Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy administrator!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko jest ok, tylko jak większość mówi, pierwszy powinien być Antix, bo to on haruje jak wół i daje z siebie najwięcej (nie mówię, że Marselo nie jest odpowiedni na tą rangę).

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mówiłem :) Idealna osoba! Gratki :)

@Marselo tylko teraz nas nie olewaj na PW bo to Ty zawsze byłeś osobą do której pisałem z problemami, i zawsze je rozwiązywałeś ;o

Opublikowano

Wszystko jest ok, tylko jak większość mówi, pierwszy powinien być Antix, bo to on haruje jak wół i daje z siebie najwięcej (nie mówię, że Marselo nie jest odpowiedni na tą rangę).

Modlogsy nie są odpowiednie za awans. Liczy się odpowiedzialność, jak i więź między użytkownikami. Marselo potrafi znaleźć, jak i rozwiązać problem, do tego ciągle brał udział w życiu forum. Jak widać tym razem ten drugi dowiódł że jest godzien.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mial być antix. Na prawdę pracowal za 8 jesli juz tak porownujemy, zawsze sluzyl pomocą, opiekował sie wieloma dzialami w tym MRT. Szkoda wielka.

Jednak gratulacje Marcel, jesli admini Cb wybrali to musisz na to zasluguwac ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dodam cos jeszcze, jak dla mnie powinno byc przeprowadzone glosowanie, od 200postow w sugestiach forum kto wedlug nas powinien zostac administratorem, my jako uzytkownicy chyba wiemy co jest dla nas najlepsze prawda? Brak wolnosci wyboru troche boli, choc wiem ze demokracja zaczyna sie od rangi Administrator, to jednak bez tzw. ,,plebsu''(cytat kokosza), nie byloby tego forum prawda? Nie pisze ze Marselo byl zlym GM'em bo nie byl zlym, ale nie oszukujmy sie, Antix byl grubo lepszy, opiekun kidmoderatorow, osoba ktora nigdy nikogo nie faworyzowala, osoba ktora tak naprawde bylaby najlepszym Administratorem. Sam z nim gadalem moze z 5razy, jednakze patrzac przez prawie caly rok to co robil, sadze ze Administratora powinien miec juz dawno temu. Szkoda, szkoda wielka szkoda.

sstwc.jpg

Opublikowano

No to ładnie wyrolowaliście Antixa. Macie rację co do modlogs, jednakże to on zapieprzał jak szalony. Ogarniał nie tylko raporty, ale także sprawował/sprawuje (nie wiem jak teraz jest) opiekę nad kidami. Heh, jak przypomina mi się stary Antix - cicha myszka, a dzisiejszy Antix - odważny gościu, mówiący i myślący racjonalnie.

Bez obrazy Marselo, ale za czasów Twojego koordynowania mentorami to nic się nie zmieniło. Miały się ruszyć projekty mentorów, a wyszło tak jak zawsze :).

Mógłbym wymieniać jeszcze, ale mi się już po prostu nie chce :D.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

serio?

Dodam cos jeszcze, jak dla mnie powinno byc przeprowadzone glosowanie, od 200postow w sugestiach forum kto wedlug nas powinien zostac administratorem, my jako uzytkownicy chyba wiemy co jest dla nas najlepsze prawda? Brak wolnosci wyboru troche boli, choc wiem ze demokracja zaczyna sie od rangi Administrator, to jednak bez tzw. ,,plebsu''(cytat kokosza), nie byloby tego forum prawda? Nie pisze ze Marselo byl zlym GM'em bo nie byl zlym, ale nie oszukujmy sie, Antix byl grubo lepszy, opiekun kidmoderatorow, osoba ktora nigdy nikogo nie faworyzowala, osoba ktora tak naprawde bylaby najlepszym Administratorem. Sam z nim gadalem moze z 5razy, jednakze patrzac przez prawie caly rok to co robil, sadze ze Administratora powinien miec juz dawno temu. Szkoda, szkoda wielka szkoda.

+1

Opublikowano

Oj tam oj tam. Zarówno Antix jak i Marselo mieli ACP więc kolorek dużej różnicy nie robi

Robił, chociażby ze względu na wynagrodzenie trudnej pracy.

Antix każdemu odpowiada i jest rozsądny, byłby idealnym administratorem, a jednak tak długo jest GMem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Oj tam oj tam. Zarówno Antix jak i Marselo mieli ACP więc kolorek dużej różnicy nie robi

Acp gm a acp admina różni się w 80% jeśli chodzi o uprawnienia.

Opublikowano

Nie to ze mam cos do waszej deczyji... albo w sumie to mam .... jak juz awansowaliście Marsela to i dla Antixa admin należny sie jak psu kiełbasa

zapierdziela jak moze a tu taki chu... jak słonia nos ;f

@top gratki -.-

Ps: jak tak postępujecie to nie zdziwcie sie jak niedługo zobaczycie jego R ... taka jest swieta prawda....

Opublikowano

Nie wiem czy zmiana grupy lub nadanie awardsa to pełnia mocy ACP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...