Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estius.pl [Dedyk] [Easy]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już dropia.

Tak

Skasować ETC, root i locale_pl z pack (po dwa bo epk i eix) po czym spaczować paczerem clienta

800+ tak:)

Daj ss'a z gry ile jest osob :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

niewiem co jest grane wbijam dzisiaj i znikły mi z eq wszystkie perły i broszury reszta została :( a teraz znowu serwer off co oni odwalają że nie można spokojnie pograć tylko co chwile serwer albo wywala albo wyłanczają

Opublikowano

Można zmieniać klase po 30 lvl?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

mi się wydaje czy te dmg jest tak chujowo zrównoważone, że tera postaciami magicznymi np. bm nie opyla się grać bo gówno wali?

ma full absy, full ludzi i kd wale tylko 3,5k ze sfery w woja, a on mi z wira 5k przy takim samym eq to tego mocno wali z hita coś tu jest nie tak

jak to kurwa ma być równo jak walnę cała serie skili i zabiore przy tym 10k hp jak body machnie 2 razy, zajebie wira i wącham kwiatki

Opublikowano

Kiedy macie zamiar naprawić anty expa? -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Znikła mi truta po resecie miałem 75 i założona ja na sobie po resecie nie było ani jej a lvl był 74 :/ co teraz zrobić ? Napisałem na forum Hooltras czekam na odpowiedź

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Znikła mi truta po resecie miałem 75 i założona ja na sobie po resecie nie było ani jej a lvl był 74 :/ co teraz zrobić ? Napisałem na forum Hooltras czekam na odpowiedź

Tak jak Ci napisałem, na 100% sprawdzi jak tylko wejdzie :)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Zniknął mi Bambus +9 mix, na chacie GMa była informacja by się wylogować, to zrobiłem tak, po 5 minutach wlazłem na konto a bambusa nie ma ...

Do tego nie działa Grota Smoka, ogarnijcie to ...

361_goku_super_saiyan_dragon_ball_.jpg

Opublikowano

Teraz już z 800 spadło spokojnie na 400, bo zamiast naprawić takie rzeczy jak Grota Smoka, po to bym mógł odzyskać to co straciłem przez cofkę serwera ...

361_goku_super_saiyan_dragon_ball_.jpg

Opublikowano

Tak jak Ci napisałem, na 100% sprawdzi jak tylko wejdzie :)

Ha Ha odpisął ... że miałem sie wologować, kurwa gorzej spierdolonego serwera nie widziałem ... jak wbiłem lvl przed resetem to jak po resecie mogło mi go cofnąc ?

Co za typ nie może sprawdzić w logach że poprostu miałem i po resecie już nie ma ? i że logłem dużo wcześniej niż byl reset ??

Opublikowano

Ha Ha odpisął ... że miałem sie wologować, kurwa gorzej spierdolonego serwera nie widziałem ... jak wbiłem lvl przed resetem to jak po resecie mogło mi go cofnąc ?

Co za typ nie może sprawdzić w logach że poprostu miałem i po resecie już nie ma ? i że logłem dużo wcześniej niż byl reset ??

było info , trzeba było sie od razu wylogować... a nie teraz narzekasz!

ja się nie wylogowałem i też straciłem :\ ale wiem, to moja wina więc nie mam pretensji :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

było info , trzeba było sie od razu wylogować... a nie teraz narzekasz!

ja się nie wylogowałem i też straciłem :\ ale wiem, to moja wina więc nie mam pretensji :)

Ale ja sie wylogowałem odrazu jeszcze widziałem jak pisali zeby GM nie spamił bo go wywali ... można przecież to sprawdzić ...

Nie kłócił bym sie gdyby to była moja wina ...

Opublikowano

Jak dla mnie jest to bezsensu administracji niema prawie w grze kazdy na WH jedzie od 8 do 12 bylo tylko jedno ch na ktorym kazdy na waithacku bocil topka ma 150 lvl nie wieze ze wbil nawet jak no life od 90+ na 1 lvl minimum trzeba 20 min exspa na najwiekszym spocie zinow wiec to zaden Easy na Easy max 5 min i lvl. WW nie dziala Bossy w h... trudne zjawa duzo hp duzy regen na pietrze z metkiem niema metka moje sugeste wiekszy Exsp o 50% 1% na Drop broni na 75 z zinow Brak tego NPc co wpuszcza na smoka Ten sklep Premium nie dziala kupilem to cos co daje 10 luda 1000 hp dla zwierzaka kupilem nie dostalem tego.

Ty chyba chory jestes -,-

Easy to nie 4fun itp

150lvl mozna wbic 2 dni i to dla cb jest za wolno? pozniej bedziesz narzekal ze nie ma co robic itp

Na logike idzie ze jesli serwer ma troche bugow/wywala czasami + musza oddac smy tym co grali na poprzedniej odslonie itp to nie moga na tą chwile pilnowac czy ktos nie jedzie na wh bo musza sie zajmowac wazniejszymi rzeczami a pewnie jak sytuacja na serwerze sie poprawi to zajma sie tymi co graja nie uczciwie ;)

Co do ww to nie wiem oco ci chodzi bo na 90lvl z fms robie cale solo , a zjawe troszke meczac ale jakos ubijam.

Przeczytalem to wszystko co napisales i ani ja ani zadnego tematu nie widzialem zeby ktos zglaszal takiego niedociagniecia jakie ty widzisz/masz ;)

Opublikowano

Online około 800.

Na SERWERZE JEST :
NAVICAT.
ADMINISTRACJA NIE ODPOWIADA ZA ZNIKAJACE EQ Z ICH WINY
xxx

Wiesz co to navicat? ;p

Navicat jest na każdym serwerze;p Tzn każdy serwer z Niego korzysta ;)

Opublikowano

Online około 800.

Wiesz co to navicat? ;p

Navicat jest na każdym serwerze;p Tzn każdy serwer z Niego korzysta ;)

TAK I TO DLATEGO GOSCIU MA FMS O SR 32K?, NORMALNY GRACZ.

65339939328376711656.png

Opublikowano

TAK I TO DLATEGO GOSCIU MA FMS O SR 32K?, NORMALNY GRACZ.

Myslalem, ze przerabialismy temat Cheat Engine setki razy ale jak widac idioci sie rozmnazaja.

To jest tylko efekt wizualny.

Hooltras niszczy swoje serwery bugami itp. ale nigdy nie rozdaje navi.

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...