Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Easy]

IndecoMT2 Art

443 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gra?e? na manessie ?

• Tak
      144
    • Nie
      299
  2. 2. Zagrasz Tutaj ?

• Tak
      341
    • Nie
      102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh mapy ściągnięty z innych serwerów ..

Jeśli ten ss z miasta to jest z bety, nie polecam grać na tym serwerze. Był to serwer Tamriel, gdzie była żałosna administracja i bug na bugu, do dnia dzisiejszego nie dostałem moich 2k monet.

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ten ss z miasta to jest z bety, nie polecam grać na tym serwerze. Był to serwer Tamriel, gdzie była żałosna administracja i bug na bugu, do dnia dzisiejszego nie dostałem moich 2k monet.

Oj tyy nie ładnie nie znasz ludzi a obrażasz ;P ^^

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

to wbije tez.a klienta mozna juz pobierac?

Tak można pobierać ale przed startem jeszcze będzie 1 rzecz do pobrania . Łatka aby móc zalogować się do gry . Max 10 mb

Nie wiem co CI się przyśniło ale nie mieliśmy żadnego serwera Tamriel . U nas nie ma bugów jak już sprawdzili to na becie . Zapytaj sie tych osób co na niej byli :) . Żadnych 2k monet Tobie nie jesteśmy dłużni nie przypominam sobie czegoś takiego Pozdro

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Słuchaj koleżką :D Po pierwsze była beta ,było wejść i oblukać wszystko po kolei .Na becie nie było prawie żadnych poważnych bugów ,tylko małe nie dociągnięcia . A po drugie Administracja jest ogarnięta co wystarczyłoby sprawdzić na Ts ..

Nic dodać tylko Was zaprosić na serwer ,a nie pożałujecie :D Art stara się jak może co świadczy o ilości spędzonym na ts . Więc nie znasz Administracji to nie wyjeżdzaj z takimi tekstami :D

Ps.Zaraz dodam propozycje co do serwa iż nie ma jeszcze gotowego forum .

Opublikowano

Rejestracja jest ON

Zapraszam do rejestracji ale pamiętajcie nie robić na poczcie na Interi bo wam e-mail nie dojdzie !

Polecam

- o2 !! - tu 100% reszta 1% ;p

na tych 3 działa 100% interia odpada dostałem bana za reklamy ;P

Łatka - czekamy cierpliwie do wieczora ;P

xxx

Opublikowano

Propozycje/Zmiany :D

1.Zmienić zbrojki na 120 lvl bo są koszmarne .

2.Dodać drop marmurków . Lub żeby dropiły ze szkat ")

3.Dodać większy drop ks . poli ,combo ,dowodzenie.

4.zrobić next bronie po broni 75 :D oto ss :

810ed887.png

Opublikowano

wygląda spoko, wpadne zagrać

co z zwojem zmiany klasy? ulepszacze tylko te 4 co są podane ?

Nie tylko :D na helm i tarcze idą inne ulepki :) Poza tym na +7 trzeba :

- po 10 perel i 10 kamieni wodnych

- +8 po 20 perel i 20 wodnych

+9 30 perel i 30 wodnych

W dodatku na przerobienie epika idzie znacznie więcej perelek i wodnych /200/500/1500 :D Jest co robić na serwie ...

Opublikowano

REJESTRACJA DOCHODZi W 100% NA POCZTY:

*O2,

*ONET,

*WP,

TE SPRAWDZIŁEM I NA TE DOCHODZĄ.

Zapraszam do rejestracji,@@@

Startujemy już jutro :))

Opublikowano

ja zalozylem konto na wp bez problemow

TO GIT ZMIENIŁEM SERWER POCZTY ;p

REJESTRACJA DOCHODZi W 100% NA POCZTY:

*O2,

*ONET,

*WP,

TE SPRAWDZIŁEM I NA TE DOCHODZĄ.

Zapraszam do rejestracji,@@@

Startujemy już jutro :))

dzięki za teścik ;P :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na cyca aka bało-bało zwykły gimbus łaszący się na haj$$$.

@ Pamietam slowa na ts3 "haha ja mannese robilem 2 dni i tyle hajsu sie nazbieralo ej dajcie mi jakies pliki fajne to podpier*ole i zrobie jakiegos hardzika "

Opublikowano

jeśli chodzi o gameplaya

po starcie też jest to aktualne??

zrobie gameplay wrzuce na youtube i dostane tyle sm ile będę mieć wyświetleń filmu??

Opublikowano

Nie polecam ze względu na cyca aka bało-bało zwykły gimbus łaszący się na haj$$$.

@ Pamietam slowa na ts3 "haha ja mannese robilem 2 dni i tyle hajsu sie nazbieralo ej dajcie mi jakies pliki fajne to podpier*ole i zrobie jakiegos hardzika "

to albo byłem zjarany albo najebany i zjarany i po ostrym sexsie analnym z beranem setaou ^^

Na Gmaila nie przychodzi wiadomość ;/ Jak tu będzie z dropem ulepszaczy ?

Tylko bossy i metiny ?

poczekaj powinna dojść już ;P jak dalej nie masz zrób na onet ;P

Opublikowano

Easy != 4 fun - jedyne co mnie odrzuca to eq adidasa...

Dlaczego ? Moim zdaniem jest to bardzo fajna odmiana . Ładnie to wygląda . Po za tym jest ono tylko na potwory więc do pvp nie będzie Ci potrzebne ew. na bossy oraz do expa ale expa będzie mało , kilka dni i masz max lvl . Chyba , że byś w tym czasie jeszcze eq robił to musisz troszke więcej czasu poświęcić na to :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Witam,Serw super na pewno zagram ,lecz mam 1 pytanie,mianowicie gdzie ,z czego i na jakim lv najlepiej lecą ulepszacze na eq nowe zbroje bronie biżu itp? Pytam dlatego ,że na wielu serwerach szybko można przebić lv na którym lecą ulepki i potem trzeba robić dropa. Za odp będę wdzięczny.

Ps. Radzę zmienić szatę graficzną stronki bo ta cholernie odstrasza aż w oczy kole, to nie tylko moje zdanie :D Pozdrawiam Mitch.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Witam,Serw super na pewno zagram ,lecz mam 1 pytanie,mianowicie gdzie ,z czego i na jakim lv najlepiej lecą ulepszacze na eq nowe zbroje bronie biżu itp? Pytam dlatego ,że na wielu serwerach szybko można przebić lv na którym lecą ulepki i potem trzeba robić dropa. Za odp będę wdzięczny. Ps. Radzę zmienić szatę graficzną stronki bo ta cholernie odstrasza aż w oczy kole, to nie tylko moje zdanie :D Pozdrawiam Mitch.

DUNGEON 120 LVL

nowy ts3

178.217.190.237:9987

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...