Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Petycja - odszkodowanie!

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

To już nie mój problem, ale żądanie RP przez to że nie możecie sobie pograć (raz na rok bo są lagi) w gre która dostajcie za darmo jest słabe.

Też tak uważam

Opublikowano

Raz, riot EU powinien coś zrobić bo jakby popatrzeć to dużo gier powstaje podobnych do lolach również doskonałych co jest rywalizacją dużą dla LoL'a a z tego co patrząc riot EU nie szanuje sobie ludzi przez co mogą ich stracić w łatwy sposób zwłaszcza tych co kasę na RP wydają, wtedy na pewno nie utrzyma się serwer i zostanie zamknięty. Więc patrząc na to wszystko powinniśmy coś dostać na Święta np. za zagranie 5 normali, albo za te lagi co ostatnio są bo to ich wina tylko, nikogo innego (Ktoś pisał że riot może napisać że to nie ich wina, jak to nie ich ? Jeżeli gram o 3 w nocy co ledwo znajduje mecz i występują nadal lagi no to sorry raczej nie jest to przeciążenie tylko ich wina). Rynek gier jest ciągle przetwarzany przez różne firmy, spółki które czekają aż komuś zacznie się podwijać noga i oni stworzą lepszą wersje gry. Wtedy oni w krótkim czasie zarobią, a tej firmie której noga się podwija podwinie się do końca.

Dam sobie tutaj począć od przykładu jednej z gier "metin**" Gdy weszły serwery prywatne natychmiastowo upadł PL przez co zaczeli mniej zarabiać i nie wyrabiali pieniężnie by utrzymać te wszystkie serwery wiec wymyślili pomysł że jeżeli połącza serwery będą mniejsze koszty utrzymania a także zaczną grać starzy gracze którzy powrócili z innych serwerów. Czyli wychodzi na to że prędzej czy później RIOT musi coś zrobić bo wyprze ich konkurencja

Pozdrawiam,

Ps: Petycja gó*wno da albo się opamiętają albo ludzie sami się zbuntują i przejdą na inną grę,

Treść nie jest poprawnie napisana ale przez to że się spieszę bardzo i jestem aktualnie w pracy

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

2k dostała ameryka, gracze którzy grali w godzinach szczytowych lagów i Ci najbardziej aktywni. Nieużywane/mało aktywne konta nic nie dostały na NA :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Co wy pieprzycie, że przez kilka miesięcy są lagi. Ja codziennie gram i nigdy nie mam. No przyznam, że przedwczoraj były, bo serwer im padł, no ale bez przesady nie ma lagów codziennie. Raz na pół roku im maszyna padnie, a wy chcecie jeszcze RP, wielkie państwo. Riot ma prawo do takich problemów jak miliony graczy gra.

Opublikowano

już widzę jak każdemu dają 2k RP rly.... 2k rp kosztuje okolo 40zl wiec pomyslcie jak kazdemu by dali 40 zl za free to raczej juz sie nie zbogaca tylko straty bede mieli tak chu**e ze chyba bede musieli z 5 lat jak nie wiecej to odrabiac POZDRO

Opublikowano

już widzę jak każdemu dają 2k RP rly.... 2k rp kosztuje okolo 40zl wiec pomyslcie jak kazdemu by dali 40 zl za free to raczej juz sie nie zbogaca tylko straty bede mieli tak chu**e ze chyba bede musieli z 5 lat jak nie wiecej to odrabiac POZDRO

Co mają stracić? Jakby oni płacili za te RP to by wtedy mogą tracić... a oni po prostu BEZ KOSZTÓW dodadzą na konta RP i tyle.

Co wy pieprzycie, że przez kilka miesięcy są lagi. Ja codziennie gram i nigdy nie mam. No przyznam, że przedwczoraj były, bo serwer im padł, no ale bez przesady nie ma lagów codziennie. Raz na pół roku im maszyna padnie, a wy chcecie jeszcze RP, wielkie państwo. Riot ma prawo do takich problemów jak miliony graczy gra.

Są lagi od kilku miechów (EUW) i od ponad tygodnia (EUNE) nie mówiąc o normalnych lagach to w godzinach szczytu padają serwery.

Przed chwilą grałem gierkę gdzie z 30 skakało po 300 :) (Mój net jest stabilny, sprawdzałem łącze).

Opublikowano

@up

Miałem dokładnie to samo w ostatniej grze, póki co wieczorami będę sobie odpuszczał grę, bo to nie ma sensu... Do południa spoko się gra ale od godziny 16 w górę to porażka :ninja:

mqdefault.jpg

Opublikowano

Co mają stracić? Jakby oni płacili za te RP to by wtedy mogą tracić... a oni po prostu BEZ KOSZTÓW dodadzą na konta RP i tyle.

ale chodzi mi o to ze jak dostana all RP to nie beda kupowac RP-kow

Opublikowano

Tak, ale tracą potencjalny zarobek. Wyobraź sobie że np jest 100k ludzi mających w planach wydać te 40 zł co się równa 4 mln zł. Gdy te 100k ludzi dostanie te RP, zrezygnuje z zakupu i Riot traci 4 mln potencjalnie zarobionych pieniędzy. Zamiast rozdawać RP warte 4 mln mogą je zarobić i wydać np na lepsze serwery.
Opublikowano

Podpisałem się w tej petycji ale i tak lekko nie ma ona sensu.

Riot raczej nie da nam RP, jak dla mnie lagów nie ma jakichś ogromnych, jedyne co odczułem to wczoraj i przed wczoraj na rankedach, tak to w tym roku nie przypominam sobie abym miał lagi :D

Opublikowano

Nie dosc ze gra jest za free to jeszcze sie rp ludziom zachcialo pls ..

To nie musi być rp, to może być inna rzecz ale chodzi tylko o wynagrodzenie za mase straconego czasu przy lagach. Były chwile w których nic nie można było ugrać i to się wlecze od dłuższego czasu. R-E-K-O-M-P-E-N-S-A-T-A

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

szczerze, ich gra i moga sobie robic co chca xD nie musza sie z niczego tlumaczyc, a tymbardziej cos komus wynagradzac. Narzekacie jakby to byla wasza wlasnosc i ktos wam cos zepsul/zrobil :)

ale fakt. Jak juz dali te rp za problemy z ich strony to czemu my jestesmy ominieci? To troche niesprawiedlie...Noo chociaz mogli te boosty dodac czy cos.

snikersproject1.png
Opublikowano

Zrobią nową skórkę bezzębny gimbus mundo. Będzie odzwierciedlać każdego debila który nie ma nawet kasy na RP i zachowuje się jak Żydosław z Poniatowa...

Ale tak na serio to pewnie dadzą jakiegoś boosta na pz ewentualnie totem widzenia w kształcie ptaszka...

Bezzębny gimbus mundo to dobry pomysł. :ninja:

To nie musi być rp, to może być inna rzecz ale chodzi tylko o wynagrodzenie za mase straconego czasu przy lagach. Były chwile w których nic nie można było ugrać i to się wlecze od dłuższego czasu. R-E-K-O-M-P-E-N-S-A-T-A

Koleś samo granie w lola to stracony czas pomyśl ile mógłbyś pobyć ze znajomymi w knajpie czy na imprezie.

Nie mów mi że LoL jest lepszy od takich rzeczy ;)

76561198066817235.png

Jak chcesz to zapraszaj, nie przyjmuje zapro od 0 lvlów i prywatnych kont.

Opublikowano

Koleś samo granie w lola to stracony czas pomyśl ile mógłbyś pobyć ze znajomymi w knajpie czy na imprezie.

Nie mów mi że LoL jest lepszy od takich rzeczy ;)

Ależ no life, co za nerd, siedzisz teraz przy komputerze i piszesz posty na forum, a mógł byś być na imprezie! Zrób coś ze swoim życiem nędzny nerdzie, gardze tobą.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Ależ no life, co za nerd, siedzisz teraz przy komputerze i piszesz posty na forum, a mógł byś być na imprezie! Zrób coś ze swoim życiem nędzny nerdzie, gardze tobą.

Mowi to koles co jeszcze kilka postow temu plakal ze dostawal bana za lagi. Prosze nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc.

76561198066817235.png

Jak chcesz to zapraszaj, nie przyjmuje zapro od 0 lvlów i prywatnych kont.

Opublikowano

Ci wszyscy bogacze z tego forum to gówniarze z bogatymi rodzicami/sami czekają na free RP ale szpanują swoją mentalnością gimba/gówniarze z bogatymi rodzicami którzy sami czekaja na free rp ale szpanują swoją mentalnością gimba

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Kolego to było w moim kierunku ? to się grubo mylisz.

Ja nie kolekcjonuję pieniędzy, ja żyję. Zarabiam nie dużo i wydaję tyle na ile mnie stać.

Haruję jak wół więc mogę mieć swoje poglądy,

a dużo jest takich co siedzą na garnuszku Rodziców,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...