Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★TechPack★[SerwerNaModach][Dedyk][24/7][WlasnyLauncher][MilaAdministracja][1.6.4]★Zapraszamy★

TechPack

Jak oceniasz serwer?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wyraz swoja opini? o serwerze. Czy serwer Ci sie podoba?

• Tak, super, naprawdo warto gra?.
    • Tak ale przyda?by si? pewne zmiany(podaj swoje pomys?y w teamcie)
    • Nie.Lubie inny tryb rozgrywki.
    • Nie, po prostu nie. [Podaj powód swojej opinii w temacie]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam wszystkich ciekawskich na wielkie otwarcie pierwszego prywatnego reaktora fuzyjnego na serwerze :D:D kto zainteresowany wbijać na tsa :D ps ubierzcie się ładnie bo cykniemy pamiątkową fotkę :D

Kolega zaprasza na wielkie BOOOM

0780003.png

Edit;

Howker Nie kumam Twojego posta.

Nie wiem co jarasz po szkole ale czas przestać :D

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

muszę Cię rozczarować ale żadnego boom nie było :D Obecni na otwarciu mieli okazje najeść się ciasta, cyknąć fotkę przy uroczystym przecinaniu wstęgi oraz dotknąć reaktor osobiście :D teraz pozostaje mi rozprowadzić tanio generatory plazmowe i uzależnić graczy od mojej plazmy :D

To, że nie było jeszcze BooooM, nie znaczy, że nie będzie ;)

Swoją droga z racji na to, że uroczyste otwarcie było tak pózno gości było niewielu :P

Jednakże gratuluje drogi graczu determinacji w stworzeniu reaktora.

W zamian za przykładne działanie i określanie celu oraz dążenie do niego po trupach z racji na trwający konkurs na serwerze wygrałeś range Technokrata z jej przywilejami na okres 365 dni :)

gratulacje1.gif

Konkurs nadal trwa, każdy może wygrać :P

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Serwerek fajny polecam. Gram już jakiś czas i mi się podoba. Ogar admini, dobrze dobrane/skonfigurowane mody itp. Zapraszam

Chcesz ze mną pograć? Mój nick: malacha2001

Poza tym mam zamiar nagrać serie z tego serwera.

Podobny obraz

Opublikowano

najlepszy serwer na jakim gralem, duzo fajnych modow, dobre ewenty i super ekipa,administratorzy ogarnieci kazdy problem rozwiazywany od razu i neutralnie, nic tylko sciagac lunchera i grac.

Polecam

Opublikowano

Serwer naprawde fajny.

Gram już kilka dni na tym serwerze i mi się podoba.Dużo przydatnych modów,ogarnięta i pomocna admintracja.

Polecam serwerek :D

Opublikowano

Były problemy techniczne z mapą..

Na tą chwile jest już "chyba" wszystko w porządku więc można grać

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

To była chwilowa przerwa wczoraj spowodowana debilizmem gracza.

Serwer działa normalnie :D

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Siema.Mam mały problem z 3-4 dni zaczeło mi strasznie scinać.Kiedyś normalnie grałem przy 40-50 fpsach,a teraz też mam ale co 2-3 minuty mi ścina i fpsy spadają do 5.Proszę o pomoc bo serwer naprawdę fajny;D

Opublikowano

Siema.Mam mały problem z 3-4 dni zaczeło mi strasznie scinać.Kiedyś normalnie grałem przy 40-50 fpsach,a teraz też mam ale co 2-3 minuty mi ścina i fpsy spadają do 5.Proszę o pomoc bo serwer naprawdę fajny;D

Jeżeli ścina zazwyczaj ozncza, że jest za mało ram'u w systemie. Ile masz ram'u i którego klienta używasz? W pierwszym poście masz inne klienty wypróbuj z wiekszą/mniejszą ilościa ram i daj znać w tym temacie czy pomogło.

Przy 2GB ram i 32 bit w komputerze zalecam klienta z 756 czyli ten drugi

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...