Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Easy]

IndecoMT2 Art

443 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gra?e? na manessie ?

• Tak
      144
    • Nie
      299
  2. 2. Zagrasz Tutaj ?

• Tak
      341
    • Nie
      102

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy tylko poświecić 5 min na tego ss i widać ewidentnie ze jest to fake :P ale widzę większość wierzy typowi co wyzywał admina i dostał bana później zrobił ss nie udolnie ale spox

nazwa ss kopia.jpg ?? a gdzie jest kursor z klienta skoro to originale ss ? :P tak samo na serwie ktoś puścił plotę ze top1 vampirek ma eq z navi a koleś po prostu ma dobrze wy bonowane eq . Ludzie zacznijcie sami myśleć a nie :P

pozdrawiam i dalej gram tu bo jest zajebiście do pana parówki <nick mówi sam za siebie> parówko :P

ps.

Jeszcze 2 dni i nowy update na serwie będzie pompa :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Dobra jak Ss to pic na wode to mi powiedzcie jak dał Akceptuj ? :))) Tak wgl ... Kursora myszkki nie ma bo jak na lapku robie SS to kursora nie widać:**

A to zależy bo ss wklejony na żywca do painta jest z kursorem a naawt z paskiem zadań, co innego ten z folderu screenshot

aFMA3pg.png

Opublikowano

Serwer fajny ale biologi od 90+ co 1h i wyżej? Przesada według mnie wkońcu to easy metiny też spoko, ale 90 metinów 500, a nagroda ledwo co. Serwer polecam miły exp, administracja odpisuje i pomaga.

Opublikowano

spoko serw to co wyżej to pomówienia i chęć zemsty za bana...

polecam choc ja juz skonczylem tu gre

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Serwer fajny ale biologi od 90+ co 1h i wyżej? Przesada według mnie wkońcu to easy metiny też spoko, ale 90 metinów 500, a nagroda ledwo co. Serwer polecam miły exp, administracja odpisuje i pomaga.

u biologa zmniejszam ilość :P do 15 szt :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

zapraszam łatwo wbić 150 lvl max 2-3 dni :P fajna zabawa :p i czekamy na big update :P

pozdrawiam naprawdę warto zagrać ^^

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Mam jakiś taki dziwny problem dzisiaj on się wydarzył gdy włączam metina i loguje się na konto wyłącza mi metina i tak w kółko ;/

Miał ktoś podobny problem ?

Opublikowano

Mam jakiś taki dziwny problem dzisiaj on się wydarzył gdy włączam metina i loguje się na konto wyłącza mi metina i tak w kółko ;/

Miał ktoś podobny problem ?

Może postać Ci się zbugowała?

Odbuguj na stronie.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

No i teraz właśnie n ie wiem czy grać nadal ,te ssy i naprawde mam full eq 150 lv wykonana misja z metkami 90, biolog ,a i tak typy bija mi 2x, 3x tyle co ja jak to mozliwe?

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Mam problem taki jak kolega jak daje logowanie to mnie wywala tzn wylacza gre :/ dopiero co sciagnalem i nawet zadnej postaci nie mam jeszce tam :/

@EDIT

rozwiaznae ch1 chyba ma buga bo juz all weszlo :)

ale sciagnalem latke tez do klijenta i podmienilem :))

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Tak czytając wcześniejsze strony to... opłaca sie tu zaczynać grać ? Faktycznie gm'owie rozdają eq ? Lub jakieś bugi z tym, że jedni mają ogromny dmg a inni małe ? Są jakieś bugi które mocno wpływają na gre ?

Opublikowano

Tak czytając wcześniejsze strony to... opłaca sie tu zaczynać grać ? Faktycznie gm'owie rozdają eq ? Lub jakieś bugi z tym, że jedni mają ogromny dmg a inni małe ? Są jakieś bugi które mocno wpływają na gre ?

To z rozdawaniem to była zemsta za bana którego dostali za bugowanie

Opłaca sie grać dzisiaj ma być dodane kilka rzeczy :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

To z rozdawaniem to była zemsta za bana którego dostali za bugowanie

Opłaca sie grać dzisiaj ma być dodane kilka rzeczy :)

Opłaca opłaca całkiem miły serwerek :), dzisiaj wchodzi update 180 lvl, nowe eq, mapki i chyba dungeon :) no i wyeliminowanie bugów :) oraz ruszaja 4 CH nie tak jak do tej pory 2 CH. W nie dalekiej przyszlości ma być 6/8 CH :)

Opublikowano

Powiem tak serwerek godny polecenia, Mamuto cały czas na serwerze każdemu pomaga, brak restartów : )

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...