Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★TechPack★[SerwerNaModach][Dedyk][24/7][WlasnyLauncher][MilaAdministracja][1.6.4]★Zapraszamy★

TechPack

Jak oceniasz serwer?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wyraz swoja opini? o serwerze. Czy serwer Ci sie podoba?

• Tak, super, naprawdo warto gra?.
    • Tak ale przyda?by si? pewne zmiany(podaj swoje pomys?y w teamcie)
    • Nie.Lubie inny tryb rozgrywki.
    • Nie, po prostu nie. [Podaj powód swojej opinii w temacie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam słaby więc się nie dziwie że przycina ale wcześniej normalnie grałem.

W ostatnim czasie został dodany tylko mod thermalexpansion w wersji beta. Jedynie co mogę poradzić to wyłączanie wszystkiego w tle i włączanie samego minecrafta.

Gdy zacznie ścinać zobacz w windows +R cmd > %apdata% .dragoncraft.pl\runclients\techpack czy jest out of memory w logu, lub możesz mi gowysłać na PM

Jestem wesoły Tomek

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uwaga !! :D Pewien gracz zamiast przeczytać tutoriale co i jak w przypływie weny twórczej postanowił wpompowywać dirt rurami prosto do mfsu :D Takie rzeczy to tylko na techpacku :D

Zazwyczaj takie dziwne połączenia prowadzą do craschy serwera ;/ Czasami az w kieszeni się otwiera... Dzike akcje jak widzę usuwam bez informowania. Na YT jest pełno ttoriali, gdzie można znależć niemal wszystko.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Sporo graczy, ciekawe eventy. Serdecznie zapraszam ;]

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Pierwszy serwer na modach,na którym gram więcej niż jeden dzień,administracja pomaga,forum działa 24/7 Polecam <3

Opublikowano

Serwer naprawdy fajny.Miła administracja,dobrze dobrane mody i skonfigurowane pluginy.Na serwerze nie ma lagów.Serwer naprawde i zasługuje na więcej graczy.

Polecam :)

Opublikowano

Serwer ogarnięty, administracja też okey. Niestety były małe problemy na to że coś ukradłem ale można przymrużyć na to oko ;) Ogółem oceniam na pozytywny.

Tylko można by PVP włączyć bo tak to nudno :D

Opublikowano

Serwer ogarnięty, administracja też okey. Niestety były małe problemy na to że coś ukradłem ale można przymrużyć na to oko ;) Ogółem oceniam na pozytywny.

Tylko można by PVP włączyć bo tak to nudno :D

Po co pvp jeżeli to serwer techniczny ?

Opublikowano

Obdarowałem ten serwer i jego administracje wielkim szacunkiem i z czystym sumieniem powiem, że nie ma obecnie lepszego serwera technicznego. Sumienność w prowadzeniu aktualizacji i stabilność serwera jest na niespotykaną dotąd skalę, jednakże negatywne podejście administracji co widać w niniejszych cytatach jest bezpośrednią przyczyną mojego odejścia:

"1. Zjawienie sie admina na serwerze 55zł płatne jednorazowo
2. Usługi administracyjne min 30 min 80zł
3. Naprawa uszkodzonej mapy 120zl
5. pierd w butelce
a. szklanej 30zl
b. plstikowej 20zl
6. Inhalatory papierowe do dozowania smrodku 10zł"
"

Żeby nie było. Albo gracie na naszych zasadach albo wypierdalać z daleka od nas. Idzice psuć jak kurwiszony krew innym.

My od dziś sprzedajemy sloty. Chcesz mieć swój slocik i wejść na serwer?

Jedyne 99,99zł za slot smile.png"

:

Założcie swoje serwery i prowadzcie je według własnych zasad.Ten serwer nie istnieje od wczoraj. Przeszedł wiele Waszych propozycji i jak na razie może 5% Waszego sapania zaistniała na serwerze. Dlaczego? Bo sie nie sprawdziło."

*cytaty pochodzą z http://techpack.pl/forum/index.php?/topic/447-nie-%C5%BCeby-ale-kuzwa-czy-wam-ju%C5%BC-m%C3%B3zg-przez-pory-wyparowa%C5%82-kilka-s%C5%82%C3%B3w-do-graczy/#entry3754

Powiem uczciwie. Serwer na który przyszedłem różni się od tego, z którego odchodzę o 100%. Ja osobiście preferuję podejście kapitalistyczne i nie przemawia do mnie argument, że jak zapłacisz to dostaniesz co zechcesz a jeżeli chce się prowadzić serwer to pomimo braków osiągów finansowych graczom należy się minimum uwagi by udzielić im podstawowej pomocy. Nie ma w Polsce

żadnego takiego serwera, na którym gracze zamiast szukać odpowiedzi u współgraczy czy administracji najpierw szukali po forach konkretnych modów czy w google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...