Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Easy]

IndecoMT2 Art

443 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gra?e? na manessie ?

• Tak
      144
    • Nie
      299
  2. 2. Zagrasz Tutaj ?

• Tak
      341
    • Nie
      102

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta nowe Questy zabić 500 metniów 90lv haha :D

Pytam sie gdzie jest kuń?! :P

Zabic 500 metinow a dostajesz bon 25 na ludzi...

@AW

Zróbcie żeby antExp blokował wgl expa a nie go usuwał, albo dajcie większy % na yang bo na samo wybonowanie eq idzie od groma kasy..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zabic 500 metinow a dostajesz bon 25 na ludzi...

@AW

Zróbcie żeby antExp blokował wgl expa a nie go usuwał, albo dajcie większy % na yang bo na samo wybonowanie eq idzie od groma kasy..

Tak i do tego mogli by trochę zmniejszyć kasę za ulepszenie, i dali większy % na pomyślne ulepszenie.

99523830871009328537.png

Opublikowano

Tak i do tego mogli by trochę zmniejszyć kasę za ulepszenie, i dali większy % na pomyślne ulepszenie.

I dodać tego konia :D bo z tymi mountami sie troche lipnie expi...

Opublikowano

@up nie wierzcie tym ****... bo corneo wielki mistrz photoshopa hakier bonzo i jeszcze nie wiem co . Miał kiedyś handel zemną coś mi tam pokazywał , robił ss i nick Handel z **** został podmieniony :) Nie widać tutaj mojej postaci . Nikomu nic nie rozdajemy . Te 2 osoby dostały bana pernamentnego na gre za bugi . Powiem Ci tyle CorneO ... rób co w twojje mocy i tak nie zepsujesz mi serwera . Będzie stał kurwa aż go nie wyłączę . Możesz mi graczy buntować mydląc im oczy ale myślę że każdy ma swój rozum i będzie myślał racjonalnie . Pozdrawiam

1EPZ6G.gif

Opublikowano

DonMamutos Byłeś na Inv .. Jak może być widać twoją postać? Screen został zrobiony przeze mnie jak dawałeś mi te itemki

Tak ładnie bronisz się teraz tak samo jak Na ts "Dobra dałem im to eq kurwa nara" Pozdrowienia

"ҳ̸Ҳ̸ҳ CorneO ҳ̸Ҳ̸ҳ" dropped (connection lost)

Tak samo było na mnie a za opublikowanie naszego Ip oraz za Ataki tzw. Ddos Sprawa nie zostanie tak zakończona

Pozdrawiamy ;))

Opublikowano

wirek m1 ? fake jak nie wiem :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Można mieć wirek na m1. Po prostu ci nie wejdzie skill na P odrazu, bo masz 70% szans chyba. Też tak mam i ci ss'a moge dac.

Jak dla mnie to chłopaki mówią prawdę. Na plikach greysta jest inna nazwa tej szkatułki więc musieliby zmienić. Photoshopa tu napewno nie wykorzystali, a mamut się po prostu wkopał. 1200 bryłek podobno ktoś też dostał więc pozdro :)

Opublikowano

DonMamutos Byłeś na Inv .. Jak może być widać twoją postać? Screen został zrobiony przeze mnie jak dawałeś mi te itemki

Tak ładnie bronisz się teraz tak samo jak Na ts "Dobra dałem im to eq kurwa nara" Pozdrowienia

"ҳ̸Ҳ̸ҳ CorneO ҳ̸Ҳ̸ҳ" dropped (connection lost)

Tak samo było na mnie a za opublikowanie naszego Ip oraz za Ataki tzw. Ddos Sprawa nie zostanie tak zakończona

Pozdrawiamy ;))

Specjalnie zacytuje wrazie gdybys chcial edytować posta .

Już w pierwszym zdaniu macie (gracze) odpowiedz na to że ss jest podrobiony . Dlaaczego ? Ponieważ gm na inv jeśli pokazują graczowi cokolwiek na handlu to sam gracz tego nie widzi . Mogę to udowodnić każdemu kto by chciał :)

@up Zastanów się co piszesz :) Nic się nie wkopałem , bronie tylko dobrego imienia serwera . Nikt dosłownie nikt! Nie osądzał Vampika o eq z "navi" dopiero oni się do tego doczepili . A chłopak ma normalne eq a najlepszy na serwerze nie jest są lepsi i co oni też mają eq navi ? może cały serwer ma takie eq , pomyśl zanim coś powiesz. To że on sam waszą całą gildię cisnął bo słabi jesteście nie znaczy że ma "navi" , poćwicz dzieciaczku . Btw. To Ty mnie straszyłeś atakami ddos a twoje ip zaraz nawet moge tutaj podać i możesz mnie cmoknąć w trąbkę .. :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Cieszy mnie ten fakt, że nie zagrałem.. jest dokładnie tak samo, rozdawanie eq etc.. tylko dziwi mnie pewien fakt, czemu don a nie Cycu? xD

Odradzam tutaj grać, niektórzy gracze są wpierani od początku gry, a teraz to wyszło na jaw, GZ dla CorneO i CisneNaWh.

Syf,syf i nic więcej! ale grajcie i ładujcie w IS'a hahah xD

Beka.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Corneo i CisneNaWh nie będę się przed wami tłumaczył . Ten ss to jest totalna ściema . Jeśli nie wierzysz nie graj na serwerze . Nikt nie dostaje żadnego eq . Robisz szum w około się bo dostałeś bana bo jesteś słaby a raczej jesteście słabi . Robisz se swój serwer i w mój się nie mieszaj bo godzinki ten twój serwer nie postoi .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Corneo i CisneNaWh nie będę się przed wami tłumaczył . Ten ss to jest totalna ściema . Jeśli nie wierzysz nie graj na serwerze . Nikt nie dostaje żadnego eq . Robisz szum w około się bo dostałeś bana bo jesteś słaby a raczej jesteście słabi . Robisz se swój serwer i w mój się nie mieszaj bo godzinki ten twój serwer nie postoi .

Naucz się poprawnie składać zdania, bo widzę, że nawet tego nie potrafisz.

Mam pytanie, do kogo napisałeś tego posta?

Ja nie dostałem żadnego bana, bo nawet nie zagrałem..

i pamiętajcie ludzie! Rozdawanie EQ tylko na serwerach u Cyca, czemu? bo on dla $ zrobi wszystko.

Nie pozdrawiam.

A Ty DonMamutos.. walisz takie ściemy, że nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. xD

pewnie polecą % za prawdę.

Opublikowano

Uuu Gruboo ;) To tak panie DonMamucie Czy to była groźba ?

Przypominam tobie również o czynie który zrobiłeś Z ip corneo i Z ddosami na mnie i na niego

Jak już mówiłem My tego tak nie zostawimy :) Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Uuu Gruboo ;) To tak panie DonMamucie Czy to była groźba ?

Przypominam tobie również o czynie który zrobiłeś Z ip corneo i Z ddosami na mnie i na niego

Jak już mówiłem My tego tak nie zostawimy :) Pozdrawiam serdecznie

Dobra szczylku już mnie tak nie strasz . Robisz z igły widły . We 2 wpierdalacie głupoty ludziom a Ty quake nie grałeś nie wiesz jak jest to nie komentuj bo dla tych ktorzy tego ssa maja daje małą podpowiedź jak sprawdzić czy to fake . Odpalcie sobie tego ss w paincie i na maxa przyblizcie . Widac pixele - wklejany element . Pozdrawiam

@Quake - nie będę komentował nawet tego co piszesz . Nie wpierdalaj się w temat spamerze :) Na postach Ci zalezy ja to wiem myslisz ze jestem glupi spamujesz w kazdej prezce . Nikomu nic nie dawałem wiem co robie kto nie wierzy to ja na siłe nikogo nie trzymam może już zakończyć grę

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Quake masz troche racji. dodatkowo dodam, że wcale na inv nie jest tak jak mówi don mamuto. Wszystko widać w handlu. To jego kłamstwo. Zobaczcie sobie. Oferował pokazanie tego więc korzystajcie. Wszystko widać na handlu z gm na inv.

Opublikowano

Pozdrowienia od CisneNaWh , CorneO Dla Najlepszego admina który jest bardzo pomocny i zawsze pomógł gdy potrzebowaliśmy pomocy :)

Jeśli nawet to photoshop to kto nazbierał 250 szkat orka ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dobra szczylku już mnie tak nie strasz . Robisz z igły widły . We 2 wpierdalacie głupoty ludziom a Ty quake nie grałeś nie wiesz jak jest to nie komentuj bo dla tych ktorzy tego ssa maja daje małą podpowiedź jak sprawdzić czy to fake . Odpalcie sobie tego ss w paincie i na maxa przyblizcie . Widac pixele - wklejany element . Pozdrawiam

@Quake - nie będę komentował nawet tego co piszesz . Nie wpierdalaj się w temat spamerze :) Na postach Ci zalezy ja to wiem myslisz ze jestem glupi spamujesz w kazdej prezce . Nikomu nic nie dawałem wiem co robie kto nie wierzy to ja na siłe nikogo nie trzymam może już zakończyć grę

Oczywiście, zależy mi na postach i na MPC forum, typowy hejter ze mnie,nie? xD

Szkoda, że grałem na wszystkich serwerach Cyca jakie miał i wiem co piszę. Myślałem, że tu będzie inaczej.. :)

Także, pogrążaj się dalej..

PS: odpaliłem tego Painta i nie widzę, że było coś ''wklejane''

A co do MPC, chyba nie masz pojęcia, które to moje konto. xD

Nawet nie masz mi co odpisywać, bo właśnie tracisz graczy przez swoją głupotę + niedopracowany serwer.

Do tego ja Ci opinii nie psuję, to Ty sam sobie ją psujesz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...