Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Easy]

IndecoMT2 Art

443 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gra?e? na manessie ?

• Tak
      144
    • Nie
      299
  2. 2. Zagrasz Tutaj ?

• Tak
      341
    • Nie
      102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz sobie ss z dropu :) po za tym są dungeony i 45 metinów w red lesie :) aa no i na razie są 4 ch ale nie wiem czy nie będzie 6 ^^

Co po dungeonach jak nie mozna zrobic ich samemu ?

Jest sporo graczy ktorzy wola sami isc na drop, niz dzielic sie z druzyna ktora musi isc z nami. A pech trafi, ze potrzebny przedmiot bedzie dropilo druzynie a nie nam ;x

Gdyby nie to to bym gral :)

@@@Ale was boli ten Fubu. Wyjebal was w dupke i placzecie ;)

@ Down Bo na Dreikonie nooby nie potrafia zrobic eq i wybic tych bossow ;]

1386175744-U112610.png
  • Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server w dropie bedzie totalny hard.

Bossy na mapie 105 4 sztuki co 1h.

Dajmy na to bedzie po tygodniu 200 graczy co bedzie mialo 105 lvl i co z tymi bossami ? ... Na 1 respie bedzie czekac 50 osob dzielac na 4 ch to ponad 10 osob na 1 channel na 1 bossa ... Bedzie ksucie, bedzie bicie na wolnym, i bedzie drop na pare osob z 1 bossa czyli nic nie dropnie ...

Ogolnie server wydaje sie fajny ale ten drop bedzie beznadziejny :)

na Dre!konie jest po 800+ graczy , na mapie 100+ jest 5bosów x4/6 ch i zawsze wybijałem minimum 2 respy x4 ch

nie pamiętam dokładnie ile ch jest bo nie gram od 2 miesięcy

97885401236937515934.png

Opublikowano

prezentacja Fajna na pewno zagram

znaczy się już gram na becie :D

tu takie ss'y :

http://scr.hu/128f/0lhyg tutaj jak fubu włamał się na serwer i przejeżdżał przez most, załamał się i wpadł do wody

http://scr.hu/128f/rj7zt

nikt się nie włamał ale trafne spostrzeżenie z tym mostem dobra aluzja ;P

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Czy pety i stroje znowu będą tylko is?

I czy to jest zerżnięta, taka sama manessa, czy zmieniona?

maneste i ten serwer łączę tylko ja cała fabuła to jest z Grayst :) pety w is tanio ;P nie więcej jak 15 zł ;P nie trzeba będzie ładować w is kupę kasy ^^ jak na innych serwerach ja robię serwer tak jak manesę "Fan" a nie kasa kasa kasa kasa ;P tyle co na utrzymanie dedyka :)

Opublikowano

maneste i ten serwer łączę tylko ja cała fabuła to jest z Grayst :) pety w is tanio ;P nie więcej jak 15 zł ;P nie trzeba będzie ładować w is kupę kasy ^^ jak na innych serwerach ja robię serwer tak jak manesę "Fan" a nie kasa kasa kasa kasa ;P tyle co na utrzymanie dedyka :)

Ale na manessie właśnie grało mało osób, dlatego że pety, kostiumy były tylko w IS, a były podstawą w PvP. radzę coś wymyślić bo sytuacja się może powtórzyć. ;)

@av

będą jakieś dungeony od małego lvl'a z możliwością zdobycia truty?

Opublikowano

Ale na manessie właśnie grało mało osób, dlatego że pety, kostiumy były tylko w IS, a były podstawą w PvP. radzę coś wymyślić bo sytuacja się może powtórzyć. ;)

@av

będą jakieś dungeony od małego lvl'a z możliwością zdobycia truty?

dt 10 pieter :)

Opublikowano

Pomysł na serwer nawet nawet, martwi mnie jedynie Administracja która może zawieść, no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, a na serwer chętnie wbije i zobacze co się dziać bedzie bo dawno żadnego mocnego easy nie było gdzie dobrze się pobawić mozna.

Myslicie moze nad zmniejszeniem czasu oczekiwania na respy tych bossów na mapie? A! I nie róbcie serwera pod IS, lepiej jak jest wszystko w grze, a zawsze znajdą się osoby co bedą chciały to szybciej osiągnąć ;)

1610016.jpeg

Opublikowano

zarejestruj mnie ktos i passy na pw mozecie napisac xD

TS3 mi niedziala ;c

176.31.2.117:9987

Pomysł na serwer nawet nawet, martwi mnie jedynie Administracja która może zawieść, no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, a na serwer chętnie wbije i zobacze co się dziać bedzie bo dawno żadnego mocnego easy nie było gdzie dobrze się pobawić mozna.

Myslicie moze nad zmniejszeniem czasu oczekiwania na respy tych bossów na mapie? A! I nie róbcie serwera pod IS, lepiej jak jest wszystko w grze, a zawsze znajdą się osoby co bedą chciały to szybciej osiągnąć ;)

zrobie 8 respów bossów :)

Opublikowano

Z pewnością zagram . Grałem na Manessie aż do końca to tu tym bardziej zawitam !!. :D

Edit: Czy jak mam klienta Manessy to muszę ściągać nowego czy będzie jakaś łatka.?

Opublikowano

Z pewnością zagram . Grałem na Manessie aż do końca to tu tym bardziej zawitam !!. :D

Edit: Czy jak mam klienta Manessy to muszę ściągać nowego czy będzie jakaś łatka.?

Raczej będziesz musiał ściągnąć nowego klienta Semanthii, bo to całkiem inne pliki serwerowe. 700mb to nie dużo jak na klienta metina więc polecam pobrać, a nie kombinować żeby jakieś nieprzyjemności z tego nie wyszły.

Opublikowano

1 primo tak bo całkiem nowe piliki i serwer robione od 0

2 primo waży mało ;P

Opublikowano

Beta jest w czwartek czy jest teraz ?

Bo nie rozumiem. Rejestracja wyłączona, a ponoć beta jest.

1921.png

Opublikowano

Czy serwer Manessy to nie ten serwer który Hacker By GuMiŚ rozwalił :D ...

Właśnie tak sie stało przez moją bezmyślność i zatrudnienie kongo ^^ teraz mam swoje własne zabezpieczenia :) jutro skończe stronę bo muszę jeszcze serwer poczty odpalić jakis ^^ nw na czym ją zrobie ;P czy linux czy windows ;P

Opublikowano

Beta jest w czwartek czy jest teraz ?

Bo nie rozumiem. Rejestracja wyłączona, a ponoć beta jest.

Beta trwa rejestracja na ts

Właśnie tak sie stało przez moją bezmyślność i zatrudnienie kongo ^^ teraz mam swoje własne zabezpieczenia :) jutro skończe stronę bo muszę jeszcze serwer poczty odpalić jakis ^^ nw na czym ją zrobie ;P czy linux czy windows ;P

Czyli już nie będzie tego samego błędu. bo podobno GuMiŚ się włamał bo słabe zabezpieczenia były.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Beta trwa rejestracja na ts

Czyli już nie będzie tego samego błędu. bo podobno GuMiŚ się włamał bo słabe zabezpieczenia były.

no jak by nie ^^

Bo cały gumiś to debil zacznijmy od tego by najmniej jak u mnie nic nie zdziała :)

po 1 mam strony ASP VM nie ma tu skryptów wszystko jest pisane w code w bardzo dużym uproszczeniu jak questy do metina czy pyton ale to takie uproszczenie że nawet do tego nie podchodzi ;P

po 2 strony są na windows a gumis nie ma pojęcia o windows serwer jedynie o linux

po 3 serwer gry zabezpieczony w 99% przed ddos :)

po 4 nie ma lipy i start piątek 17:30 :)

chętnych zapraszam na betę :)

Opublikowano

1 primo tak bo całkiem nowe piliki i serwer robione od 0

2 primo waży mało ;P

Okej to Jutro trzeba będzie ściągać ;p.

sygna_player.gif

Opublikowano

Okej to Jutro trzeba będzie ściągać ;p.

Nom to bd miał robotę ;P

ja dziś kończę konfigurację zabezpieczeń ale powiem wam tak moje FW tak zabezpieczają ;P że mam aktualnie 1k pingu bo upam coś ^^ co wstawię na MPC za tydzień ;P albo nie bo sprzedam kumplowi xD za 150 zł xdd bd 2/10 za dedyka ;P ale wracając do tematu kto będzie miał pinga 1k + nie ma szans że wbije na serwer ja mając 2k pingu dostałem bana ale wina była bo na portach 22/3306 siedziałem a na nich jest bardziej zaostrzony i zabezpieczony ruch sieciowy :)

jutro skończę stronę zabezpieczać

- naprawię rejestrację

- serwer email zrobiłem :)

- zrobię jakiś tam is na utrzymanie serwera

- poprawię od strony technicznej (kontrola nad ruchem sieciowym)

ps. REJESTROWAĆ KONTA OD ZARAZ JAK WŁĄCZĘ REJESTRACJĘ BO NIE MAM FW na stronę i może być tak że będzie nie aktywna ;P

aa zapraszam na betę jutro chciał bym widzieć z 20/30 osób na becie ^^ bo jest 30 testerów ale 3 on line xD

wymagam na jutro na becie !

- +/- 3/4h od 15/16 +

+ BS jak nie masz padmaka to nawet nie wbijaj

- każda klasa ugadamy się na ts3

chcę dopieścić pvp żebym miał pewność że jest wszystko dopięte :)

Opublikowano

Zagram bo brak teraz fajnych serwerów easy:)

Forum serwera będzie ?

Duża szansa na bony max ? Chodzi mi o zrobienie eq perfect ciężko będzie ?

Bronie przerabia się z broni na 65lvl?

Duża liczba ulepszaczy potrzeba na wbicie ?

Najlepiej zróbcie bony max ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...