Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estius.pl [Dedyk] [Easy]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że nie ma takiego czegoś żeby wymieniać perły np. 2 krwawe za 1 nieb/białą itd. Bo to jest poezja że mam po 3000 redek a 0 białych i niebieskich:)

aqu1.jpg
  • Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie da się tego pobrać....

@ Jednak się da. Słaby hosting no ale ok . Zobaczymy co tam będzie :)

Opublikowano

W tym momencie nie wiele bo ktoś puścił plote że niby serwer pada bo administracja się nie interesuje serwerem, niestety większość graczy odeszła przez to, a szkoda bo serwer na prawdę jest godny uwagi :) Teraz to ile osób zagra zależy tylko od administracji.. może namówili by jakiegoś youtubera aby nagrywał odc z Estiusa, to pewnie przyciągnąłby kilku graczy no ale cóż tak jak napisałem wszystko zależy od administracji.

aqu1.jpg
Opublikowano

Nie zagram, bo nie ma clienta wrzuconego na mega.co.nz, pozdrawiam. Nie będę czekać 10h na jakiś serwer, bo jest na chu*owym uploadzie.

Z ciekawosci sprawdzilem.

11 minut przy necie 20mb.

Nie mam pojecia z jakim netem startujesz, ze 10h bedzie sie pobieral ;p

zhda.png

Opublikowano

Również nie polecam, grałem na starcie. Dużo przekrętów, bugów, niedopracowań. Tak jakby bety nie było. Prezka trzeba przyznać świetna, ale nie jest godna tego serwera. ;)

Opublikowano

Czy ten projekt bedzie jak Azmal.pl

Chodzi mi o to że padnie ;d

Obawiam się że tak, jest opłacony na 3 miesiące ale graczy nie widać pustki.. :)

14 lat  

Opublikowano

No co jest Hooltras?

Serwer padł a ty nawet słowem się nie odezwałaś, jesteś żałosny śm*** nigdy więcej nie zagram na serwerze gdzie będziesz w teamie.

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...