Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estius.pl [Dedyk] [Easy]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety administracja nic się nie nauczyła. Dalej jest to samo, zero zainteresowania serwerem ze strony administracji. Miały być eventy nie ma, miały być szkaty nie ma, na ogólnym spamią z jakimiś stronkami wyłudzającymi pasy a administracja nawet nie raczy ich zbanować i do tego pełno ludzi na wh biega. Szkoda gadać, chyba nie warto dawać wam drugiej szansy, bo nic się nie zmieniliście.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem trochę i jakoś nic ciekawego w nim nie ma.

Easy jak zwykły easy.Kto ma ochotę się na chwile pobawić to wejdzie tutaj,a ci co szukają rozgrywki na dłużej nie polecam tutaj grać(to tylko moja opinia)

Mimo tego życzę powodzenia. ^_^

Edit.Nie ma na serwerze tłumów,niby administracja piszę że jest 800+ graczy ale nie odczuwa się tego może gra z 300+.

Na czacie mało "spamu",w miastach mało osób tak samo i na spotach.

Coś ciężko uwierzyć w te 800 osób.

Opublikowano

Nic ciekawego :P

Easy, ale dobry dosłownie na kilka/ kilkanaście godzin.

Wbiłem na serwer i jakoś nie mogę uwierzyć, że gra tu 800+ osób.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Hooltras nie działa mi poprawnie strona nie moge się zarejestrować, założysz mi sam konto jakbyś mógł. Odpisz tutaj. :)

Masz jakiś problem? Bez żadnych komplikacji udzielę Ci odpowiedzi.

Pisz na GG: 44369097

Dzwoń na Skype: axezmc

Opublikowano

Klasy miały być zrównoważone, co natomiast? Mental bije po 5k, bodziak hita po 3k, bm bije po 10k. Dziękuję dobranoc.

Słaby jesteś,mi na mentalu bm bije po 3k z ful eq. Rób biologa etc. 60magi + lwia i ci bm hp nie bierze.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Nie wiem co z tym serwerem jest nie tak ale jak wchodzę na swoje konto wybiorę postac to mi wywala klienta już odbugowalem konto na stronie ale i tak nic nie daje ciagle to samo jak ktoś miał takie cos to proszę o pomoc.

Opublikowano

fajny EASY :P

mam nadzieje że się nie zawiodę :P

Jak większa grupka nabije ten 150 to szykujecie jakąś Aktualizację ? :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Co zrobić jeśli wyskakuje Failed to load image (filename: d:/ymirwork/ui/patter/Borad_Corner_RightBottom.tga)?

mam to samo

Patcher z multiupload i klient z mega.co.nz

zhda.png

Opublikowano

Kiedy bonusowe skrzynki będą ?

Już dropia.

fajny EASY :P

mam nadzieje że się nie zawiodę :P

Jak większa grupka nabije ten 150 to szykujecie jakąś Aktualizację ? :D

Tak

Co zrobić jeśli wyskakuje Failed to load image (filename: d:/ymirwork/ui/patter/Borad_Corner_RightBottom.tga)?

Skasować ETC, root i locale_pl z pack (po dwa bo epk i eix) po czym spaczować paczerem clienta

ile osob tu gra ? oplaca sie to sciagac?

800+ tak:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...