ?

• Tak
      144
    • Nie
      299
  2. 2. Zagrasz Tutaj ?

• Tak
      341
    • Nie
      102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

owszem sporo ale miałem po 80+ pereł kazdego rodzaju a nie mam zadnej a stalka nadal +7.. a na epiki trzeba... po 500...

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli zmniejszycie wymaganą ilość pereł to uznam, że jednak warto będzie tu grać :x

Co do IS'a.. konto VIP działa czy nie ? jeśli nie, to kiedy będzie ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ilość potrzebnych pereł jest masakryczna jak na serwer easy to przesada i to konkretna ..... ;/

Ty chyba sobie jaja robisz ;P to jest Easy a nie 4fun ;PP

IS nie działa . Nie da sie kupić vipa

Przydało by sie auto wpadanie małży i szkat do eq .

Trzeba szkło żeby wołać, u mnie tak pisze.

Is naprawię jutro bo to nie jest takie ważne ;P

- Małże zmniejszę drop i szkaty tak jak są i w nocy będą wpadać do eq

- szkła już dograłem difa do ch 99 :) więc będzie git :))

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Serwer jest całkiem spoko, ulepszanie też, tylko zwiększyć %% na pomyślne ulepszenie, ponad 20 razy bojowego na +9 spalił + kilka razy stal na 8, lekka przesada, a ogólnie to serwer polecam administracja ogarnięta, sprawdza ludzi czy na haxach nie grają itp :] pozdrawiam xSunshine.

@edit

i dodajcie militara ! bez niego baardzo źle się expi :(

Nchf.png

lol

Opublikowano

Serwer jest całkiem spoko, ulepszanie też, tylko zwiększyć %% na pomyślne ulepszenie, ponad 20 razy bojowego na +9 spalił + kilka razy stal na 8, lekka przesada, a ogólnie to serwer polecam administracja ogarnięta, sprawdza ludzi czy na haxach nie grają itp :] pozdrawiam xSunshine.

@edit

i dodajcie militara ! bez niego baardzo źle się expi :(

pokaż mi kogoś na wh ;P nie wejdzie jeszcze nikt ;P może jutro po jutrze :) ale się zajmiemy tym ^^

my to nie memorial aka zielony down w administracji i a... co jajco potrafi :) Koleżka Gumiś robi tym downom IS :) bo sami nie umią ;PPP a ja zapraszam was na Easy/4Fun tu Semanthie lub na Hard/Medium Nervila :))

Opublikowano

Art mam pytanie czy zwiększysz % na ulepszenie, bo odechciewa się grać gdy robie stal na +8 cała kasa idzie a ona nada nie wbija .. :< i czy dodacie tego militara ?! ;)

Nchf.png

lol

Opublikowano

Ty chyba sobie jaja robisz ;P to jest Easy a nie 4fun ;PP

Is naprawię jutro bo to nie jest takie ważne ;P

- Małże zmniejszę drop i szkaty tak jak są i w nocy będą wpadać do eq

- szkła już dograłem difa do ch 99 :) więc będzie git :))

No niewiem czy jutro i czy to mało ważne . to jutra już będzie top 10 zajęte :/

Może by dodać itemy biologa do handlarki bo chujowo sie dropi . Ale kamyki po itemach by trzeba było

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Art mam pytanie czy zwiększysz % na ulepszenie, bo odechciewa się grać gdy robie stal na +8 cała kasa idzie a ona nada nie wbija .. :< i czy dodacie tego militara ?! ;)

Ziomek popacz na to tak ;P

dziś masz 1 dzień i nie można mieć wszystkiego od razu ;P

spokojnie śmigniesz dungeon 120 lvl z kumplami dropniecie po 3 k ulepszaczy i się podzielicie :)

Opublikowano

No dobra to wycierpię jeszcze jakoś, na pl bywało gorzej ^^, ale co z konikiem ^^ ? Wierzchowce dobre na metiny tylko, bo tak gdy chce zejść z niego to zaraz nno buguje i moby co hita omdlenie robią, a poza tym podczas expa dobrze się bije gdy schodzisz i wchodzisz na konia :]

Nchf.png

lol

Opublikowano

No dobra to wycierpię jeszcze jakoś, na pl bywało gorzej ^^, ale co z konikiem ^^ ? Wierzchowce dobre na metiny tylko, bo tak gdy chce zejść z niego to zaraz nno buguje i moby co hita omdlenie robią, a poza tym podczas expa dobrze się bije gdy schodzisz i wchodzisz na konia :]

wyłączę omdlewanie mobom ;P i dodam konie ale z update :) dziś nie dam rady ;P może jutro te konie ;P

Opublikowano

Niby serwer spoko ale admin przywołuje te lepsze bossy dla jednego królestwa, przez co tylko oni się troche wzbogacili a inne królestwa nic .. niewiem co mam o tym myśleć :3

Nchf.png

lol

Opublikowano

ż

Niby serwer spoko ale admin przywołuje te lepsze bossy dla jednego królestwa, przez co tylko oni się troche wzbogacili a inne królestwa nic .. niewiem co mam o tym myśleć :3

ja myślę o tym tak że dziś piszę quest na zuo dla każdego królestwa do miast 2 i w niedzielę robimy napompowane ZUO a to był sprawdzian czy dacie radę z bossami ;P i widzę że w niedzielę można takie coś zrobić :)

Opublikowano

Serwer stosunkowo fajny, lecz event, nie wiem czy to tak można nazwać, który się odbył przed chwilą dla 1 królestwa to trochę przegięcie... 0 reakcji na wszystkie prośby graczy z innych królestw. Chwalone to nie będzie ;)

Opublikowano

Dokładnie, niby takie niewinne pare bossów, ale coś tam drop dostali i to nie spodobało się innym graczom, uważaj na przyszłość z takim czymś .. ;3

Nchf.png

lol

Opublikowano

Serwer stosunkowo fajny, lecz event, nie wiem czy to tak można nazwać, który się odbył przed chwilą dla 1 królestwa to trochę przegięcie... 0 reakcji na wszystkie prośby graczy z innych królestw. Chwalone to nie będzie ;)

Dokładnie, niby takie niewinne pare bossów, ale coś tam drop dostali i to nie spodobało się innym graczom, uważaj na przyszłość z takim czymś .. ;3

WIEM WIEM WIEM NASTĘPNYM RAZEM ZROBIĘ KPIĘ TAKICH BOSÓW BEZ DROPU ;p :) I BĘDZIE GIT :) ALE CHCIAŁEM ZOBACZYĆ WASZĄ MOC W GRUPIE OBIECUJĘ WAM ŻE JUŻ NIEDŁUGO W NIEDZIELĘ WSZYSTKO WAM SIĘ ZREKOMPENSUJE ;p

Opublikowano

Chujowy serwer nie polecam i reklamuje na innych ts i serwerach 100% chujstwo

o czym tu kolego do mnie spinasz ;P jak ja UpDate robię :)

Opublikowano

Ceny u NPC nie są dostosowane wdg mnie..

200 zmianek 20kk ?

do 104 lvl'a miałem 850kk.. i weź tu zrób perf eq i ulepszaj coś :x

Tylko to mnie odpycha..

Miał być być easy a nie medium/easy :D

Opublikowano

o.O .. bez BSa zrobiłem perfekt zbroje więc z bonami chyba problemów nie bedzie, poza tym wchodzą maxymalnie to 1kkk na pewno starczy na całe eq perfekt

Nchf.png

lol

Opublikowano

o.O .. bez BSa zrobiłem perfekt zbroje więc z bonami chyba problemów nie bedzie, poza tym wchodzą maxymalnie to 1kkk na pewno starczy na całe eq perfekt

Gorzej ze śr w broniach nie ? 400 kk i nie mam 40 śr w fms o.O

i ja nie mam szczęścia do bonów perf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...