Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Easy]

IndecoMT2 Art

443 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gra?e? na manessie ?

• Tak
      144
    • Nie
      299
  2. 2. Zagrasz Tutaj ?

• Tak
      341
    • Nie
      102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To z rozdawaniem to była zemsta za bana którego dostali za bugowanie

Opłaca sie grać dzisiaj ma być dodane kilka rzeczy :)

Opłaca opłaca całkiem miły serwerek :), dzisiaj wchodzi update 180 lvl, nowe eq, mapki i chyba dungeon :) no i wyeliminowanie bugów :) oraz ruszaja 4 CH nie tak jak do tej pory 2 CH. W nie dalekiej przyszlości ma być 6/8 CH :)

Powiem tak serwerek godny polecenia, Mamuto cały czas na serwerze każdemu pomaga, brak restartów : )

Miło się czyta takie komentarze :))

Gdzieś rano odpalimy serwer i dodamy Wam łatke żebyście się mogli zalogować :)

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki, zaglądne

coś już długo czekam na link aktywacyjny, co jest?

Jaka poczta? Na interii nie dochodzi z tego co wiem, więc zrób na onecie.

Opublikowano

jest jakis licznikonline który kazdy moze zobaczyc?

jak 400 osbob to zagram ponownie

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Arciu, dziś tak jak Ci obiecałem. Za to co zrobiłeś na Manvi zostaniesz zniszczony. A twój serwer obróci się w pył.

1605575.jpeg

Opublikowano

Arciu, dziś tak jak Ci obiecałem. Za to co zrobiłeś na Manvi zostaniesz zniszczony. A twój serwer obróci się w pył.

Hahahaha śmieszne :D

Ty człowieku nic nie potrafisz zrobić , ukradłeś pliki isairowi i posatwilem na nich serwer . To się nie dziw że Ci się serwerek rozpadł :< . A semanthi nawet nie posmyrasz swoimi testowymi boterami :P

Serwera działa , wywala nam channele czasami ale zaraz to naprawiamy ;)))

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Hahahaha śmieszne :D

Ty człowieku nic nie potrafisz zrobić , ukradłeś pliki isairowi i posatwilem na nich serwer . To się nie dziw że Ci się serwerek rozpadł :< . A semanthi nawet nie posmyrasz swoimi testowymi boterami :P

Serwera działa , wywala nam channele czasami ale zaraz to naprawiamy ;)))

Jak wam idzie naprawa? :) Będzie trzeba pobierać jakaś łatkę czy cóś?

Opublikowano

Serw fajny ale widze ,że jednak nie macie tak dobrych zabespieczeń bo ciągle jest off. Chyba juz po serwie.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Serw fajny ale widze ,że jednak nie macie tak dobrych zabespieczeń bo ciągle jest off. Chyba juz po serwie.

Aktualnie jest przerwa techniczna, a tylko dzisiaj są problemy z grywalnością.

Opublikowano

Nie odczuwamy żadnych ataków :)

Przerwa techniczna aktualnie trwa

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Co by tu wiele gadać... zarobili sobie troszkę no i niestety... Było miło, ale się skończyło ;/

Administracja niestety za rozmowę, w której leci sama prawda banuje na TSie, a w dodatku dodatkowo i na postać (powodem jest "x").

Mógłbym wywód tutaj pierd*****ć, ale nic to nie da... zawsze się znajdą "koledzy", którzy z chęcią tu zagrają. Niestety, abyście się nie zawiedli. Szukałem sproro czasu dobrego serwera i myślałem, że znalazłem, ale niestety... Wbicie 150lvl zajęło 2 dni, co po 1 dniu powinni zacząć myśleć o update do ++ lvla, zapodali info, iż takowy nastąpi po 2 tygodniach. OXy zjeba*** w uj. Jest czarno na białym, że po 12 pytaniach taka i taka nagroda, a tu się okazuje, że po 6 pytaniach już lecą pety...

DOBRANOC !!!

Opublikowano

Dlaczego strona nie działa?.

Strona działa tylko serwer nie bo ma przerwę do poniedziałku/wtorku z powodu problemów małych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...